Bana kırılmadın inşallah kesinlikle seni kırmak gibi bir niyetim olmadı. Olabilir böyle şeyler.Resmen bana okumadın dedin resmen. [emoji20]
Bu bana çok ağır geldi.
Beni etiketlemessen artık sevinirim.[emoji683]
Bana kırılmadın inşallah kesinlikle seni kırmak gibi bir niyetim olmadı. Olabilir böyle şeyler.Resmen bana okumadın dedin resmen. [emoji20]
Bu bana çok ağır geldi.
Beni etiketlemessen artık sevinirim.[emoji683]
Kişilik özelliklerimden biriside unutkanlığımdır.Aile fertlerinin anne tarafından gelen bir özellik.Bana kırılmadın inşallah kesinlikle seni kırmak gibi bir niyetim olmadı. Olabilir böyle şeyler.![]()
Artık son konuşmalarınızdan yola çıktım.Kötü yönde olmasında![]()
Yapma öyle şeyler , reytingler düşer sonraArtık son konuşmalarınızdan yola çıktım.![]()
Yok korkma düşmez.Yapma öyle şeyler , reytingler düşer sonra![]()
Beni etiketleme senden özel isteğim . Ellerine sağlık. Şimdiden nice programlar dilerim.@eros kusura bakma![]()
Yani bu kadar küçük seylerden alıncaksak o zman forumu bırakalım yani bence abartıyorsun senBeni etiketleme senden özel isteğim . Ellerine sağlık. Şimdiden nice programlar dilerim.
Hadi bakalımYok korkma düşmez.Zaten şaka olacak.Ve senin anlayışla karşılayacağına inanıyorum.
![]()
SeninkineNereye? Senin programına benimkine mi?![]()
TeşekkürlerGüzel olmuş. Soru sorulması iyi olmuş lakin sorular zor değilmiş.![]()
Olur.8.Bölüm boş oraya alalım.Seninkine
@ozgur213 yorum yapmadın ?![]()
Simdi yapalım. O zaman diyorOlur.8.Bölüm boş oraya alalım.![]()