ABC Forever 1. Sezon Yorumları

1x4 : 9 point
1x5 : 8.5 point

1x4
gloria teyze aşkıyla öldü helal olsun 91 yaşında aşk kadını :X
çok iyi tasarlamış intiharını ama parlak oğlanın lafa tutacağını hesaplayamamış
henry nin geçmişine de gittik biraz karısına evlilik teklifini gördük nasıl giitti kadın merak ettim
abe amca favorim hala arada bir çkıyor ama renk katiyi :X

1x5
başta küçük çocuğu göstermeleri saçma gelmişti ama sonunda anlaşıldı
yine ters köşe yaptılar ölüm konusunda
lou ya da gençlik merkezindeki adam sanırken ölen adamın arkadaşı katil çıktı
abe amca sonda iyi sürpriz yaptı

2 bölümün de eksiği
nerede bu telefon sapığı ölümsüz amca (b)

@destere @Forumdash @Çiğdem-

1x4
henry nin geçmişine de gittik biraz karısına evlilik teklifini gördük nasıl giitti kadın merak ettim

1x5

2 bölümün de eksiği

6.bölümü izle cnm o eksik olan yeri tamamen doldurucak 6.bölüm :kiki::kiki:

1x4

1x5

2 bölümün de eksiği

konuyu ilginç kılan adamın ölüp ölüp dirilmesiydi ama ölüp dirilmeler olmayınca hikaye dedektiflik hikayesine dönüyor :) bende o telefondaki toparlağı merak ediyordumda sanırım merakın karşılığı 6. bölümde geliyor :)
sen morgan ın olayları çözmesindeki keskin zekasına ne diyorsun ? :)

konuyu ilginç kılan adamın ölüp ölüp dirilmesiydi ama ölüp dirilmeler olmayınca hikaye dedektiflik hikayesine dönüyor :) bende o telefondaki toparlağı merak ediyordumda sanırım merakın karşılığı 6. bölümde geliyor :)
sen morgan ın olayları çözmesindeki keskin zekasına ne diyorsun ? :)
adam kaç yıldır elizabeth kadınlar olmayınca tüm zekasını dedektifçiliğie vermiş demek ki :X

adam kaç yıldır elizabeth kadınlar olmayınca tüm zekasını dedektifçiliğie vermiş demek ki :X
aslında adam ne kadar şanslı düşünsene 200 yılda neler neler götürmüştür:) bundan sonraki yaşayacağı 100 yılda ise artık karışık takılacakmış bu sefer oğlan avlıyor :)

1x6
Yine iyi bölümdü
Taklitçi katilleri hiç sevmiyorum. İnsan biraz özgün olur, elin adamının sanatından sana ne hadi feyz alırsın tamam da birebir kopya resmen emeğe saygısızlık :(
Katil kim nedense hiç heyecanlandırmadı bu bölüm. Bölümün asıl olayı ikinci ölümsüz abimiz olduğu için bu biraz sönük kaldı gibi.
8/10

1x6 yı izledim
@Çiğdem- in tüm parlaklarının
dizideki gibi boğazı kesilsin henry gibi geri dönemeyecekler nasılsa :ppp:

bölüme pointim 8 (8.5 tu ama bu sefer direkt henry çözmedi:X)

1x7 yi izledim :X
@Çiğdem- abe amca @destere gibi totoşş çıktı tam senlik yani:X
askerler savaşırken o bişi yapmamış

o cassandra da ne fettanmış
3 erkeğe de vermiş :F hepsi de arkadaşı :F

bölüme point 8.5

1x7. bölüm

güzeldi hareketliydi henry her zamanki gibi olayı çözme konusunda kimseye fırsat vermedi ama artık alıştık vatandaşın yüksek kabiliyetine ve zekasına garip gelmiyor :)
mesela çocuğa çarpan arabanın 2005 model sedan olduğunu nasıl çözebildi diyemiyoruz henry varsa işin içinde 100 km. ötedeki tosbağanın kaç santim çükü var onu bile rahatlıkla söyler :) ve biz şaşırmayız :)

dediğim gibi güzel hareketli bir bölümdü jo adlı kadınıda artık itici bulmuyorum biraz daha hafif şeyler giyse biraz daha yazlık kıyafetler tercih etse alttan veya üstten kıyafetten kıssa muhteşem olacak :)

@xemrexxx nin favorisi abe amca korkağın biriymiş sırrını çözdük :)
ihtiyar savaşta üç saat yerde yatıp, üç arkadaşına tecavüz ederlerken bu adam ölü taklidi yapmış :)
cassandra güzel kızdı yalan yok ama kız güzel olmaya güzelde hiçmi başka dişi yokmuş o civarda üçüde kurbana girer gibi casssandra ya yanaşmış ? kızdaki diğer kızlarda olmayan şey neymiş acaba :)
@Çiğdem- diyorumki bu fettan casandra yı diziye daimi oyuncu olarak koysalar jo yu çıkarsalar diziden daha hoş olmazmı sence:)?

@Forumdash @OzaN @yatutarsa @xemrexxx @kaan955
7.bölüm izledim
bu bölüm bana sıradan geldi öldürülen kişi basit geldi bana bu bölümdeki olaylar
çok yorum yapabilicek şeyler aklıma gelmiyor genel olarak birşey deek istiyorum ben henrry artık dövüşmeyi öğrense çok iyi olucak ayoll 200 yılda herşeyi öüğrenmiş sadece bunumu öğrenememiş bu karakterin braz olsun iyi dövüşmesi gerekiyor bence 🙂🙂🙂
bu arada @destere csandiremidir nedir o kıztam bir zilli yanı onun bu dizide kalıcı ne işi var :kiki::kiki::kiki: jo yetinmeye devam et bence ne istiyorsun kadından :F:F:F

@Forumdash @OzaN @yatutarsa @xemrexxx @kaan955
7.bölüm izledim
bu bölüm bana sıradan geldi öldürülen kişi basit geldi bana bu bölümdeki olaylar
çok yorum yapabilicek şeyler aklıma gelmiyor genel olarak birşey deek istiyorum ben henrry artık dövüşmeyi öğrense çok iyi olucak ayoll 200 yılda herşeyi öüğrenmiş sadece bunumu öğrenememiş bu karakterin braz olsun iyi dövüşmesi gerekiyor bence 🙂🙂🙂
bu arada @destere csandiremidir nedir o kıztam bir zilli yanı onun bu dizide kalıcı ne işi var :kiki::kiki::kiki: jo yetinmeye devam et bence ne istiyorsun kadından :F:F:F
casandra şeker gibi kız neyini beğenmedin, tek parmağında üç parlak oynatıyor kıza hayran kaldım :)

güncele yetişemedim hala :D
sanırım sfu ya ağırlık veriyordun :)

1x7

Bölümün ana ögesi, Bedeninize unutturabilirsin ama aklınıza asla. Çok sağlam bir ögeyle karşımıza geldiler ve bölüm hakkını verdi bence. :)

Henry çok kaşındı bu bölüm ama komserin önünde ölmedi bari. :D