ABC Forever 1. Sezon Yorumları

Dediğim gibi bir hafta ara vermişti, yayınlandı 8. bölüm. :D

Akşam izlerim, konuyu uplamış, bilgilendimiş olayım. :)

1x8

Çok denişik bir bölümdü :D

Yeni iki karakter geldi ama anlaşılan ikisi de devamlı olmayacak. Bence hem Abe'in ex aşkı hem de bu terapist kadın devamlı olsa iyi olurdu. :)

Henry'nin yumruk atması iyiydi ama en sonunda elinin sızlaması güldürdü :X Kaşar Nora'ya bak sen Henry'ye deli önlükleri giydirtmiş :bağır: Kaçıran kişinin diğer ölümsüz adam olduğunu düşünmüştüm en başta ama başka bir hasta çıktı. Ayrıca bu kadar önemli bir yerde Henry'nin kaçırılmadığının fark edilmemesi saçma olmuş ama neyse :))
8.5/10

@Çiğdem- bu bölümü kaçırma
senin parlak oğlana işkence yapiyiler:A

@destere sen de izle çabuk
abe amca yatakta sana taş çıaktıyor:F kadın gitmeyeydi iyiydi

terapistin dizide kalması dileğiyle 8.5 point.:X

@Çiğdem- bu bölümü kaçırma
senin parlak oğlana işkence yapiyiler:A

@destere sen de izle çabuk
abe amca yatakta sana taş çıaktıyor:F kadın gitmeyeydi iyiydi

terapistin dizide kalması dileğiyle 8.5 point.:X
forever ve the flash henüz izleyemedim bu dizileri önceliğim the flash olucak sonrada forever🙂🙂🙂

1x8 Bölüm ..

güzel bir bölümdü

benim terapist iona payne ve @xemrexxx nin tombul teyzesi maureen diziye renk kattı :)

baştan beri söylüyorum şu jo martinez yerine güzel bir kadın lazım diye bu bölümde terapist iona güzel olmasada kıvrak vücuduyla diziyi şenlendirdi :) ama sadece bu bölümlüktü devamı yok :)
henry de işini biliyor terapisti görünce totoyu başı dağıttı kadına teslim etti kendini.. jo martinez ide unuttu jo martinez koyunun olmadığı yerde keçiye gösterilen ilgi ve alakadan yararlanıyor :)
moruk abe de sonbaharını kaşar teyze maureen le yaşamaya karar vermek üzereydiki son anda vazgeçti vatandaşın pili bitik, kaşar teyze ise daha abe gibi 10 kişiyi yollar öteki dünyaya o derece zinde :)

bölümde noldu peki ? biri öldü henry işi çözdü her zamanki gibi :)

@Forumdash @OzaN @yatutarsa @xemrexxx @kaan955 @destere
8.bölümü izledim
bence 1 hafta beklemeye deymeyen bir bölümdü ben çok beğenmedim🙂🙂
terapi uyguluyan kadın sahneleri çok gereksizdi bence keşke onun yerine o gizemli diğer ölümsüz adamı yine bölümde gösterselerdi bence daha iyi olurdu bölümle ilgili çok bir yorumum yok 🙂🙂🙂

Son düzenleme:
1x9. Bölüm

süperdi..
jo adlı kazma kadının zenci vatandaşa çocuğun öldü derken sırıtışı devasaydı ?:) kabiliyetsiz ve de tipsiz jo kuruttu diziyi :)

henry nin yanan arabada boncuk yada düğme her ne haltsa artık onu bulmak için uyguladığı yöntem ilginçti ama ya öldüren vatandaş hiçbirşeyini düşürmese olay nasıl çözülecekti?
henry 50 yıl öncesini nasıl hatırlıyor saniye saniye öyle bir hafıza normal insanda yoktur ama henry de var:
bavulun iç kısmıma peper amcanın sakladığı ilk kayıtları koyduğunu şıppadanak anladı

abe le yaşadıkları baba oğul diyaloğları güzel, başka pekde bişey yoktu dizide
spoi içinde diziye puan vereyim milletin şevkini kırmayayım :)
puanım =4 :)

@Çiğdem- @xemrexxx @yatutarsa @Forumdash ........

1x9. Bölüm

süperdi..
jo adlı kazma kadının zenci vatandaşa çocuğun öldü derken sırıtışı devasaydı ?:) kabiliyetsiz ve de tipsiz jo kuruttu diziyi :)

henry nin yanan arabada boncuk yada düğme her ne haltsa artık onu bulmak için uyguladığı yöntem ilginçti ama ya öldüren vatandaş hiçbirşeyini düşürmese olay nasıl çözülecekti?
henry 50 yıl öncesini nasıl hatırlıyor saniye saniye öyle bir hafıza normal insanda yoktur ama henry de var:
bavulun iç kısmıma peper amcanın sakladığı ilk kayıtları koyduğunu şıppadanak anladı

abe le yaşadıkları baba oğul diyaloğları güzel, başka pekde bişey yoktu dizide
spoi içinde diziye puan vereyim milletin şevkini kırmayayım :)
puanım =4 :)

@Çiğdem- @xemrexxx @yatutarsa @Forumdash ........
bu bölüm çok cazdirikti tam senlik yani cazcı zenci adamlar :))) bir tane de orta yaşlı zenci varidi o da @Çiğdem- e hitap ediyor :))

@Forumdash @OzaN @yatutarsa @xemrexxx @kaan955 @destere
9.bölümü izledim 🙂🙂🙂
dizi sıkmadan izlettiriyor ama konusunu kaybetti bu dizinin konusu ölümsüz bir adamı işlemek değilmi ama sıradan bir polisiye dizisi yaptılar resmen konudan uzaklaştı dizi malesef 🙁🙁🙁 o diğer ölümsüz adamın artık daha aktif olduğu bölümelr bekliyorum dizi asıl konusuna bence artık gelmeli 🙂🙂🙂

Son düzenleme:
@Forumdash @OzaN @yatutarsa @xemrexxx @kaan955
9.bölümü izledim 🙂🙂🙂
dizi sıkmadan izlettiriyor ama konusunu kaybetti bu dizinin konusu ölümsüz bir adamı işlemek değilmi ama sıradan bir polisiye dizisi yaptılar resmen konudan uzaklaştı dizi malesef 🙁🙁🙁 o diğer ölümsüz adamın artık daha aktif olduğu bölümelr bekliyorum dizi asıl konusuna bence artık gelmeli 🙂🙂🙂
diğer parlağı bekliyon yani :F her yerde belli etme :F

diğer parlağı bekliyon yani :F her yerde belli etme :F
cnm bu dizinin konusu ölümsiz bir adamı işlemekti diğer ölümsüz adam olması lazım yanı ma bildiğin sıradan bir polisiye dizisi izliyoruz dizinin konusuyla hiç alakası yok bu polisiye olayların🙂🙂🙂

@Forumdash @OzaN @yatutarsa @xemrexxx @kaan955
9.bölümü izledim 🙂🙂🙂
beni etiketlememiş ondan sonra diyorki niye cevap vermiyor destere ? :)
etikenlenmediğim yorumunu nasıl okuyayım :)

orda yorum yapanlara baktım yüzde doksanı @Çiğdem- gibi fındık toplayan kızlardan oluşuyor :))
henryden daha sexsi erkekler var ama henryde çok tatlı bir adam cidden 😉😉😉
@destere fındık falan toplamıyorum ben bizimkiler köye gidiyor ben gitmiyorum istanbul falan kaçıyorum :kiki::kiki::kiki: