Bilmez miyim az uyumadım o omuzlardaOmuzuma.Biliyorsun geniş omuzluyum.
Bilmez miyim az uyumadım o omuzlardaOmuzuma.Biliyorsun geniş omuzluyum.
Bilmez miyim az uyumadım o omuzlarda
Periscop'ta yayın bile yapmıştıkİfşa etmeseydin keşke.
Periscop da bilirmiş, takip ediyorsun galiba kanka.Periscop'ta yayın bile yapmıştık
Ee yani baktığımız dönemler oluyorPeriscop da bilirmiş, takip ediyorsun galiba kanka.
Ne kadar açık sözlüsün.Ee yani baktığımız dönemler oluyor
Herkes izliyordurNe kadar açık sözlüsün.
Altın mala yazsaydın keşke
sıva üstü yazıyor açıklamadaAltın mala yazsaydın keşkeSıva yapmaya yarayan aletin adıdırTeşekkürler düşüncen için
Estağfirullah efendim o onur bize aitSeni tanımaktan onur duyduk.Şinasinin de selamı var
AsEstağfirullah efendim o onur bize aitŞinasi'ye selamlar
Ooo @Doğu kardeşim nice birlikte yıllara inşallah. Güzel muhabbetlerimiz oldu olmaya da devam ediyor. Seni tanıdığıma memnunum yiğidim.
Sana bir Şampiyonlar Ligi resmi bırakayım da tadımız yerine gelsin.
Efsane bölümdü bee.Tanışmış olduğum için mutlu olduğum insanlardan birisin. Zaten siyaset dışında hemen hemen her konuda benzer düşünüyoruz sanırım. He bir tek sen GsW'yi desteklemek gibi bir hata yapıyorsun Cavs varken. Onu da sıvacılığına veriyorum.
Neyse fazla uzatmayayım. Tebrik ederim, nice senelere.
Hediyelerin:
Şampiyonlar Ligi afişi gibi.
Resmi görünce direkt açtım izledim, ne bölümdü be.
Efsane bölümdü bee.
Eyvallah ben de seni tanıdığıma memnunumTanışmış olduğum için mutlu olduğum insanlardan birisin. Zaten siyaset dışında hemen hemen her konuda benzer düşünüyoruz sanırım. He bir tek sen GsW'yi desteklemek gibi bir hata yapıyorsun Cavs varken. Onu da sıvacılığına veriyorum.
Neyse fazla uzatmayayım. Tebrik ederim, nice senelere.
Hediyelerin:
Şampiyonlar Ligi afişi gibi.
Resmi görünce direkt açtım izledim, ne bölümdü be.
Hahaha mükemmel hediyeler özellikle tavama bayıldımForuma gelmekle çok doğru bir kara vermişsin, tebrik ediyorum sonuna kadar namı diğer @Doğu Eşrefoğlu
Hediyen ise çok manalı
Trollüm çok teşekkürler.Desene o kara gün bugünmüşŞaka bir yana iyi ki seni tanımışım dostum. Seninle çok paylaşımlarımız oldu. İnşallah uzun yıllar daha dostluğumuz devam eder
Hediyelerin
Namıdiğer dikkat ettiğim bir sözdür, yanlış yazmamaya özen gösteririmEyvallah ben de seni tanıdığıma memnunumFarklılıklar iyidir ya renk katarHediyeler muazzamEzel olması yeter zaten
Hahaha mükemmel hediyeler özellikle tavama bayıldımAyrıca ''namı diğer'' yazdığın için de teşekkürler. Bazıları ''namı değer'' yazıp Türkçeyi katledip beni tilt ediyorlar
Bu arada 4 Ekim'de ESL Türkiye Turnuvası var. İzleriz beraber yine
Trollüm çok teşekkürler.İyi ki seni tanıma, senle uzuuuun uzun muhabbet etme şansım oldu. Forumda tanıdığım adam gibi adamlardan birisin. İnşallah uzun yıllar tanışıklığımız devam eder reelde de buluşur görüşürüz Allah izin verirseHediyem de mükemmel. Doğu dedemin muazzam hikayelerinden biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?