Bilmem Imbd yayınlandı diye gösteriliyorbu dizinin 8. bölümü ne zaman yayınlanıyordu @Forumdash ? diziyi iptalmi ettiler noldu ? gothamla aynı gün yayınlanıyordu sanırım ?
dizi yokluğunda constantin 2. bölüm izleyeceğim, o kadar kötü gün yaşıyorumBilmem Imbd yayınlandı diye gösteriliyor
Benim dün akşamki dizilerde yayınlanmmamiş Benim de morelim bozuk.
Ben de selfie indiriyorum ama alt yazı yok Sanırım film izlicem bu gecedizi yokluğunda constantin 2. bölüm izleyeceğim, o kadar kötü gün yaşıyorum
sfu da kaçtasın? bu gece 5x7. yi izlerim ben.Ben de selfie indiriyorum ama alt yazı yok Sanırım film izlicem bu gece
Bu gece onu damı izlesem diye düşünüyorum S05 B05-06 izlicem izlersem eğer.sfu da kaçtasın? bu gece 5x7. yi izlerim ben.
seni geçtim sfu da ilk kez iki bölüm izlesen zaten anca yetişiyorsunBu gece onu damı izlesem diye düşünüyorum S05 B05-06 izlicem izlersem eğer.
ne zaman sezon finali oldu ne anladık bu işten? bence kanal dizi hakkında karar verme aşamasında, dizinin sonu benim adım gülten gibi olmasında
kasımı 20 sinden somra gözikiyi yeni bölüm
Bende haftaya biliyordum? Herkes ayrı bişi söylüyor.
imdb'de de haftaya görünüyor. en doğusu o herhaldeBende haftaya biliyordum? Herkes ayrı bişi söylüyor.
Facebook sayfasında da aynı bilgi var, dizi haftayada bu haberler nasıl çıktı onu anlamadım. Son dakika kararı olamaz heralde.imdb'de de haftaya görünüyor. en doğusu o herhalde
8.bölüm fragmanda 2 kasım yazıyordu ama son anda haftaya ertelenmiş olmalı bu hafta
her gün bitecek dizi konusu açılınca nefesimizi tutmuş bekliyoruz acaba bugün hangi izlediğim dizi bitecek diyorum8.bölüm fragmanda 2 kasım yazıyordu ama son anda haftaya ertelenmiş olmalı bu hafta
zaten süpernatural the flash ve birkaç diziler de ertelenmiş durumda foreverde onlara uymuş sanırım
o diğer ölümsüz adam ortaya çıkmada dizi iptal olursa eğer çatlarım ben meraktanher gün bitecek dizi konusu açılınca nefesimizi tutmuş bekliyoruz acaba bugün hangi izlediğim dizi bitecek diyorum
umarım forever a bişey olmaz en azından konusu ilginç pek bir gelişme olmasada ...
diğer ölümsüz adamda felix tipi bişey çıkarsa hayallerin yıkılır hayal kırıklığına daha çok uğrarsın benceo diğer ölümsüz adam ortaya çıkmada dizi iptal olursa eğer çatlarım ben meraktan