Büyük saçmalamışım yalnız. O zamanlar küçük masum bir çocuktum, olabilir böyle mantıksızlıklar.
Sana ne oldu da smail koymuyosun bakım sen
Büyük saçmalamışım yalnız. O zamanlar küçük masum bir çocuktum, olabilir böyle mantıksızlıklar.
Bilemiyorum hayatın akışına göre elbet bir malzeme çıkar ve yaparız bizde yaNasıl bir malzeme istiyorsun be kadar olacak ölçüleri ne Yusuf
ne güzelde düşünmüşsün
Şimdi masum değilmisin? 😱Büyük saçmalamışım yalnız. O zamanlar küçük masum bir çocuktum, olabilir böyle mantıksızlıklar.
Bilemiyorum hayatın akışına göre elbet bir malzeme çıkar ve yaparız bizde ya
Hadi canımAma pat diye olmuyor ki malzeme çıkması lazım
Dosi de benim yolumdan ilerliyor güzel espri yapmış dedim biraz da şaşırdım nasıl yaptı acaba dedim senden beklemediğim bir şeydi meğerse benim esprimmiş zaten
Bekleyip göreceğizOda doğru bakalım zaman sana ne malzeme verecek
Yap da görelim o zaman öyle benim espirilerimi kendi esprinmiş gibi göstermekle olmuyor bu işlerHadi canım
Senden daha iyiyim ben
Ciddi takılıp ''yılın en ciddi üyesi'' ünvanını almam lazım. Başarısız yıl geçirmek istemiyorum artık.Sana ne oldu da smail koymuyosun bakım sen
Değilim.Şimdi masum değilmisin? 😱
ya aslında bazen bende eski yazılara bakıyorum ve insan değişiyormuş
Ciddi takılıp ''yılın en ciddi üyesi'' ünvanını almam lazım. Başarısız yıl geçirmek istemiyorum artık.
Değilim.
Yok artık 😱
Kendi espirisini bile hatırlamıyor @gözlemci @vadikızı @destere
Ekli dosyayı görüntüle 58274
Bekleyip göreceğiz
Yap da görelim o zaman öyle benim espirilerimi kendi esprinmiş gibi göstermekle olmuyor bu işler
Koskoca @eskici var, benim açığımı rahatlıkla kapatır.Yaa yapma koca bir yılın yarısından fazla yoktun ondandır yoksa sen forumun esprili üyelerinden birisisin yaa sen ciddi olmaa sana espri yapmak güldürmek yakışıyorr
Ciddi takılıp ''yılın en ciddi üyesi'' ünvanını almam lazım. Başarısız yıl geçirmek istemiyorum artık.
Değilim.
Niye unutulsun? Başlarda ciddi takılıp, sonlara doğru salmayacağım ki.@DarkLegenD işin püf noktasını diyeyim sana ciddi üye seçilmek istiyorsan yılın sonlarında ciddileşeceksin başlarında değil unutulur bu tavrın
Ben 2016nın son aylarında aktifliğe başladım ve yılın en iyi çıkışını yapan seçildim.
Son 2 aydaki aktiflik tarafsız üye olarakta birincilik getirmişti
Nedense genele değilde en sonlardaki aylara bakılıyor
Ya at şu maskeyi yakışmıyorNiye unutulsun? Başlarda ciddi takılıp, sonlara doğru salmayacağım ki.
Onu fark ettim de seni kızdırmak için öyle demiştim ama sonuçta sahiplenmesende daha iyiyim diyorsun yap da görelim o zaman iyi tatiller diyelim o zaman sanaEkli dosyayı görüntüle 58275
iyi bak iyi sahiplenmişmi gibi duruyorum? Türkçem bukadar açıklayabiliyor
üstelik bukadar kaliteli espiri eskicinin diyede belirtmişim 😛
Bu arada bir önceki ekran resminde şarj 60 lardaydı. 1 saat dolmadan 12 ye indi
eve geldim nihayet taktım sarja
4 günlük Tatil an itibatiyle başladı
Teveccüğünüz başkanımKoskoca @eskici var, benim açığımı rahatlıkla kapatır.
Bakın, gerçekten, hayatımdaki zirve samimi halim ile söylüyorum; forumda en karizmatik avatara sahip kişi benim.Ya at şu maskeyi yakışmıyor
hem avatardaki hemde ciddilik maskesini.
Nerde @cookies ile tatlı eğlenceli olan ikili
Bende seni kızdırmak istedim belkiOnu fark ettim de seni kızdırmak için öyle demiştim ama sonuçta sahiplenmesende daha iyiyim diyorsun yap da görelim o zaman iyi tatiller diyelim o zaman sana
Teveccüğünüz başkanım
Sinan beyle olan karizmatikti bu değilBakın, gerçekten, hayatımdaki zirve samimi halim ile söylüyorum; forumda en karizmatik avatara sahip kişi benim.
Benim espriyi anlamış mıydın pekiBende seni kızdırmak istedim belki
ben daha çok türkce espirileri anlamadığım için pot kırabiliyorum @gözlemci bilir
Sinan beyle olan karizmatikti bu değil
İkisiyle de karizmatikliğin zirvesindeydim, evet ama bunu daha çok beğeniyorum.Bende seni kızdırmak istedim belki
ben daha çok türkce espirileri anlamadığım için pot kırabiliyorum @gözlemci bilir
Sinan beyle olan karizmatikti bu değil