her yerde cw parlağı tercih ediyon .ssforever ve the flash henüz izleyemedim bu dizileri önceliğim the flash olucak sonrada forever🙂🙂🙂
bu bölüm çok cazdirikti tam senlik yani cazcı zenci adamlar )) bir tane de orta yaşlı zenci varidi o da @Çiğdem- e hitap ediyor )1x9. Bölüm
süperdi..
jo adlı kazma kadının zenci vatandaşa çocuğun öldü derken sırıtışı devasaydı ? kabiliyetsiz ve de tipsiz jo kuruttu diziyi
henry nin yanan arabada boncuk yada düğme her ne haltsa artık onu bulmak için uyguladığı yöntem ilginçti ama ya öldüren vatandaş hiçbirşeyini düşürmese olay nasıl çözülecekti?
henry 50 yıl öncesini nasıl hatırlıyor saniye saniye öyle bir hafıza normal insanda yoktur ama henry de var:
bavulun iç kısmıma peper amcanın sakladığı ilk kayıtları koyduğunu şıppadanak anladı
abe le yaşadıkları baba oğul diyaloğları güzel, başka pekde bişey yoktu dizide
spoi içinde diziye puan vereyim milletin şevkini kırmayayım
puanım =4
@Çiğdem- @xemrexxx @yatutarsa @Forumdash ........
ben henüz bakamadım akşama bakarım umarım 🙂🙂🙂bu bölüm çok cazdirikti tam senlik yani cazcı zenci adamlar )) bir tane de orta yaşlı zenci varidi o da @Çiğdem- e hitap ediyor )
diğer parlağı bekliyon yani her yerde belli etme@Forumdash @OzaN @yatutarsa @xemrexxx @kaan955
9.bölümü izledim 🙂🙂🙂
dizi sıkmadan izlettiriyor ama konusunu kaybetti bu dizinin konusu ölümsüz bir adamı işlemek değilmi ama sıradan bir polisiye dizisi yaptılar resmen konudan uzaklaştı dizi malesef 🙁🙁🙁 o diğer ölümsüz adamın artık daha aktif olduğu bölümelr bekliyorum dizi asıl konusuna bence artık gelmeli 🙂🙂🙂
cnm bu dizinin konusu ölümsiz bir adamı işlemekti diğer ölümsüz adam olması lazım yanı ma bildiğin sıradan bir polisiye dizisi izliyoruz dizinin konusuyla hiç alakası yok bu polisiye olayların🙂🙂🙂diğer parlağı bekliyon yani her yerde belli etme
beni etiketlememiş ondan sonra diyorki niye cevap vermiyor destere ?@Forumdash @OzaN @yatutarsa @xemrexxx @kaan955
9.bölümü izledim 🙂🙂🙂
dizi sıkmadan izlettiriyor ama konusunu kaybetti bu dizinin konusu ölümsüz bir adamı işlemek değilmi ama sıradan bir polisiye dizisi yaptılar resmen konudan uzaklaştı dizi malesef 🙁🙁🙁 o diğer ölümsüz adamın artık daha aktif olduğu bölümelr bekliyorum dizi asıl konusuna bence artık gelmeli 🙂🙂🙂
aaaaa seni neden etiket yapmamısım ben gerçektenbeni etiketlememiş ondan sonra diyorki niye cevap vermiyor destere ?
etikenlenmediğim yorumunu nasıl okuyayım
şimdilik affettim ama bir daha hata olmasın )aaaaa seni neden etiket yapmamısım ben gerçekten
vlla şuan fark ediyorum cnm senin etiketli oldunu sanıyordum şuan farkına vardım
orda yorum yapanlara baktım yüzde doksanı @Çiğdem- gibi fındık toplayan kızlardan oluşuyor )bizim henry yaşayan en sexy erkekler listesindeymiş. ne diyorsun @Çiğdem-
https://www.facebook.com/ForeverOnA...698276001/1501405646750905/?type=1&permPage=1
orda yorum yapanlara baktım yüzde doksanı @Çiğdem- gibi fındık toplayan kızlardan oluşuyor )
henryden daha sexsi erkekler var ama henryde çok tatlı bir adam cidden 😉😉😉bizim henry yaşayan en sexy erkekler listesindeymiş. ne diyorsun @Çiğdem-
https://www.facebook.com/ForeverOnA...698276001/1501405646750905/?type=1&permPage=1