Forumca|1.Sezon 6.Bölüm|Bully|

Eline sağlık yine çok güzel olmuş. :) @Harunnn60 Oku oku bitmedi konuştukça konuşmuş @Bully zaten bildiğim şeylerdi. :F Face'den de ekli olduğu için pek şaşırtıcı olmadı program benim açımdan. :A

Harun bu arada ilk 6 bölüm bi şey demedim ama bölümün kurallarını tam bilmiyorsun sanırım konuya sadece konuyla ilgili olan, yorum yapan üyeleri etiketleyebilirsin. Tüm forumu etiketlemişsin nerdeyse. :)
teşekkürler :D
kimin konuyla ilgili olduğunu bulmak zor , ama etiketlenmek istemeyenleri çıkarıyorum zaten :)

Forumda olmaz şimdi öyle vücut gösterileri. :)

Facebook'tan ekle istiyorsan beni orada var spor yaparkenki resimlerim. :D
@Çiğdem- ekle :D

Eline sağlık yine çok güzel olmuş. :) @Harunnn60 Oku oku bitmedi konuştukça konuşmuş @Bully zaten bildiğim şeylerdi. :F Face'den de ekli olduğu için pek şaşırtıcı olmadı program benim açımdan. :A

Harun bu arada ilk 6 bölüm bi şey demedim ama bölümün kurallarını tam bilmiyorsun sanırım konuya sadece konuyla ilgili olan, yorum yapan üyeleri etiketleyebilirsin. Tüm forumu etiketlemişsin nerdeyse. :)
Foruma nasıl üye olduğumu kimseye söylememiştim yahu :A

O soruda birçok bilinmeyen anlattım bir de hobilerimi ve fobilerimi de biliyor olamazsın. 😛

1 hafta sonra gönderirsin artık :)
Tamam çünkü herkes bu kurala uyuyor şimdi sen uymazsan olmaz yani beni de anla lütfen. :) Haftaya ben miydim? (b)

Foruma nasıl üye olduğumu kimseye söylememiştim yahu :A

O soruda birçok bilinmeyen anlattım bir de hobilerimi ve fobilerimi de biliyor olamazsın. 😛
Biliyoruz işte üye olmuşsun aktif olmamışsın falan. :F Peki peki şaşırdım. :A

Tek bilmediğim Bully'nin anlamıydı uzun zamandır sormak istiyordum fırsat olmadı. İyi oldu bu. :X

Tamam çünkü herkes bu kurala uyuyor şimdi sen uymazsan olmaz yani beni de anla lütfen. :) Haftaya ben miydim? (b)

Biliyoruz işte üye olmuşsun aktif olmamışsın falan. :F Peki peki şaşırdım. :A

Tek bilmediğim Bully'nin anlamıydı uzun zamandır sormak istiyordum fırsat olmadı. İyi oldu bu. :X
tmm uyucam :) konuk kısmını özelden konuşuruz :D
herşeyi biliyorum diyorsunda bu arada nasıl üye olduğunu , nickini , hobilerini filan bilmiyorsun :F

Dediğin oyun @Bully :D

bully ps2.jpg