Forumda Yapılan İlginç Yorumlar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ama pat diye olmuyor ki malzeme çıkması lazım :A

Dosi de benim yolumdan ilerliyor güzel espri yapmış dedim biraz da şaşırdım nasıl yaptı acaba dedim senden beklemediğim bir şeydi meğerse benim esprimmiş zaten :A :A
Hadi canım :A
Senden daha iyiyim ben :A :A

Ciddi takılıp ''yılın en ciddi üyesi'' ünvanını almam lazım. Başarısız yıl geçirmek istemiyorum artık.

Değilim.

:bhr:Yaa yapma koca bir yılın yarısından fazla yoktun ondandır yoksa sen forumun esprili üyelerinden birisisin yaa sen ciddi olmaa sana espri yapmak güldürmek yakışıyorr

Bekleyip göreceğiz:A

Yap da görelim o zaman öyle benim espirilerimi kendi esprinmiş gibi göstermekle olmuyor bu işler :A :A
Screenshot_20180126-155016.png

iyi bak iyi sahiplenmişmi gibi duruyorum? Türkçem bukadar açıklayabiliyor :A
üstelik bukadar kaliteli espiri eskicinin diyede belirtmişim 😛

Bu arada bir önceki ekran resminde şarj 60 lardaydı. 1 saat dolmadan 12 ye indi :F
eve geldim nihayet taktım sarja :A
4 günlük Tatil an itibatiyle başladı :Z

@DarkLegenD işin püf noktasını diyeyim sana ciddi üye seçilmek istiyorsan yılın sonlarında ciddileşeceksin başlarında değil :F unutulur bu tavrın :A

Ben 2016nın son aylarında aktifliğe başladım ve yılın en iyi çıkışını yapan seçildim.
Son 2 aydaki aktiflik tarafsız üye olarakta birincilik getirmişti :D

Nedense genele değilde en sonlardaki aylara bakılıyor :D

@DarkLegenD işin püf noktasını diyeyim sana ciddi üye seçilmek istiyorsan yılın sonlarında ciddileşeceksin başlarında değil :F unutulur bu tavrın :A

Ben 2016nın son aylarında aktifliğe başladım ve yılın en iyi çıkışını yapan seçildim.
Son 2 aydaki aktiflik tarafsız üye olarakta birincilik getirmişti :D

Nedense genele değilde en sonlardaki aylara bakılıyor :D
Niye unutulsun? Başlarda ciddi takılıp, sonlara doğru salmayacağım ki.

Ekli dosyayı görüntüle 58275
iyi bak iyi sahiplenmişmi gibi duruyorum? Türkçem bukadar açıklayabiliyor :A
üstelik bukadar kaliteli espiri eskicinin diyede belirtmişim 😛

Bu arada bir önceki ekran resminde şarj 60 lardaydı. 1 saat dolmadan 12 ye indi :F
eve geldim nihayet taktım sarja :A
4 günlük Tatil an itibatiyle başladı :Z
Onu fark ettim de seni kızdırmak için öyle demiştim ama sonuçta sahiplenmesende daha iyiyim diyorsun yap da görelim o zaman :A iyi tatiller diyelim o zaman sana :A
Koskoca @eskici var, benim açığımı rahatlıkla kapatır.
Teveccüğünüz başkanım :A

Onu fark ettim de seni kızdırmak için öyle demiştim ama sonuçta sahiplenmesende daha iyiyim diyorsun yap da görelim o zaman :A iyi tatiller diyelim o zaman sana :A

Teveccüğünüz başkanım :A
Bende seni kızdırmak istedim belki :A
ben daha çok türkce espirileri anlamadığım için pot kırabiliyorum @gözlemci bilir :F

Bakın, gerçekten, hayatımdaki zirve samimi halim ile söylüyorum; forumda en karizmatik avatara sahip kişi benim.
Sinan beyle olan karizmatikti bu değil :)

Konunun açılma amacına göre bir paylaşım yaparak konuyu daha da hareketlendirmek lazım diyerek @Arslan Bey in bu muhteşem esprisini paylaşmak istiyorum konuya giren herkes bu mesaja bakıp güldürdün veya olmamışlarını atarsa seviniriz :A :A
https://fav10.net/forum/threads/babamın-günahları-final-yapıyor.275637/#post-3249927

Bende seni kızdırmak istedim belki :A
ben daha çok türkce espirileri anlamadığım için pot kırabiliyorum @gözlemci bilir :F

Sinan beyle olan karizmatikti bu değil :)
Benim espriyi anlamış mıydın peki :A