Forumda Yapılan İlginç Yorumlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Edis'in "Olmamış Mı" şarkısını gönderiyorum foruma.

Bugün senin günün sanırım bu mesajını görürlerse buna da olmamışı basarlar haberin olsun ama ben yine güldürdün atıyorum çünkü güzel bir kötü espri bu

Bugün senin günün sanırım bu mesajını görürlerse buna da olmamışı basarlar haberin olsun ama ben yine güldürdün atıyorum çünkü güzel bir kötü espri bu
Espri değildi aslında. Duruma binaen yazdım.

Fazla dırdır iyi değil, ara sıra yapılan öz yorumların olması daha güzel.
Bunu sen mi söylüyorsun bir aralar forumu öldürüyordun kötü espri yapa yapa

Gelir herhalde gece açmayı planlıyorum

Gördüm gördüm verdim olmamışını
@Arslan Bey in o tarz başka mesajları da oluyor ama şimdi madem orada organize olunmuş olmamış atmadan geçmek olmazdı
Yakında benden de gelecek bir tane hazırlıklı olun

Bunu sen mi söylüyorsun bir aralar forumu öldürüyordun kötü espri yapa yapa

Yakında benden de gelecek bir tane hazırlıklı olun
O anlamda demedim, bu konu abartılmasın dedim. Yoksa tadında yapılan her espriye bayılırım.

Espri değildi aslında. Duruma binaen yazdım.
Öyle ama ben yine de beğendim ben beğendiğime göre görünce ıyy diyen de olacaktır

O anlamda demedim, bu konu abartılmasın dedim. Yoksa tadında yapılan her espriye bayılırım.
Abartma yok tabi canlandırmak için uğraşıyoruz sonra normale döner yine yeri gelince paylaşımlar yapılır o kadar
bir espri yapayım da bayıl o zaman ya da yapmıyım boşver bayılırsan seni kim ayıltacak sonra

Bak burada ne var
olmamış dedin geldi aklıma. @Tolstoyevski nin icadı

https://fav10.net/forum/threads/20-aralık-2017-1-geleneksel-olmamış-atma-Şenlikleri.274493/

ıyy lafını bendenmi kaptın

Kendisiyle buluşmayı planlıyorduk ama bu gerçekleşmemişti. Şükür ki gerçekleşmemiş yoksa benim de kalitemi düşürebilirdi.

Bak burada ne var
olmamış dedin geldi aklıma. @Tolstoyevski nin icadı

https://fav10.net/forum/threads/20-aralık-2017-1-geleneksel-olmamış-atma-Şenlikleri.274493/

ıyy lafını bendenmi kaptın
Sanırım biraz öyle oldu normalde pek kullandığım bir şey değil

@Tolstoyevski nin icatları meşhurdur incelerim birazdan

Kendisiyle buluşmayı planlıyorduk ama bu gerçekleşmemişti. Şükür ki gerçekleşmemiş yoksa benim de kalitemi düşürebilirdi.
Olsun başkanım forumun böyle esprilere ihtiyacı var

Sanırım biraz öyle oldu normalde pek kullandığım bir şey değil

@Tolstoyevski nin icatları meşhurdur incelerim birazdan

Olsun başkanım forumun böyle esprilere ihtiyacı var
Hahha ne çabuk etkiledi seni

@turkuazz seni ikna etmiştim konu aç diye, Eskicide ona bir kere "ıyy" diye kullandığım tabirden etkilenip kullandı

Var demekki bende birşeyler

Hahha ne çabuk etkiledi seni

@turkuazz seni ikna etmiştim konu aç diye, Eskicide ona bir kere "ıyy" diye kullandığım tabirden etkilenip kullandı

Var demekki bende birşeyler
Konunun da etkisiyle çıktı işte bir daha kullanacağımı sanmıyorum

Bu konuyu hiç canlandırmamalıydım ve o üç yorumu hiç yapmamalıydım. Foruma 18 gün önce döndüm ve 18 gündür hiç "olmamış" yememiştim. Bugün birden 8 "olmamış" yedim.