Ben biraz saçmalamaya başlıyım o zamanŞu efsane konuyu yeniden canlandırmak lazım. Yapılan ilginç yorumlar heba olmasın.
Ben biraz saçmalamaya başlıyım o zamanŞu efsane konuyu yeniden canlandırmak lazım. Yapılan ilginç yorumlar heba olmasın.
Aynen, saçmalaman renk katar. En efsane yorum senindi. Hani şu, "içerdeyi dışarda izleyeceğim"li yorumun.Ben biraz saçmalamaya başlıyım o zaman
Ne günlerdi ya şu an da böyle kaliteli isimler olsa yine yaparımda bu aralar yok maalesef ama elimden geleni yaparım yineAynen, saçmalaman renk katar. En efsane yorum senindi. Hani şu, "içerdeyi dışarda izleyeceğim"li yorumun.
Kaliteli isme gerek yok. Espri için malzeme olsun, o yetiyor.Ne günlerdi ya şu an da böyle kaliteli isimler olsa yine yaparımda bu aralar yok maalesef ama elimden geleni yaparım yine
Aynen foruma yeni geldim biraz alışayım patlatırım yine iğrenç espirilerKaliteli isme gerek yok. Espri için malzeme olsun, o yetiyor.
Konuyu ilkkez keşfediyorum.Ben biraz saçmalamaya başlıyım o zaman
Geldiğin sıralar efsaneleştiğin konuyu canlandırmam manidarmış.Aynen foruma yeni geldim biraz alışayım patlatırım yine iğrenç espiriler
O şakayı ben mi yapmışım sen yaptın diye düşünmüştüm oraya yazıncaKonuyu ilkkez keşfediyorum.
Şimdi daha iyi anladım hakkında söylenenleri
Gerçi profilinde paylaştığım çivi şakan bana az çok fikir vermişti
Sen de hoş geldin ben gittiğim sıralar sen yoktun sanırım 4-5 aydır yoktum o aralar burdasındır diye düşünmüştüm ama sen de yeni gelmişsin konuyu da canlandırman iyi olmuş tabi bu konuyu unutturmamak gerekGeldiğin sıralar efsaneleştiğin konuyu canlandırmam manidarmış.
Hoşgeldin. Ben desen, bir yıldır yoktum. 18 gündür buralardayım.
Yok artık 😱O şakayı ben mi yapmışım sen yaptın diye düşünmüştüm oraya yazınca
Sen de hoş geldin ben gittiğim sıralar sen yoktun sanırım 4-5 aydır yoktum o aralar burdasındır diye düşünmüştüm ama sen de yeni gelmişsin konuyu da canlandırman iyi olmuş tabi bu konuyu unutturmamak gerek
Yok artık 😱
Kendi espirisini bile hatırlamıyor @gözlemci @vadikızı @destere
Ekli dosyayı görüntüle 58274
kabak gibi parantez içinde eskici diye belirtip yazısını kopyalamıştım ama beyefendi benim lafım sanmışuzun zamandır forumda yoktu çocuk unuttu zaar dimi @eskici @DarkLegenD sen o zamanda smail kullanmıyormuşsun sana ne olmuş yaw öyle
kabak gibi parantez içinde eskici diye belirtip yazısını kopyalamıştım ama beyefendi benim lafım sanmış
Üzerinden baya bir zaman geçmiş bir de çok fazla yaptığım için unutmuşum sanırımYok artık 😱
Üzerinden baya bir zaman geçmiş bir de çok fazla yaptığım için unutmuşum sanırım
Tabii ki de göreceksiniz bizde espri bitmezYenilerini görecekmiyiz pekii
Tabii ki de göreceksiniz bizde espri bitmez
Şimdi çok açık sözlü ol hani unuttunya peki ilk okuduğunda ne düşündün? "ıyy bu ne biçim espiri" mi dedin yoksaÜzerinden baya bir zaman geçmiş bir de çok fazla yaptığım için unutmuşum sanırım
Ama pat diye olmuyor ki malzeme çıkması lazımAyy süperr hadi bitane gelsin o zaman şöyle kopacağımız bir espri
Dosi de benim yolumdan ilerliyor güzel espri yapmış dedim biraz da şaşırdım nasıl yaptı acaba dedim senden beklemediğim bir şeydi meğerse benim esprimmiş zatenŞimdi çok açık sözlü ol hani unuttunya peki ilk okuduğunda ne düşündün? "ıyy bu ne biçim espiri" mi dedin yoksa
"oo tam benlik bir espiriymiş" mi dedin?
Ama pat diye olmuyor ki malzeme çıkması lazım
Dosi de benim yolumdan ilerliyor güzel espri yapmış dedim biraz da şaşırdım nasıl yaptı acaba dedim senden beklemediğim bir şeydi meğerse benim esprimmiş zaten
Büyük saçmalamışım yalnız. O zamanlar küçük masum bir çocuktum, olabilir böyle mantıksızlıklar.Yok artık 😱