ABC Forever 1. Sezon Yorumları

1x7

Yine mesajlar mesajlar bir bölümdü. Zevkle izledim. İlginç bir son bekliyordum beklediğim gibi de oldu. Abe'in son repliği güldürdü :X

8/10

bu dizinin 8. bölümü ne zaman yayınlanıyordu @Forumdash ? diziyi iptalmi ettiler noldu ? gothamla aynı gün yayınlanıyordu sanırım ?

Bu dizinin bölüm anlayışını bir türlü anlayamadım, online dizi sitesi tarihlerini doğru göstermiyor bir türlü. :(

8.bölüm fragmanda 2 kasım yazıyordu ama son anda haftaya ertelenmiş olmalı bu hafta
zaten süpernatural the flash ve birkaç diziler de ertelenmiş durumda foreverde onlara uymuş sanırım :F:F:F
her gün bitecek dizi konusu açılınca nefesimizi tutmuş bekliyoruz acaba bugün hangi izlediğim dizi bitecek diyorum :)
umarım forever a bişey olmaz en azından konusu ilginç pek bir gelişme olmasada ...

her gün bitecek dizi konusu açılınca nefesimizi tutmuş bekliyoruz acaba bugün hangi izlediğim dizi bitecek diyorum :)
umarım forever a bişey olmaz en azından konusu ilginç pek bir gelişme olmasada ...
o diğer ölümsüz adam ortaya çıkmada dizi iptal olursa eğer çatlarım ben meraktan :F:F