ABC Forever 1. Sezon Yorumları

1x2. bölüm

doktor morgan ın zehir gibi keskin zekası bölüme damgasını vurdu budan sonrada böyle gidecek gibi ? ikinci ölümsüz vatandaşı merak ediyoruz sanırım onun kim olduğunu anca iki sezon sonra anlayacağız :)
kadın öldü morgan anında anladı intihar ettiğini , kafasına balta saplanan adam içinde kimse öldürmemiş çanak anten düzeltirken çanağı kırmış diye bilimsel bir açıklama getirdi olaya , devenin kıçındaki pireden yağ çıkarır bizim morgan :)
bu arada orange daki vee yi gördük bu sefer amir rolündeydi :)
@Forumdash @sürgünüm @yatutarsa @Çiğdem- @Harunnn60

Son düzenleme:
1x2

İkinci bölüm itibariyle dizinin gidişatı belli oldu ve bu gidişatı hiç sevmedim.

Belli ki dizi klasik formüllü polisiye şeklinde gidecek.

Her bölüm bir olay olacak kahramanımız süper bir şekilde çözecek. Arada sırada fantastikliğine bağlı birkaç ilginçlik olacak, bölüm sonunda da gizemle ilgili bir üç dört dakika gösterip sonraki bölümü beklememizi sağlayacak.

Açıkçası bu formül bana hiç ilgi çekici gelmiyor, oyunculuklar falan da zaten zayıf. (Eleştirmen puanları bir kez daha doğru gösteriyor dizi kalitesini)

Üçüncü bölümü izlemeyi düşünmüyorum anca çok farklı puan veya imdb puanının yükselmesi gibi durumlar olursa bir şans daha veririm. :)

5/10

1x2

Bir miktar Sherlock Holmes'a bir tutam Dexter karıştırın işte karşınızda Henry Morgan. :D Bu zekilikleri benim de pek ilgimi çekmiyor ama diziyi sevdim devam ederim. :)
İkinci ölümsüz vatandaş Hz İsa çıktı :X 2000 yıl hey maşallah :D İnşallah sezon sonuna kadar uzatmazlar bu kim olduğu meselesini. :)
7/10

1x3. bölüm

dizi hareketli sıkmadan gidiyor ama morgan haricinde diğer karakterler gereksiz konumda gibi.. sanki her bölümde bir şeyler olacak ve @Çiğdem- in parlak henry morgan ı tek başına olayı anında çözecek diğerlerinede bişey kalmayacak gibi :)
kadın dedektif konu mankeni durumunda sadece henry nin çözümlerini onaylayan tasdik makamı gibi demekki henry olmasa kadın bir foka yaramayacak :)

konuyu anlatayım mı ? :)

arkası parlak kafası çürümüş yaşlı adam çantayı kaptırınca hısızı dövmeye başlar ama kendisi kriz geçirip ölür? morgan moruğun cesede bakarki adamın alet edavatı sapasağlam, ama beyni süzek gibi.. morgan olayı araştırır işin ucu güzel bir ukraynalı doktor kadına dayanır ukraknalı kız başroldeki kadını üçe katlardı güzellikte gerçi herhangi bir kadın başroldeki kadından daha iyidir kadın başrol tam bir fiyasko :)
neyse konu dağılmadan toparlayayım sonra nolur? gençlik ilacını yapan ama ilacın yan etkisinin beyni süzek haline getirdiğini hesaba katmayan ukraynalı güzel bayan doktorumuz trene atlamak üzereyken morgan ukraynalıya atlar,
son sahnede morgan yanındaki evlatlığı moruk abe ile bir iki espri mahiyetinde diyaloğa girer olayı çözmenin mutluluğuyla ikili oynaşırken dizi sona erer .:)

@Forumdash @Çiğdem- @OzaN @yatutarsa @xemrexxx

1x3

Dizi reytinglerde kötü gitsede, benim kalbimde yer edinmeye başladı. Vermeye çalıştığı mesaj güzel ve bence ayreyeten güzel ifade ediyorlar. :)

Dizinin son bölümünde ki olay çok iyiydi, gerçekten yaptımı emin değilim, o açıdan gördümde ben yapamazdım. :D - Ölmek için çok gençsin, - bazen hayatın güzelliklerinin size anlatılması gerekir, zaman kavramını kaybettiğinizde...,-Her zaman son anınızmış gibi yaşayın ki zevk alabilesiniz tarzında replikler çok güzeldi, kısacası güzel bir bölümdü. :)

1x3
Diziyi zaten ilk iki bölümüyle sevmiştim iyice pekişti. Çok iyi bir bölümdü, harika replikler vardı :)
Abraham'ın metrodaki polis memuruyla diyaloğu iyiydi :D
Aterna olayı da çok ilginç çıktı, güzeldi. :)
Henry'nin flashback'leri de güzeldi. Tüberküloza yakalanmasına üzüldüm :/
9/10

@Forumdash [USER=1]@OzaN @yatutarsa @xemrexxx @kaan955
3.bölümü izledim bende
morgan karakterini çok beğeniyorum bu karakteri başka bir oyuncu bukadar iyi canlandıramaz bence adam okadar akıcı konusuoyrki kendimi ona kaptırıyorum ister istemez çok zeki birisi ama o diğer ölümsüz olan adam karşısında akıcı konuşamıyor söz üstünlüğünü ona akrşı kullanamıyor yanı o gizemli adamıda ilks ezon göstermezler umarım bu şekilde gizemli kalmasını umuyorum 🙂🙂🙂[/USER]

Kendini niye etiketledin kendi mesajına. :D @Çiğdem-

Bencede ilk sezon böyle götürsünler, çünkü o adam devreye girdiğinde konu değişicek ve ne zaman bir dizide o noktaya gitse saçmalamaya başlıyorlar. :(

Kendini niye etiketledin kendi mesajına. :D @Çiğdem-

Bencede ilk sezon böyle götürsünler, çünkü o adam devreye girdiğinde konu değişicek ve ne zaman bir dizide o noktaya gitse saçmalamaya başlıyorlar. :(
etiketlerle uğraşmamak için konudakı etiketleri kopyaladım kendimide kopyalamısım gözümden kaçmıs hahah :kiki::kiki::kiki::kiki:

@Forumdash [USER=1]@OzaN @yatutarsa @xemrexxx @kaan955
3.bölümü izledim bende
morgan karakterini çok beğeniyorum bu karakteri başka bir oyuncu bukadar iyi canlandıramaz bence adam okadar akıcı konusuoyrki kendimi ona kaptırıyorum ister istemez çok zeki birisi ama o diğer ölümsüz olan adam karşısında akıcı konuşamıyor söz üstünlüğünü ona akrşı kullanamıyor yanı o gizemli adamıda ilks ezon göstermezler umarım bu şekilde gizemli kalmasını umuyorum 🙂🙂🙂[/USER]
izledinmi ?

ben seni zaten önceden izledin sanıyordum :)

başroldeki kadının yerine kendi oklavalarından birini koy diziye daha iyi oynar :)

izledinmi ?

ben seni zaten önceden izledin sanıyordum :)

başroldeki kadının yerine kendi oklavalarından birini koy diziye daha iyi oynar :)
2.bölümü izlemiştim 3.bölümü yeni izleyebildim 🙂🙂
hahahah kadın konusunda çok haklısın :kiki::kiki::kiki:
morgan dısında etkileyici oyuncu yok dizide o gizemli adamda olmasa eğer dizinin tadı olmucak🙂

2.bölümü izlemiştim 3.bölümü yeni izleyebildim 🙂🙂
hahahah kadın konusunda çok haklısın :kiki::kiki::kiki:
morgan dısında etkileyici oyuncu yok dizide o gizemli adamda olmasa eğer dizinin tadı olmucak🙂
başrol kadının yerine ilk bölümde trende gösterdikleri ve kısa sürede ölümünü üzüntüyle izlediğimiz ukraynalı sarı kızı getirseler sorun çözülecek :)

1x4
Vay anasını sayın seyirciler. Dizi son iki bölümdür çok iyi gidiyor.
Gloria'nın hikayesi çok ilginçti. Önce cinayet gözüyle bakıldı ama aslında çok iyi ayarlanmış bir intiharmış.. Manidar bir yerde intihar etti Carlyle hanım. Flashback'ler de çok güzeldi. Abigail ve Henry'nin müzeye girmeye çalışmaları çok güzeldi :D
9/10

1x4
Vay anasını sayın seyirciler. Dizi son iki bölümdür çok iyi gidiyor.
Gloria'nın hikayesi çok ilginçti. Önce cinayet gözüyle bakıldı ama aslında çok iyi ayarlanmış bir intiharmış.. Manidar bir yerde intihar etti Carlyle hanım. Flashback'ler de çok güzeldi. Abigail ve Henry'nin müzeye girmeye çalışmaları çok güzeldi :D
9/10
4.bölümü bende çok başarılı buldum her bölüm farklı olaylar olması çok hoşuma gidiyor ama abd reytinglerinde düşük gitmişiz nedense umarım toparlanır dizi 🙂🙂🙂