Bir bomba patlatayım dedim.
Bir bomba patlatayım dedim.
En alttaki resimdeki sahisi diyolar kim o 😱aaa ben başka resim görmedim dur bakıyım
Konuyu tam okumadığın belliaaa ben başka resim görmedim dur bakıyım
Ee ben boşa konuşmam aga.Bomba süper oldu yalnız![]()
şimdi gördüm senin fotonu görmemiştim az önce 🙂🙂Bir bomba patlatayım dedim.![]()
Sürprizin foto olacağını tahmin edemedim yalnızEe ben boşa konuşmam aga.![]()
son resme bakmamısımKonuyu tam okumadığın belli![]()
bulluymus şimdi gördüm bende 🙂🙂En alttaki resimdeki sahisi diyolar kim o 😱
Hava atmak istemedim foruma şimdi sevmem öyle şeyleri.şimdi gördüm senin fotonu görmemiştim az önce 🙂🙂
vucut geliştirmekten bahsediyorsunuz ama yüz resmi koymuşsunuz oldumu şimdi @Harunnn60 neden vucut resminden çekmiyorsun @Bully un![]()
teşekkürler
son resme bakmamısım
bulluymus şimdi gördüm bende 🙂🙂
Aa vücudu nerde bullynin 😱Hava atmak istemedim foruma şimdi sevmem öyle şeyleri.![]()
olmazz çıkk meydana çabukk ben merak ettimHava atmak istemedim foruma şimdi sevmem öyle şeyleri.![]()
çok beğendin galibaolmazz çıkk meydana çabukk ben merak ettim![]()
şaşırmışsındırSürprizin foto olacağını tahmin edemedim yalnız![]()
vucut geliştirmekten bahsetmişşiniz ama o yönde birşey göstermemesi olmuyor bence nasıl anlıcaz biz 🙂🙂çok beğendin galiba![]()
çok beğendin galiba
şaşırmışsındır![]()
Sonuna kadar katiliyorum sen git o kadar vücudu guzel de ama yüzünü göster kas gösterip göz cikarmak gibi buvucut geliştirmekten bahsetmişşiniz ama o yönde birşey göstermemesi olmuyor bence nasıl anlıcaz biz 🙂🙂
@Bully özelden göstervucut geliştirmekten bahsetmişşiniz ama o yönde birşey göstermemesi olmuyor bence nasıl anlıcaz biz 🙂🙂
Forumda olmaz şimdi öyle vücut gösterileri.vucut geliştirmekten bahsetmişşiniz ama o yönde birşey göstermemesi olmuyor bence nasıl anlıcaz biz 🙂🙂