Maskeli Fedai
Favori Üye
Çok mu abarttık cidden... @Maskeli Fedai@MasacRE @Maskeli Fedai lan olum siz naptınız bu adama... Yok etmişsiniz... Sonra da niye forumdan gitti falan... Bu kadarını ben bile yapmazdım canım adaşıma... @Sherlock
Biraz FAZLA abarttınız gibi sanki... Dedim ya bu kadarını BEN bile yapmazdım... @Maskeli FedaiÇok mu abarttık cidden... @Maskeli Fedai
Çok mu abarttık cidden... @Maskeli Fedai
Kütük dostum çok iyi paslar atıyordu napaydım gol atmaya mıydım..Biraz FAZLA abarttınız gibi sanki... Dedim ya bu kadarını BEN bile yapmazdım... @Maskeli Fedai
Yaani düşünüyordum da ben olsam ben de gömerdim büyük ihtimal... Ama bu kadar ileri gider miydim, bilemiyorum... @MasacREKütük dostum çok iyi paslar atıyordu napaydım gol atmaya mıydım..
Kütük dostum çok iyi paslar atıyordu napaydım gol atmaya mıydım..
Bence bu 🎈konusunda sen de bizimle aynı fikirde birisi olarak en az bizim kadar gömüp gerekeni yapardın...Yaani düşünüyordum da ben olsam ben de gömerdim büyük ihtimal... Ama bu kadar ileri gider miydim, bilemiyorum... @MasacRE
Yaani düşünüyordum da ben olsam ben de gömerdim büyük ihtimal... Ama bu kadar ileri gider miydim, bilemiyorum... @MasacRE
🎈belgeselini överken gördükten sonra dayanamadık kardeşim..Bence bu 🎈konusunda sen de bizimle aynı fikirde birisi olarak en az bizim kadar gömüp gerekeni yapardın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?