Aa soyadin neForumda olmaz şimdi öyle vücut gösterileri.![]()
Facebook'tan ekle istiyorsan beni orada var spor yaparkenki resimlerim.![]()
Aa soyadin neForumda olmaz şimdi öyle vücut gösterileri.![]()
teşekkürlerEline sağlık yine çok güzel olmuş.@Harunnn60 Oku oku bitmedi konuştukça konuşmuş @Bully zaten bildiğim şeylerdi.
Face'den de ekli olduğu için pek şaşırtıcı olmadı program benim açımdan.
Harun bu arada ilk 6 bölüm bi şey demedim ama bölümün kurallarını tam bilmiyorsun sanırım konuya sadece konuyla ilgili olan, yorum yapan üyeleri etiketleyebilirsin. Tüm forumu etiketlemişsin nerdeyse.![]()
@Çiğdem- ekleForumda olmaz şimdi öyle vücut gösterileri.
Zor değil ben sana özelden gönderirim.teşekkürler
kimin konuyla ilgili olduğunu bulmak zor , ama etiketlenmek istemeyenleri çıkarıyorum zaten
@Çiğdem- ekle![]()
1 hafta sonra gönderirsin artıkZor değil ben sana özelden gönderirim.![]()
Foruma nasıl üye olduğumu kimseye söylememiştim yahuEline sağlık yine çok güzel olmuş.@Harunnn60 Oku oku bitmedi konuştukça konuşmuş @Bully zaten bildiğim şeylerdi.
Face'den de ekli olduğu için pek şaşırtıcı olmadı program benim açımdan.
Harun bu arada ilk 6 bölüm bi şey demedim ama bölümün kurallarını tam bilmiyorsun sanırım konuya sadece konuyla ilgili olan, yorum yapan üyeleri etiketleyebilirsin. Tüm forumu etiketlemişsin nerdeyse.![]()
Tamam çünkü herkes bu kurala uyuyor şimdi sen uymazsan olmaz yani beni de anla lütfen.1 hafta sonra gönderirsin artık![]()
Biliyoruz işte üye olmuşsun aktif olmamışsın falan.Foruma nasıl üye olduğumu kimseye söylememiştim yahu
O soruda birçok bilinmeyen anlattım bir de hobilerimi ve fobilerimi de biliyor olamazsın. 😛
tmm uyucamTamam çünkü herkes bu kurala uyuyor şimdi sen uymazsan olmaz yani beni de anla lütfen.Haftaya ben miydim?
Biliyoruz işte üye olmuşsun aktif olmamışsın falan.Peki peki şaşırdım.
Tek bilmediğim Bully'nin anlamıydı uzun zamandır sormak istiyordum fırsat olmadı. İyi oldu bu.![]()
teşekkürler
ama sen konu kapatılabilir dedinDedim bak)))
Ucuz alatmissin ))) Sınırdan döndünteşekkürler
ama sen konu kapatılabilir dedinneyse
![]()
yok artıkUcuz alatmissin ))) Sınırdan döndün
teşekkür ederim
galiba budur
Linkini Gönder bana eklerim ben 🙂🙂Forumda olmaz şimdi öyle vücut gösterileri.
Aynen aga.