Forumda Yapılan İlginç Yorumlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Etiket yapmak gerekecek tabi ki bu konu için, yoksa herkes konunun varlığını unutur.

Bir şey unuttum diyordum doğru ya etiket yapmayı unutmuşum şimdi düzenleme yapıp etiketlesem gider mi acaba etiketler

O zaman o ayarda espriler bekliyorum senden
Yok sonradan etiketler gitmiyor
hem baya canlandırdık konuyu

Benimde çene açıldı iyi oldu

Bir şey unuttum diyordum doğru ya etiket yapmayı unutmuşum şimdi düzenleme yapıp etiketlesem gider mi acaba etiketler

O zaman o ayarda espriler bekliyorum senden
Gider herhalde. Denemen lazım öğrenmen için.

İyi oldu tabi seni de tekrar foruma alıştırıcam tabi benim de alışmam lazım daha o yüzden iyi oldu bu konu

Neyse ya yeniden paylaşayım da garanti olsun düzenleme yapınca bazen gitmiyor
@denizz19 sayesinde ismim gevezeye çıkmıştı
Gerçi mesaj sayımın 80% onun eseri

o gitti duruldum derken @gözlemci ve @destere geldiler tam tekrar çene açıldı derken bukezde benim reelde yoğun tempoda hayatım oldu derken iyice koptum. Şu 4 gün gireyimde sonra bilemiyorum.
Ama tabiki seninde etkin olacak. Birlikte yaparız birşeyler

haha etiketler olmadı

Konunun açılma amacına göre bir paylaşım yaparak konuyu daha da hareketlendirmek lazım diyerek @Arslan Bey in bu muhteşem esprisini paylaşmak istiyorum konuya giren herkes bu mesaja bakıp güldürdün veya olmamışlarını atarsa seviniriz

https://fav10.net/forum/threads/babamın-günahları-final-yapıyor.275637/#post-3249927
@Yiğitt @DarkLegenD @Billy Kane @destere @Çiğdem- @Aserat @MasacRE- @sokak sanati @gözlemci @Sherlock ve diğer herkes diyelim görmediğini düşündüğüm kişilerden bu kadar aklıma geldi şu an

Geveze olmak her zaman iyidir boşver öyle devam et

Hoşbulduk eskici bey sizde hoşgeldiniz
Bizde hoşbulduk
size yeni bir espri paylaştım gördün mü

Olmamışları attık, bekliyoruz.

Edis'in "Olmamış Mı" şarkısını gönderiyorum foruma.