birkaç kez bıraktınseviyordum zaten ben hep.hiç yorumsuz bırakmamışımdır
![]()
bu arada sadece ilk bölüme yorum yaptın birde pazar günü mrt-06 ya yapacakın gibime geliyorBekliyoruz bakalım @mrt-06 yı.![]()
😱 unutmuşumdur o zamanbirkaç kez bıraktın
bu arada sadece ilk bölüme yorum yaptın birde pazar günü mrt-06 ya yapacakın gibime geliyor![]()
Kısmet.birkaç kez bıraktın
bu arada sadece ilk bölüme yorum yaptın birde pazar günü mrt-06 ya yapacakın gibime geliyor![]()
inş
Teşekkür ederimşahane olmuş, bully'nin içten cevapları yine sonuna kadar okuttu.
bu arada Kaan resim jestini iyi düşünmüşsün, bakışlar yakıyor.
dersine de iyi çalışmış, hepsini bilmiş.![]()
harunnn sana da tebrikler, şahane iş çıkarıyorsun her bölüm. ( gerçi 1 bölüm hariç.![]()
![]()
pazar günü büyük ihtimalle dışarda olmam, yetişirim o konuya tam zamanında.Teşekkür ederimne zamandır senin yorumunu bekliyordum
Pazar günü mrt-06 konuk oluyor bu arada![]()
Umarım yetişirsinpazar günü büyük ihtimalle dışarda olmam, yetişirim o konuya tam zamanında.![]()
Teşekkür ederim dostum beğendiğine sevindim.şahane olmuş, bully'nin içten cevapları yine sonuna kadar okuttu.
bu arada Kaan resim jestini iyi düşünmüşsün, bakışlar yakıyor.
dersine de iyi çalışmış, hepsini bilmiş.
harunnn sana da tebrikler, şahane iş çıkarıyorsun her bölüm. ( gerçi 1 bölüm hariç.![]()
![]()
belli, vurucu ve samimi bi bakış yakalamışsın.Teşekkür ederim dostum beğendiğine sevindim.
O bakışları yakalayabilmek için baya selfie çektim.
Bu arada @Harunnn60 resmimi Yakup da gördüğüne göre konudan kaldırabilirsin artık.![]()
Ne bilim durmasın diye düşündüm konuda zaten resmimi paylaşmak için baya düşündüm.belli, vurucu ve samimi bi bakış yakalamışsın.
niye kaldırsın? ara sıra foruma giremediğinde resmine bakar öyle hasret gideririz.![]()
iyi yapmışsın iyi, bak bu hamlenle forumcanın gelmiş geçmiş en iyisi oldu.Ne bilim durmasın diye düşündüm konuda zaten resmimi paylaşmak için baya düşündüm.
Ama sen kalsın diyorsan kalsın senin sözün önemlidir benim için.![]()