ABC Forever 1. Sezon Yorumları

Hacı sevmiyorum ben bilim-kurgu başka dizilerle gel bana. Ayrıca bu kaçıncı bilim kurgu dizin, hep Çiğdem girdi senin kanına.:)
bilim kurgunun her türünü sevmiyorum bazıları ilginç geliyor ama mesela bunada öylesine bakayım dedim çok hızlı akıyor konu ..
ayrıca bilim kurgu diyip geçme dizi sherlock dizisine benziyor diyaloglar sherlock dizisine çok yakın sen sherlock u severek izlemiştin o açıdan bu da ilgini çekecektir buna eminim :)

ayrıca @Çiğdem- in the 100 ünü izlemedim mesela, çiğdemin hatrı için çiğ tavuğu tümüyle yutarım ama the 100 ağır gelir :)

bilim kurgunun her türünü sevmiyorum bazıları ilginç geliyor ama mesela bunada öylesine bakayım dedim çok hızlı akıyor konu ..
ayrıca bilim kurgu diyip geçme dizi sherlock dizisine benziyor diyaloglar sherlock dizisine çok yakın sen sherlock u severek izlemiştin o açıdan bu da ilgini çekecektir buna eminim :)

ayrıca @Çiğdem- in the 100 ünü izlemedim mesela, çiğdemin hatrı için çiğ tavuğu tümüyle yutarım ama the 100 ağır gelir :)
Abi bu fantastik dizi, Sherlock bu sezon izlediğim en muhteşem dizilerden.:)

Abi bu fantastik dizi, Sherlock bu sezon izlediğim en muhteşem dizilerden.:)
konu fantastik diye başlıyorda olaya girince aslında bir dedektiflik hikayesi çıkıyor ortaya .. ilk bölüme baksan ne demek istediğimi daha net anlayacaksın :) türü belirlerken ağırlık neyse türüne o tarz isimler buluyorlar ama içerik farklı olabiliyor.. fantastik olmaya fantastik ama olayların çözümünde sherlock zekası kullanılıyor .....:)

konu fantastik diye başlıyorda olaya girince aslında bir dedektiflik hikayesi çıkıyor ortaya .. ilk bölüme baksan ne demek istediğimi daha net anlayacaksın :) türü belirlerken ağırlık neyse türüne o tarz isimler buluyorlar ama içerik farklı olabiliyor.. fantastik olmaya fantastik ama olayların çözümünde sherlock zekası kullanılıyor .....:)
Bu kaçıncı bölümde, siz kaçtasınız?:X

bu ilk bölüm :) pilot bölüm ..
,ikinci bölüm bu ayın 26 sında falan sanırım yanlış hatırlamıyorsam :)
Tamam buna da bakalım. Ben 20 gündür canla başla eldekileri bitirmeye çalışırken nur topu gibi 2 dizim daha oldu. hadi hayırlısı en azından bunların stok bölümleri yok.:)

ayoll kim kimin kanına girmiş ben fantastikten şaşmayan birisiyim diğer türleri kanıma sokmaya çalısan kişi @destere :kiki::kiki:
sen benim kanıma girdin :) @sürgünüm doğru söylemiş :)
eskiden hep aile filmi ve dizisi ya da en fazla +7 olan dizi veya filmler izlerdim şimdi izlediğim dizileri görünce kendimden utanıyorum:) mahfettin dizi izleme alışkanlığımı :))

sen benim kanıma girdin :) @sürgünüm doğru söylemiş :)
eskiden hep aile filmi ve dizisi ya da en fazla +7 olan dizi veya filmler izlerdim şimdi izlediğim dizileri görünce kendimden utanıyorum:) mahfettin dizi izleme alışkanlığımı :))
hadi roadannn neee +7si +20 falan demek istedin bence :kiki::kiki:
benim sayemde daha sağlıklıı şeylere bakıyorsun artık tşşke tmen lazım bana🙂🙂

hadi roadannn neee +7si +20 falan demek istedin bence :kiki::kiki:
benim sayemde daha sağlıklıı şeylere bakıyorsun artık tşşke tmen lazım bana🙂🙂
sağol varol senin sayende black sails e başladım :) bu iyiliğini hiç unutmam yoksa max i nasıl tanıyacaktım :)

Fena dizi değildi ya, ben beğendim açıkcası ama izlemeye deevam eder miyim bilmiyorum. başroldeki adam hem karizmatikti hem performansı iyiydi, iyi seçim olmuş. Zaten sanırım kendisi Hollywood'un bayağı bilinen oyuncularındandı. Bölümlük hikayelerle devam eden dizileri hiç sevmem ben, umarım ana konudan beslenerek giderler sezon boyunca.

Puanım; 8,4/10

1x2

Dizinin garip bir çekiciliği var beğeniyorum ama hala birşeyler vermediler konu çok tıkanık gibi duruyor.

Karakterimiz sherlock gibi ama hikaye ile birlikte bu anlam kazanıyor, sherlocktan daha mantıklı adam yaşayıp öğrenmiş. :D Artık doğmayı değiştiremezler ama bu ölmedeki olaya yeni birşey bulmalılıar.

Araba çarptı öldü hemen kayboldu, etraftan biri görseyi geçtim hiçbirşey yok olmaz durduk yere dünyanın mantığına aykırı. :D Sonra kamera karşısında ölürsem diye delirdi, kayboluyorsan elbet bir enerji kitlesi vardır tahminimce kameralar çalışmamalı ozaman. :D

@destere 2.bölümü izledim evet

dizi fantastik olarak başladı ama polisiye olarak eğişti sanki çok hareketli bir polisiye bölümü izledik ben çokbeğendim 2.bölümünü doktor morgan çok karizmatik bir adam ikna kabiliyeti harika gerçekten son sahnede diğer ölümsüz olan kişiyi gördük gibi umarım hemen göstermezler ozaman heyecanı kalmaz en azından ilk sezon boyunca gösterilmemesini umuyorum 🙂🙂🙂