Forumda Yapılan İlginç Yorumlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konuyu ilkkez keşfediyorum.
Şimdi daha iyi anladım hakkında söylenenleri :A
Gerçi profilinde paylaştığım çivi şakan bana az çok fikir vermişti :D
O şakayı ben mi yapmışım sen yaptın diye düşünmüştüm oraya yazınca :A
Geldiğin sıralar efsaneleştiğin konuyu canlandırmam manidarmış. :A

Hoşgeldin. Ben desen, bir yıldır yoktum. 18 gündür buralardayım. :)
Sen de hoş geldin ben gittiğim sıralar sen yoktun sanırım 4-5 aydır yoktum o aralar burdasındır diye düşünmüştüm ama sen de yeni gelmişsin konuyu da canlandırman iyi olmuş tabi bu konuyu unutturmamak gerek :A

O şakayı ben mi yapmışım sen yaptın diye düşünmüştüm oraya yazınca :A

Sen de hoş geldin ben gittiğim sıralar sen yoktun sanırım 4-5 aydır yoktum o aralar burdasındır diye düşünmüştüm ama sen de yeni gelmişsin konuyu da canlandırman iyi olmuş tabi bu konuyu unutturmamak gerek :A
Yok artık 😱
Kendi espirisini bile hatırlamıyor :F @gözlemci @vadikızı @destere
Screenshot_20180126-150702.png

Üzerinden baya bir zaman geçmiş bir de çok fazla yaptığım için unutmuşum sanırım :A
Şimdi çok açık sözlü ol hani unuttunya peki ilk okuduğunda ne düşündün? "ıyy bu ne biçim espiri" mi dedin yoksa
"oo tam benlik bir espiriymiş" mi dedin? :F

:F:FAyy süperr hadi bitane gelsin o zaman şöyle kopacağımız bir espri
Ama pat diye olmuyor ki malzeme çıkması lazım :A
Şimdi çok açık sözlü ol hani unuttunya peki ilk okuduğunda ne düşündün? "ıyy bu ne biçim espiri" mi dedin yoksa
"oo tam benlik bir espiriymiş" mi dedin? :F
Dosi de benim yolumdan ilerliyor güzel espri yapmış dedim biraz da şaşırdım nasıl yaptı acaba dedim senden beklemediğim bir şeydi meğerse benim esprimmiş zaten :A :A

Ama pat diye olmuyor ki malzeme çıkması lazım :A

Dosi de benim yolumdan ilerliyor güzel espri yapmış dedim biraz da şaşırdım nasıl yaptı acaba dedim senden beklemediğim bir şeydi meğerse benim esprimmiş zaten :A :A

Nasıl bir malzeme istiyorsun be kadar olacak ölçüleri ne Yusuf:F:F
:F:F:F:kiki::kiki::kiki:ne güzelde düşünmüşsün