Netflix Formula 1: Drive to Survive - Dizi Yorumları

Ne bu spor, ne de bu belgesel 🎈... Yıllardır 🎈 oğlu 🎈 Türk futbolunu takip eden herifin yaptığı yakıştırmaya bak bu mükemmel spora...
Kütük dostum bu 🎈sporun nesini seviyorlar anlamadım.. Sanki arabayı kendileri kullanıyormuş gibi tripten tribe de giriyorlar.. @MasacRE

Kütük dostum bu 🎈sporun nesini seviyorlar anlamadım.. Sanki arabayı kendileri kullanıyormuş gibi tripten tribe de giriyorlar.. @MasacRE
Ben de hiç anlamıyorum kütük dostum. Herhalde içlerinde kalmış böyle boş yol bulup gaza basıp vın vın gitmek. Özeniyorlar böyle 🎈 şeylere gençler... @Sherlock

Ben de hiç anlamıyorum kütük dostum. Herhalde içlerinde kalmış böyle boş yol bulup gaza basıp vın vın gitmek. Özeniyorlar böyle 🎈 şeylere gençler... @Sherlock
Kütük dostum bugün tespit şov yapıyor vallahi helal olsun.. Gerçi onlar da haklı kütük dostum Türkiye'de araba sahibi olmak çok zor F1 ile kendilerini tatmin ediyorlardır.. @Sherlock

Kütük dostum bugün tespit şov yapıyor vallahi helal olsun.. Gerçi onlar da haklı kütük dostum Türkiye'de araba sahibi olmak çok zor F1 ile kendilerini tatmin ediyorlardır.. @Sherlock
Bu 🎈spor gençlere kötü örnek teşkil ediyor kütük dostum. Acilen yasaklanmalıdır bu spor... @Sherlock

@Sherlock 'un geçmişinde arabalarla ilgili bir travma görüyorum kütük dostum..
Mor oda'ya gidip tedavi olmalı yoldaşımız kütük dostum... @Sherlock

13812972-728xauto.jpg

------

Futbol adlı ilkel sporu mu izleyelim :A
Futbol adam gibi adamdır :A