bence seni öldürelim biz seni de çözsün Xmorgan ın konuyu çözüş tekniğini nasıl buluyorsun ? @Çiğdem- in parlağı henry tereyağından kıl çeker gibi işin içinden sıyrılıyor
bence seni öldürelim biz seni de çözsün Xmorgan ın konuyu çözüş tekniğini nasıl buluyorsun ? @Çiğdem- in parlağı henry tereyağından kıl çeker gibi işin içinden sıyrılıyor
sen dersen etkilenmem tabi ben 4.bölümü izlemeye gidiyim çüz@xemrexxx kolay kolay soğumaz soğusa şimdiye kadar saydırdığım the 100 ile vak vak dizilerini bırakırdı onun etkilenmesi zor ihtimal
zaten bende birazdan Z. nation a başlayacağımsen dersen etkilenmem tabi ben 4.bölümü izlemeye gidiyim çüz
6.bölümü izle cnm o eksik olan yeri tamamen doldurucak 6.bölüm1x4 : 9 point
1x5 : 8.5 point
1x4
gloria teyze aşkıyla öldü helal olsun 91 yaşında aşk kadını
çok iyi tasarlamış intiharını ama parlak oğlanın lafa tutacağını hesaplayamamış
henry nin geçmişine de gittik biraz karısına evlilik teklifini gördük nasıl giitti kadın merak ettim
abe amca favorim hala arada bir çkıyor ama renk katiyi
1x5
başta küçük çocuğu göstermeleri saçma gelmişti ama sonunda anlaşıldı
yine ters köşe yaptılar ölüm konusunda
lou ya da gençlik merkezindeki adam sanırken ölen adamın arkadaşı katil çıktı
abe amca sonda iyi sürpriz yaptı
2 bölümün de eksiği
nerede bu telefon sapığı ölümsüz amca
@destere @Forumdash @Çiğdem-
konuyu ilginç kılan adamın ölüp ölüp dirilmesiydi ama ölüp dirilmeler olmayınca hikaye dedektiflik hikayesine dönüyor bende o telefondaki toparlağı merak ediyordumda sanırım merakın karşılığı 6. bölümde geliyor1x4 : 9 point
1x5 : 8.5 point
1x4
gloria teyze aşkıyla öldü helal olsun 91 yaşında aşk kadını
çok iyi tasarlamış intiharını ama parlak oğlanın lafa tutacağını hesaplayamamış
henry nin geçmişine de gittik biraz karısına evlilik teklifini gördük nasıl giitti kadın merak ettim
abe amca favorim hala arada bir çkıyor ama renk katiyi
1x5
başta küçük çocuğu göstermeleri saçma gelmişti ama sonunda anlaşıldı
yine ters köşe yaptılar ölüm konusunda
lou ya da gençlik merkezindeki adam sanırken ölen adamın arkadaşı katil çıktı
abe amca sonda iyi sürpriz yaptı
2 bölümün de eksiği
nerede bu telefon sapığı ölümsüz amca
@destere @Forumdash @Çiğdem-
adam kaç yıldır elizabeth kadınlar olmayınca tüm zekasını dedektifçiliğie vermiş demek kikonuyu ilginç kılan adamın ölüp ölüp dirilmesiydi ama ölüp dirilmeler olmayınca hikaye dedektiflik hikayesine dönüyor bende o telefondaki toparlağı merak ediyordumda sanırım merakın karşılığı 6. bölümde geliyor
sen morgan ın olayları çözmesindeki keskin zekasına ne diyorsun ?
aslında adam ne kadar şanslı düşünsene 200 yılda neler neler götürmüştür bundan sonraki yaşayacağı 100 yılda ise artık karışık takılacakmış bu sefer oğlan avlıyoradam kaç yıldır elizabeth kadınlar olmayınca tüm zekasını dedektifçiliğie vermiş demek ki
o zaman seni görmesin )))aslında adam ne kadar şanslı düşünsene 200 yılda neler neler götürmüştür bundan sonraki yaşayacağı 100 yılda ise artık karışık takılacakmış bu sefer oğlan avlıyor
yok ilk şansını sende deneyecekmişo zaman seni görmesin )))
casandra şeker gibi kız neyini beğenmedin, tek parmağında üç parlak oynatıyor kıza hayran kaldım@Forumdash @OzaN @yatutarsa @xemrexxx @kaan955
7.bölüm izledim
bu bölüm bana sıradan geldi öldürülen kişi basit geldi bana bu bölümdeki olaylar
çok yorum yapabilicek şeyler aklıma gelmiyor genel olarak birşey deek istiyorum ben henrry artık dövüşmeyi öğrense çok iyi olucak ayoll 200 yılda herşeyi öüğrenmiş sadece bunumu öğrenememiş bu karakterin braz olsun iyi dövüşmesi gerekiyor bence 🙂🙂🙂
bu arada @destere csandiremidir nedir o kıztam bir zilli yanı onun bu dizide kalıcı ne işi var jo yetinmeye devam et bence ne istiyorsun kadından
sanırım sfu ya ağırlık veriyordungüncele yetişemedim hala
aynencasandra şeker gibi kız neyini beğenmedin, tek parmağında üç parlak oynatıyor kıza hayran kaldım
sanırım sfu ya ağırlık veriyordun