@Bully aynı ben gibi gelmiş foruma. Anlıklar sağolsun.Teşekkürlersorular kolaydı
Bully de bir kaç yorum yap bari![]()
@Bully aynı ben gibi gelmiş foruma. Anlıklar sağolsun.Teşekkürlersorular kolaydı
Rahat cevapladım.Teşekkürlersorular kolaydı
Önce bir soruları düşünüceğim falan.O yüzden Yarın ve ya Salı yapabiliriz.Simdi yapalım. O zaman diyor![]()
Tmm 😉Önce bir soruları düşünüceğim falan.O yüzden Yarın ve ya Salı yapabiliriz.![]()
Evt bende onu fark ettim@Bully aynı ben gibi gelmiş foruma. Anlıklar sağolsun.![]()
AynenRahat cevapladım.![]()
Tamam diyorTamam.Ben zamanı derim.Yarın olmayada bilir bunuda söyle.![]()
Teşekkür ederimSonunda okudum çook güzel bir bölüm olmuş tebrik ederim @Harunnn60
Samimi ve güzel cevapların için ayrıca tebrik ediyorum seni @Bully![]()
Yakup Çarşamba akşamı dönecek tatilden yoksa çoktan yorum yapmış olurdu.
yok o normaldede geç kalıyor konuya kendiside dedi hattaYakup Çarşamba akşamı dönecek tatilden yoksa çoktan yorum yapmış olurdu.![]()
Evet ama forumda olsa bu kadar geç kalmazdı.yok o normaldede geç kalıyor konuya kendiside dedi hatta![]()
en çok seni merak ediyordu bakalım ne diyecekEvet ama forumda olsa bu kadar geç kalmazdı.Neyse döndüğünde yapar yorumunu.
![]()
Teşekkür ederim konumu güncel tutmaya çalışmaya çabaladığın için.en çok seni merak ediyordu bakalım ne diyecek
@Bully Nickinin anlamı ne ? neden bu nicki seçtin ? sorusununa resim ekledim , böylece konu güncel![]()
o kadar emek verdik ,Teşekkür ederim konumu güncel tutmaya çalışmaya çabaladığın için.![]()