Aynen öyle ama kasma yine de ya okuyan okudu zaten kimseyi zorlamanın da alemi yok.o kadar emek verdik ,![]()
Aynen öyle ama kasma yine de ya okuyan okudu zaten kimseyi zorlamanın da alemi yok.o kadar emek verdik ,![]()
tamam ,1022 görüntülenmeAynen öyle ama kasma yine de ya okuyan okudu zaten kimseyi zorlamanın da alemi yok.![]()
TeşekkürlerGüzel olmuş eline sağlık Harunn
Valla işlerim vardı onları hallettim geldim ne yapıyorsunuz görüşmeyeliTeşekkürlergözümüz yollarda kaldı nerdeydin
![]()
Bizde öyle takılıyoruz işte pek bişey olmadıValla işlerim vardı onları hallettim geldim ne yapıyorsunuz görüşmeyeli
Ayy sonunda gelebildinGüzel bir bölüm olmuş yine. @Bully samimi şekilde cevap vermiş, hatta neredeyse en geniş sohbet bu olmuş. Vücut geliştirmeden bahsetmesi iyi olmuş. @Harunnn60 gayet güzel sorular soruyorsun sende. Ellerinize sağlık.![]()
@mrt-06 mı?Ekli dosyayı görüntüle 38950
Forumca programı tam gaz devam ediyor...
Her hafta Forumda bir üyeyi ağırlıyan program , bu hafta 7.bölümüyle
sürpriz açıklamalarıyla @mrt-06 konuk ediyor.
Yeni Bölüm Pazar 20:00 da FavoriForumum da
@mrt-06 sorularınız varsa bana özelden sorabilirsiniz
Sakın kaçırmayın...
Ekli dosyayı görüntüle 38950
@OzaN @Fks14 @takas @xdragxx @xemrexxx @BesaleT @darksaal @emreemreu @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @cevaa @destere @Μαнoni @HeisenBerg @Arslan Bey @denizz19 @Yakamoz-Asi @WesTxCoasT @KK|Batman @Prncss.. @XanTier @berkann @BuraK @Forumdash @Billy Kane @S.G.A.T. @hayret bi şey @dizi kolik @mrt-06 @yakup09 @RüzgarGülü @mhmt53 @Onur_35 @primavera @legolas9900 @HachiKo @Ulvi Ç. @yatutarsa @Almila @*Dream* @Dr.Who @Reytinger @Yasin93 @hızlı gonzales @ABAY_06 @vhp @34rcp44 @gundix123 @KayıpSehir @Kubi-Lay @Bully @sokak sanati @ozgur2113 @berenist @rengarenk @nberkayozer @Pasham @Harunnn60 @gözlemci @cookies @Yiğitt @eros
@kvp-medya @sürgünüm @Ahmad @beyazsoy @Çiğdem- @yakup09@vadikızı @china_shangai, @HachiKo
başkasını mı bekliyordun
sende sevdin programıbu konuk da iyiymiş![]()
seviyordum zaten ben hep.başkasını mı bekliyordun
sende sevdin programı![]()
@mrt-06 forumda saygılı kişilerden gördüklerim gurubunda yer alıyor iyi samimi bir program olucaktır 😉😉😉Ekli dosyayı görüntüle 38950
Forumca programı tam gaz devam ediyor...
Her hafta Forumda bir üyeyi ağırlıyan program , bu hafta 7.bölümüyle
sürpriz açıklamalarıyla @mrt-06 konuk ediyor.
Yeni Bölüm Pazar 20:00 da FavoriForumum da
@mrt-06 sorularınız varsa bana özelden sorabilirsiniz
Sakın kaçırmayın...
Ekli dosyayı görüntüle 38950
@OzaN @Fks14 @takas @xdragxx @xemrexxx @BesaleT @darksaal @emreemreu @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @cevaa @destere @Μαнoni @HeisenBerg @Arslan Bey @denizz19 @Yakamoz-Asi @WesTxCoasT @KK|Batman @Prncss.. @XanTier @berkann @BuraK @Forumdash @Billy Kane @S.G.A.T. @hayret bi şey @dizi kolik @mrt-06 @yakup09 @RüzgarGülü @mhmt53 @Onur_35 @primavera @legolas9900 @HachiKo @Ulvi Ç. @yatutarsa @Almila @*Dream* @Dr.Who @Reytinger @Yasin93 @hızlı gonzales @ABAY_06 @vhp @34rcp44 @gundix123 @KayıpSehir @Kubi-Lay @Bully @sokak sanati @ozgur2113 @berenist @rengarenk @nberkayozer @Pasham @Harunnn60 @gözlemci @cookies @Yiğitt @eros
@kvp-medya @sürgünüm @Ahmad @beyazsoy @Çiğdem- @yakup09@vadikızı @china_shangai, @HachiKo
Yoo.başkasını mı bekliyordun
sende sevdin programı![]()