Hacı sevmiyorum ben bilim-kurgu başka dizilerle gel bana. Ayrıca bu kaçıncı bilim kurgu dizin, hep Çiğdem girdi senin kanına.@sürgünüm diğer bahsettiğim dizide bu
bilim kurgunun her türünü sevmiyorum bazıları ilginç geliyor ama mesela bunada öylesine bakayım dedim çok hızlı akıyor konu ..Hacı sevmiyorum ben bilim-kurgu başka dizilerle gel bana. Ayrıca bu kaçıncı bilim kurgu dizin, hep Çiğdem girdi senin kanına.
Abi bu fantastik dizi, Sherlock bu sezon izlediğim en muhteşem dizilerden.bilim kurgunun her türünü sevmiyorum bazıları ilginç geliyor ama mesela bunada öylesine bakayım dedim çok hızlı akıyor konu ..
ayrıca bilim kurgu diyip geçme dizi sherlock dizisine benziyor diyaloglar sherlock dizisine çok yakın sen sherlock u severek izlemiştin o açıdan bu da ilgini çekecektir buna eminim
ayrıca @Çiğdem- in the 100 ünü izlemedim mesela, çiğdemin hatrı için çiğ tavuğu tümüyle yutarım ama the 100 ağır gelir
konu fantastik diye başlıyorda olaya girince aslında bir dedektiflik hikayesi çıkıyor ortaya .. ilk bölüme baksan ne demek istediğimi daha net anlayacaksın türü belirlerken ağırlık neyse türüne o tarz isimler buluyorlar ama içerik farklı olabiliyor.. fantastik olmaya fantastik ama olayların çözümünde sherlock zekası kullanılıyor .....Abi bu fantastik dizi, Sherlock bu sezon izlediğim en muhteşem dizilerden.
Bu kaçıncı bölümde, siz kaçtasınız?konu fantastik diye başlıyorda olaya girince aslında bir dedektiflik hikayesi çıkıyor ortaya .. ilk bölüme baksan ne demek istediğimi daha net anlayacaksın türü belirlerken ağırlık neyse türüne o tarz isimler buluyorlar ama içerik farklı olabiliyor.. fantastik olmaya fantastik ama olayların çözümünde sherlock zekası kullanılıyor .....
bu ilk bölüm pilot bölüm ..Bu kaçıncı bölümde, siz kaçtasınız?
Tamam buna da bakalım. Ben 20 gündür canla başla eldekileri bitirmeye çalışırken nur topu gibi 2 dizim daha oldu. hadi hayırlısı en azından bunların stok bölümleri yok.bu ilk bölüm pilot bölüm ..
,ikinci bölüm bu ayın 26 sında falan sanırım yanlış hatırlamıyorsam
süper oldu buTamam buna da bakalım. Ben 20 gündür canla başla eldekileri bitirmeye çalışırken nur topu gibi 2 dizim daha oldu. hadi hayırlısı en azından bunların stok bölümleri yok.
Hacı ben kaçtım iyi geceler, yabancı dizi sohbetlerine devam edelim. Boş zamanım çok dediğim gibi editörlükten ayağımı kaydırdılar.süper oldu bu
bu dizileri yorumlarken artık daha renkli olacak ortam )
editörlük işi noldu ciden? neyse o kısmı artık yarın konuşuruz ..Hacı ben kaçtım iyi geceler, yabancı dizi sohbetlerine devam edelim. Boş zamanım çok dediğim gibi editörlükten ayağımı kaydırdılar.
Hacı sevmiyorum ben bilim-kurgu başka dizilerle gel bana. Ayrıca bu kaçıncı bilim kurgu dizin, hep Çiğdem girdi senin kanına.
ayoll kim kimin kanına girmiş ben fantastikten şaşmayan birisiyim diğer türleri kanıma sokmaya çalısan kişi @desteresüper oldu bu
bu dizileri yorumlarken artık daha renkli olacak ortam )
sen benim kanıma girdin @sürgünüm doğru söylemişayoll kim kimin kanına girmiş ben fantastikten şaşmayan birisiyim diğer türleri kanıma sokmaya çalısan kişi @destere
hadi roadannn neee +7si +20 falan demek istedin bencesen benim kanıma girdin @sürgünüm doğru söylemiş
eskiden hep aile filmi ve dizisi ya da en fazla +7 olan dizi veya filmler izlerdim şimdi izlediğim dizileri görünce kendimden utanıyorum mahfettin dizi izleme alışkanlığımı )
sağol varol senin sayende black sails e başladım bu iyiliğini hiç unutmam yoksa max i nasıl tanıyacaktımhadi roadannn neee +7si +20 falan demek istedin bence
benim sayemde daha sağlıklıı şeylere bakıyorsun artık tşşke tmen lazım bana🙂🙂
hahahah bilmeden kötülük yaptım sanasağol varol senin sayende black sails e başladım bu iyiliğini hiç unutmam yoksa max i nasıl tanıyacaktım
hayır bilmeden iyilik yaptın banahahahah bilmeden kötülük yaptım sana