Bugün senin günün sanırım bu mesajını görürlerse buna da olmamışı basarlar haberin olsun ama ben yine güldürdün atıyorum çünkü güzel bir kötü espri buEdis'in "Olmamış Mı" şarkısını gönderiyorum foruma.
Bugün senin günün sanırım bu mesajını görürlerse buna da olmamışı basarlar haberin olsun ama ben yine güldürdün atıyorum çünkü güzel bir kötü espri buEdis'in "Olmamış Mı" şarkısını gönderiyorum foruma.
Espri değildi aslında. Duruma binaen yazdım.Bugün senin günün sanırım bu mesajını görürlerse buna da olmamışı basarlar haberin olsun ama ben yine güldürdün atıyorum çünkü güzel bir kötü espri bu
Bunu sen mi söylüyorsun bir aralar forumu öldürüyordun kötü espri yapa yapaFazla dırdır iyi değil, ara sıra yapılan öz yorumların olması daha güzel.
Yakında benden de gelecek bir tane hazırlıklı olunGelir herhalde gece açmayı planlıyorum
Gördüm gördüm verdim olmamışını @Arslan Bey in o tarz başka mesajları da oluyor ama şimdi madem orada organize olunmuş olmamış atmadan geçmek olmazdı
O anlamda demedim, bu konu abartılmasın dedim. Yoksa tadında yapılan her espriye bayılırım.Bunu sen mi söylüyorsun bir aralar forumu öldürüyordun kötü espri yapa yapa
Yakında benden de gelecek bir tane hazırlıklı olun
Öyle ama ben yine de beğendim ben beğendiğime göre görünce ıyy diyen de olacaktırEspri değildi aslında. Duruma binaen yazdım.
Abartma yok tabi canlandırmak için uğraşıyoruz sonra normale döner yine yeri gelince paylaşımlar yapılır o kadar bir espri yapayım da bayıl o zaman ya da yapmıyım boşver bayılırsan seni kim ayıltacak sonraO anlamda demedim, bu konu abartılmasın dedim. Yoksa tadında yapılan her espriye bayılırım.
Bak burada ne var olmamış dedin geldi aklıma. @Tolstoyevski nin icadıKonunun açılma amacına göre bir paylaşım yaparak konuyu daha da hareketlendirmek lazım diyerek @Arslan Bey in bu muhteşem esprisini paylaşmak istiyorum konuya giren herkes bu mesaja bakıp güldürdün veya olmamışlarını atarsa seviniriz
https://fav10.net/forum/threads/babamın-günahları-final-yapıyor.275637/#post-3249927
@Yiğitt @DarkLegenD @Billy Kane @destere @Çiğdem- @Aserat @MasacRE- @sokak sanati @gözlemci @Sherlock ve diğer herkes diyelim görmediğini düşündüğüm kişilerden bu kadar aklıma geldi şu an
ıyy lafını bendenmi kaptınÖyle ama ben yine de beğendim ben beğendiğime göre görünce ıyy diyen de olacaktır
Abartma yok tabi canlandırmak için uğraşıyoruz sonra normale döner yine yeri gelince paylaşımlar yapılır o kadar bir espri yapayım da bayıl o zaman ya da yapmıyım boşver bayılırsan seni kim ayıltacak sonra
Kendisiyle buluşmayı planlıyorduk ama bu gerçekleşmemişti. Şükür ki gerçekleşmemiş yoksa benim de kalitemi düşürebilirdi.Konunun açılma amacına göre bir paylaşım yaparak konuyu daha da hareketlendirmek lazım diyerek @Arslan Bey in bu muhteşem esprisini paylaşmak istiyorum konuya giren herkes bu mesaja bakıp güldürdün veya olmamışlarını atarsa seviniriz
https://fav10.net/forum/threads/babamın-günahları-final-yapıyor.275637/#post-3249927
@Yiğitt @DarkLegenD @Billy Kane @destere @Çiğdem- @Aserat @MasacRE- @sokak sanati @gözlemci @Sherlock ve diğer herkes diyelim görmediğini düşündüğüm kişilerden bu kadar aklıma geldi şu an
Sanırım biraz öyle oldu normalde pek kullandığım bir şey değilBak burada ne var olmamış dedin geldi aklıma. @Tolstoyevski nin icadı
https://fav10.net/forum/threads/20-aralık-2017-1-geleneksel-olmamış-atma-Şenlikleri.274493/
ıyy lafını bendenmi kaptın
Olsun başkanım forumun böyle esprilere ihtiyacı varKendisiyle buluşmayı planlıyorduk ama bu gerçekleşmemişti. Şükür ki gerçekleşmemiş yoksa benim de kalitemi düşürebilirdi.
Hahha ne çabuk etkiledi seniSanırım biraz öyle oldu normalde pek kullandığım bir şey değil
@Tolstoyevski nin icatları meşhurdur incelerim birazdan
Olsun başkanım forumun böyle esprilere ihtiyacı var
Konunun da etkisiyle çıktı işte bir daha kullanacağımı sanmıyorumHahha ne çabuk etkiledi seni
@turkuazz seni ikna etmiştim konu aç diye, Eskicide ona bir kere "ıyy" diye kullandığım tabirden etkilenip kullandı
Var demekki bende birşeyler
ikna kabiliyetinin olduğunu burdada ispatlanmışHahha ne çabuk etkiledi seni
@turkuazz seni ikna etmiştim konu aç diye, Eskicide ona bir kere "ıyy" diye kullandığım tabirden etkilenip kullandı
Var demekki bende birşeyler
Hafıza, tahmin derken oda kanıtlandıikna kabiliyetinin olduğunu burdada ispatlanmış
bu kadarını tahmin etmıyordum aslaHafıza, tahmin derken oda kanıtlandı
Bak bide sana dedimki aktif olursun bak çıkmıyorsun artık
Şimdi birşey diyecektimde kalsınbu kadarını tahmin etmıyordum asla
Şimdi birşey diyecektimde kalsınbu kadarını tahmin etmıyordum asla
merak ettim söyleŞimdi birşey diyecektimde kalsın
Iyi iyi aktif ol.
Sevdiklerim forumda oldukça daha keyifli oluyor
Şimdi birşey diyecektimde kalsın
Iyi iyi aktif ol.
Sevdiklerim forumda oldukça daha keyifli oluyor
Acıkınca sen sen değilsin @eskiciYok artık 😱
Kendi espirisini bile hatırlamıyor @gözlemci @vadikızı @destere
Ekli dosyayı görüntüle 58274
At bi snickers ağzına da açlığın yatışsın1 yıldan fazla zaman geçmiş unutmuşum aslında @Dosi baya açık yazmış esprinin bana ait olduğunu ama açlıktan herhalde anlamamışım