Forumda Yapılan İlginç Yorumlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu konuyu hiç canlandırmamalıydım ve o üç yorumu hiç yapmamalıydım. Foruma 18 gün önce döndüm ve 18 gündür hiç "olmamış" yememiştim. Bugün birden 8 "olmamış" yedim. :(
Bu konu yüzünden ben forum hayatım boyunca yemediğim olmamışı bir günde yemiştim yani senin sayende :A

Bu konu yüzünden ben forum hayatım boyunca yemediğim olmamışı bir günde yemiştim yani senin sayende :A
Benim yine düz cümle gibi, espri olduğu tam belli değil. Senin bildiğin espriydi, yani "olmamış"lık espri. :A

Bu konu "olmamış"larına fazla etkiledi ama bu konudan önce de "olmamış" almıştım o cümleye bol bol, fazla etkilemedi. :A

At bi snickers ağzına da açlığın yatışsın :F :F
Sen de az değilsin hee olmamışları yiyeceksin şimdi :A :F

Benim yine düz cümle gibi, espri olduğu tam belli değil. Senin bildiğin espriydi, yani "olmamış"lık espri. :A

Bu konu "olmamış"larına fazla etkiledi ama bu konudan önce de "olmamış" almıştım o cümleye bol bol, fazla etkilemedi. :A
Alışman lazım artık bunlara benim İçerde esprisini yapmadan önce olmamış sayım 0 mı neydi o espriden sonra patladı gitti :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Lütfen güldürme beni :A :A Hatta bak güldürdün attım sana :A Ayrıca neden olmamış atar ki bir insan, bence karamsar birinin en nihayetindeki davranışı olmamış atmaktır :A
Ben zaten pek tercih etmiyorum olmamış atmayı ama bazıları var hiç acımıyor direk basıyorlar 2 espri yaptım 0 olan olmamış sayım 300 oldu :A :A

İyi şöyle kötü espri yapmamışım "acıkınca kafan dominosa gider" o yüzden hatırlamıyorsun diye :F

Yazık etmişler :A :A Göster bakayım esprini ben anlarım kaliteli mi değil mi :A

:F:FAyy hatırlamam mı dizilerim yüzünden çok denk gelirdim ben o reklama ıyy bu ne biçim reklam diyordum hep

İyi şöyle kötü espri yapmamışım "acıkınca kafan dominosa gider" o yüzden hatırlamıyorsun diye :F

Yazık etmişler :A :A Göster bakayım esprini ben anlarım kaliteli mi değil mi :A
Konunun açılmasında benim yaptığım bir esprinin büyük payı var konunun ilk sayfasına bak görürsün zaten linki de var orada :A :A

Konunun açılma amacına göre bir paylaşım yaparak konuyu daha da hareketlendirmek lazım diyerek @Arslan Bey in bu muhteşem esprisini paylaşmak istiyorum konuya giren herkes bu mesaja bakıp güldürdün veya olmamışlarını atarsa seviniriz :A :A
https://fav10.net/forum/threads/babamın-günahları-final-yapıyor.275637/#post-3249927
@Yiğitt @DarkLegenD @Billy Kane @destere @Çiğdem- @Aserat @MasacRE- @sokak sanati @gözlemci @Sherlock ve diğer herkes diyelim görmediğini düşündüğüm kişilerden bu kadar aklıma geldi şu an :A
Siz o uzun uzun ip gibi yazınca ne saçmaladına tabi bakmıyorsunuz uzun uzun yazmıs demekki felsefi olarak oğlan döktürmüş diyip beğeni atıp geçiyorlar :A

Burada kısa yazdığı için bir çırpıda mesajı okunuyor yakayı ele vermiş dahada kısa yazmaz @Arslan Bey :F :F :F

Bu laf bana sandım :F gece yemeklerim geldi aklıma taki eskicinin mesajını farkedene kadar :F
Belki Eskici ile sayenizde espiri anlayışım gelişir :A
Ben lafımı ortaya korum beğenen alır gider beğenmeyen sen gibi sorar :F

Şaka bir yana tek cümlemle iki kişi, adeta tek taşla iki kuş :A :A

Havalara bak :T:
Bu cevabını beklemiyordum hafif bir şok etkisi var şuan :A
Şu üstteki şok etkisi yarattıysa aklıma Avrupa yakasın daki Dilber teyze vardı onun lafı o :F aklıma gelince yazmış bulunuverdim
"Ben lafımı ortaya korum beğenen alır gider beğenmeyen sen gibi sorar :F"

Havam yoktur ya yanlış lanse edildim şuanda :( :A

Şu üstteki şok etkisi yarattıysa aklıma Avrupa yakasın daki Dilber teyze vardı onun lafı o :F aklıma gelince yazmış bulunuverdim
"Ben lafımı ortaya korum beğenen alır gider beğenmeyen sen gibi sorar :F"

Havam yoktur ya yanlış lanse edildim şuanda :( :A
Hahaha :F hafif şok dedik, ine havalanma sezdim sanki :A:F
Anlaşıldı çekeceğim var senden :T:

Hazır @mrt-06 yokken. :A

Screenshot_20171028-000056.png

@eskici @Arslan Bey siz yoktunuz galiba o zamanlarda. :A

• İlginç
Reactions: mrt-06