evetprogramın hit rekoru bu bölümde dimi?@Harunnn60
evetprogramın hit rekoru bu bölümde dimi?@Harunnn60
Tüm okuyanlara, beğenenlere tekrardan teşekkür edelim o zaman.evetnormalde hep 1000 sınırında kalıyordu şimdi 1241 olmuş , beğeni sayısıda 31 olmuş
![]()
umarım beğenen olurTüm okuyanlara, beğenenlere tekrardan teşekkür edelim o zaman.
Beğeni sayısı manidar olmuş 1 kişi daha beğense güzel olurdu.![]()
Beğendim.Tüm okuyanlara, beğenenlere tekrardan teşekkür edelim o zaman.
Beğeni sayısı manidar olmuş 1 kişi daha beğense güzel olurdu.![]()
Bugüne kadar nerdeydinBeğendim.![]()
Valla beğendim diye hatırlıyordum baktım beğenmemişim. Hemen bağır zaten.Bugüne kadar nerdeydin
Teşekkür ederim kanka beni bir dertten kurtardın şu an.![]()
Kanal D'ci ya ondandır kanal d ciler hep böyleValla beğendim diye hatırlıyordum baktım beğenmemişim. Hemen bağır zaten.Demi @*YıldırıM* hemen bağırıyor. :/
Beğenimi çekerim he benle iyi geçin.![]()
Mesajlarına bak belki birsey gelmiştirValla beğendim diye hatırlıyordum baktım beğenmemişim. Hemen bağır zaten.Demi @*YıldırıM* hemen bağırıyor. :/
Bağırırım ben tepemin tasını attırmayın.Valla beğendim diye hatırlıyordum baktım beğenmemişim. Hemen bağır zaten.Demi @*YıldırıM* hemen bağırıyor. :/
Yüzüm gülmedi tüm trajediler beni buluyor.
Üniversite kazandın bundan başka büyük mutluluk varmıYüzüm gülmedi tüm trajediler beni buluyor.![]()
Çok özür dilerim , bildirim gelmemişBölüme genel olarak baktım ve Bully kardeşimin keyifli sahbeti gayet akıcı olmuş. Güzel bölüm yine emeğinize sağlık.Biraz cevaplar uzun olunca paragrafların başlarını ve sonlarıonı okuduğum gerçeğini belirteyim.
![]()
Çok özür dilerim , bildirim gelmemişteşekkür ederim
güzel yorumları için
![]()
SağolBende güzel ve özel bölüm için tebrik ederim tekrardan.Başarılarının devamını dilerim.
![]()
Sağolen iyi hit ve en çok beğeniyi bu bölüm aldı bu arada
![]()
Mr.At sana selamı varmışTebrikler.![]()
Mr.At sana selamı varmışözletmişsin kendini
![]()