Kütük dostum gerekeni söylemiş.. 🎈 belgesel bitmeli acilen.. @MEnesBu 🎈 sporun 🎈belgeseli hala devam ediyor mu... @Maskeli Fedai @MEnes
Ne bu spor, ne de bu belgesel 🎈... Yıllardır 🎈 oğlu 🎈 Türk futbolunu takip eden herifin yaptığı yakıştırmaya bak bu mükemmel spora...Bu 🎈 sporun 🎈belgeseli hala devam ediyor mu... @Maskeli Fedai @MEnes
Kütük dostum bu 🎈sporun nesini seviyorlar anlamadım.. Sanki arabayı kendileri kullanıyormuş gibi tripten tribe de giriyorlar.. @MasacRENe bu spor, ne de bu belgesel 🎈... Yıllardır 🎈 oğlu 🎈 Türk futbolunu takip eden herifin yaptığı yakıştırmaya bak bu mükemmel spora...
Kütük dostum bugün tespit şov yapıyor vallahi helal olsun.. Gerçi onlar da haklı kütük dostum Türkiye'de araba sahibi olmak çok zor F1 ile kendilerini tatmin ediyorlardır.. @SherlockBen de hiç anlamıyorum kütük dostum. Herhalde içlerinde kalmış böyle boş yol bulup gaza basıp vın vın gitmek. Özeniyorlar böyle 🎈 şeylere gençler... @Sherlock
Futbol adlı ilkel sporu mu izleyelimBu 🎈 sporun 🎈belgeseli hala devam ediyor mu... @Maskeli Fedai @MEnes
Utanmasa 🎈 spor > GS diyecek hain adam.. @Sherlock