@Forumdash ı dikkate alma sen izlemeyesin diye bilerek 7 puan vermiştir aslında içinden geçen puan 9 du bana söylemişti bir araaaa bu diziyi yarın bakmayı düşünüyordum @Forumdash hevesimi kaçırdı cidden
@Forumdash ı dikkate alma sen izlemeyesin diye bilerek 7 puan vermiştir aslında içinden geçen puan 9 du bana söylemişti bir araaaa bu diziyi yarın bakmayı düşünüyordum @Forumdash hevesimi kaçırdı cidden
Burada o dizi.o nasıl puandır ya
cebinde akrepmi var sanki kesenden gidiyor bari 8 puan verseydin @Çiğdem- başlasın diye onca çaba sarfettik sen 7 puan verip tüm çabalarımıza dinamit koydun
ben o kısmı kaçırmışım ihtiyar demekki henry morgan ın evlatlığı bari moruk morgan a baba deseydi anlardık net olarak
başroldeki henry morgan karakteri bana itici gelmedi, birde hikaye hızlı tempoda gittiği için fazla karakterlere yoğunlaşmamız mümkün olmadı ama ben genelde oyunculukları beğendim
@OzaN bu dominic west bir dizide oynayacaktı bir ara konusunuda açmıştın, o konuda kayıp, diziyide hala bekliyorum o hangi diziydi
bende hafıza nanay durumda
yo kız dizi iyiydi de ben yeni başlayacak olan dizilere görede biraz puanı kıstı.X @destere 'nin bi lafı vardır, " sen belki beğenirsin" gerçekten aynı tavsiyeyi buluncam ben de Sen belki beğenirsin? Al çayını eline çayını bi 40'dkciğini ayır aç diziyi izle BUndan güzel keyif varmidiraaa bu diziyi yarın bakmayı düşünüyordum @Forumdash hevesimi kaçırdı cidden
aaa evet benim dizilerimin çoğunu izleyen tek kişisin bu forumda 😉😉yo kız dizi iyiydi de ben yeni başlayacak olan dizilere görede biraz puanı kıstı.X @destere 'nin bi lafı vardır, " sen belki beğenirsin" gerçekten aynı tavsiyeyi buluncam ben de Sen belki beğenirsin? Al çayını eline çayını bi 40'dkciğini ayır aç diziyi izle BUndan güzel keyif varmidir
Senle benim çok ortak dizim var yorumunu bekliyorum ben de @destere gibi
bekliyoruz yorumunuaaa evet benim dizilerimin çoğunu izleyen tek kişisin bu forumda 😉😉
bu diziye bakıcam yarın izlemeyi düşünüyorum ilk bölümü izleyince fikrimi söylerim ama takip ederim büyük ihtimal konusu beni kendine çekti çünkü 🙂🙂
neyse durumu kurtarmışsın son bir hamleyle )bekliyoruz yorumunu
Strain düştü biliyorsun dimi Gerçi bu gece orange izleycektin ben şimdi strain'e kaçarneyse durumu kurtarmışsın son bir hamleyle )
evet iki bölüm orange izledimStrain düştü biliyorsun dimi Gerçi bu gece orange izleycektin ben şimdi strain'e kaçar
başrolü beğeniceğini biliyordum zaten,şaşırtmadınilk bölümü @destere ısrarı tavsiyesi ve hatırı için baktım yoksa izlemicektim bu diziyi 🙂🙂
çokk beğendim ayrıc @Harunnn60 @Forumdash ve @OzaN onlarda tavsiyede bulunmuslardı yeni bir dizim oldu sayenizde 😉😉 ilk bölüm yorumum ise şu şekilde olucak
@yatutarsa @BesaleT @xemrexxx takip etmenizi bende size öneriyorum ben beğendim 😉doktor morgana bayıldım vlla yüz hatları mimikleri vucut hareketleri başrol için çok uygun bir isim olduğunu gördüm kendisini bu diziyle tanıdım yanı diziyi hiç sıkılmadan izledim ama şöyle bir mantık hatası vardı malesef doktor morgan ilk ölümünü gemide 200 yıl önce olduğunu söyledi ama dedektif kadın morgana 300 yıllık saat var sende dedi morganda gemide bir doktor düşürdü derken kendisini kast etti ama 300 yıl önce dediler ama 200 yıl önce olucaktı burda tutarsızlık var 🙂🙂 ayrıca morgana babası hediye etmiş ve o sati tekrr dedektif morgana verdi bence ölümsüzlük sırrı o saatte gizli o saat morganda olduğu için ölmedi bence🙂aa birde şu geldi aklıma insanlar öldüğünde ahrete çıplak şekilde anadan doğma gider derler morganında çıplak şekilde denizden çıkması bence o konuy bir gönderme var 🙂 sezon finalini tahmin edebiliyorum morgan son sahnede ölücek yine ama bu sefer denizden çıkmıcak gerçekten öldümü sorularıyla sezon finlı biter galiba 🙂
30 eylülde baslıckmıs bu dizinin bölümleri takip edicem
bu kadar uzun yorumladığına göre çok beğenişsin diziyiilk bölümü @destere ısrarı tavsiyesi ve hatırı için baktım yoksa izlemicektim bu diziyi 🙂🙂
çokk beğendim ayrıc @Harunnn60 @Forumdash ve @OzaN onlarda tavsiyede bulunmuslardı yeni bir dizim oldu sayenizde 😉😉 ilk bölüm yorumum ise şu şekilde olucak
@yatutarsa @BesaleT @xemrexxx takip etmenizi bende size öneriyorum ben beğendim 😉doktor morgana bayıldım vlla yüz hatları mimikleri vucut hareketleri başrol için çok uygun bir isim olduğunu gördüm kendisini bu diziyle tanıdım yanı diziyi hiç sıkılmadan izledim ama şöyle bir mantık hatası vardı malesef doktor morgan ilk ölümünü gemide 200 yıl önce olduğunu söyledi ama dedektif kadın morgana 300 yıllık saat var sende dedi morganda gemide bir doktor düşürdü derken kendisini kast etti ama 300 yıl önce dediler ama 200 yıl önce olucaktı burda tutarsızlık var 🙂🙂 ayrıca morgana babası hediye etmiş ve o sati tekrr dedektif morgana verdi bence ölümsüzlük sırrı o saatte gizli o saat morganda olduğu için ölmedi bence🙂aa birde şu geldi aklıma insanlar öldüğünde ahrete çıplak şekilde anadan doğma gider derler morganında çıplak şekilde denizden çıkması bence o konuy bir gönderme var 🙂 sezon finalini tahmin edebiliyorum morgan son sahnede ölücek yine ama bu sefer denizden çıkmıcak gerçekten öldümü sorularıyla sezon finlı biter galiba 🙂
ben zaten izlemeye başladım diziyiilk bölümü @destere ısrarı tavsiyesi ve hatırı için baktım yoksa izlemicektim bu diziyi 🙂🙂
diziyi beğeneceğine emindim hem senlik morgan var benlik kimse yok ?dizideki tek eksik başroldeki kadının o kadar ahım şahım bişey olmaması konusu hızlı hareketli belkide ilk bölümden dolayıdır ama sanki devamıda hareketli olacak gibi temposu çok iyi ...ilk bölümü @destere ısrarı tavsiyesi ve hatırı için baktım yoksa izlemicektim bu diziyi 🙂🙂
Şu an izlemeyi sürdürdüğüm bi sürü dizi var anca dizi yokluğuna girersem bakabilirim 1.bölümüne. O zamana kadar da siz izleyin hala güzel derseniz başlarım.ilk bölümü @destere ısrarı tavsiyesi ve hatırı için baktım yoksa izlemicektim bu diziyi 🙂🙂
ayoll asıl sen izle tekrrdan o saati morgana veren kişi babasıymışdiziyi beğeneceğine emindim hem senlik morgan var benlik kimse yok ?dizideki tek eksik başroldeki kadının o kadar ahım şahım bişey olmaması konusu hızlı hareketli belkide ilk bölümden dolayıdır ama sanki devamıda hareketli olacak gibi temposu çok iyi ...
başroldeki kadının görsel açıdan düşük performansınaçare bulabilirlerbölüm başında kısa bir süre görme şansına ulaştığımız rus kızı gibi arada bir diziye dahil olacak kızlarla
ayrıca mantık hatası dediğin kısma katılmıyorum orayı bir daha izle istersen saat in ilk sahibi morgan değil ona hediye edilmiş
tam bir çorba yapmışsın keşke detaylı anlatmasaydınayoll asıl sen izle tekrrdan o saati morgana veren kişi babasıymış
bak diyorkı morgan gemide olan doktora babası vermiş sati diyor gemidekı doktor denize düşünce saat kaybolmus diyor gemideki doktor morgandı denize düşen kişide morgandı ama ben ölmedim tekrar hayata döndüm o adam bendim diyemediği için hediye aldım dedi ama öncekı anlattığı olaydakı herşey doğruydu gemide denize düşen doktor babası vermiş dedi o doktor morgandı denize düşünce ölmedi yanıı bilmem anlatabiliyormuyum 🙂🙂 mantık hatası şurda oldu cnm olay 200 yıl önce olmus ama o sahnede 300 yıl önce dediler gerçi ufak bir hata yıl hatları dizilerde çok oluyor ama o saat sayesinde ölümsüz oldu bence morgan onada babası vermiş 🙂
olabilir benim demek istediğim o anlattığı doktor morganın kendisiydi zaten o gemiden düştüğü an ölümsüz olmuş 🙂🙂 eğer saat önemsiz olsaydı dedektif kadın tekrar morgna vermezdi bence saati tabi olayın sırrı saatte bence 🙂🙂tam bir çorba yapmışsın keşke detaylı anlatmasaydın
babası niye doktora vermiş ) insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor bunu @xemrexxx ye soralım ? acaba babası niye doktora verdi ??
neyse yani seninde anlattığın gibi aslındaeğer saat morgan a babası tarafından verilmişse ve morgan iki yüz yıldır yaşıyorsa, o 200 yıldan bir 100 yıl geriye gitmek şart oluyor babası saati kendisi yapıp anında morgan a vermemiştir yani saat baba yadigarı veya dede yadigarıdır demekki en azından 300 yıllık saat ?
senin dediğin gibi olsa saati morgan ın kendisinin icat etmesi lazımdı ? oysaki morgan babadan almış saati yani ata yadigarı
olay gittikçe daha çok gizem kazanıyorolabilir benim demek istediğim o anlattığı doktor morganın kendisiydi zaten o gemiden düştüğü an ölümsüz olmuş 🙂🙂 eğer saat önemsiz olsaydı dedektif kadın tekrar morgna vermezdi bence saati tabi olayın sırrı saatte bence 🙂🙂
aaa ayrıca şunada dikkatini çekerim cnm morgan neden denizde canlanıyor diye düşünenler olmuş çünkü ilk önce denizde ölmüştü morgan ilk öldüğü yerde canlanıyor yanı ilk önce denizde öldüğü için orada canlanıyor bence 🙂🙂olay gittikçe daha çok gizem kazanıyor
sen bu kadar anlatmasaydın konuyu saat kısmına pekde dikkat etmeden geçecektim tüm gizemin kaynağı belkide saatte bitiyor
bu arada sen spoiler hiç kullanmıyorsun maaşallah izlemeyen arkadaşlarda izlemiş kadar oldu sanırımaaa ayrıca şunada dikkatini çekerim cnm morgan neden denizde canlanıyor diye düşünenler olmuş çünkü ilk önce denizde ölmüştü morgan ilk öldüğü yerde canlanıyor yanı ilk önce denizde öldüğü için orada canlanıyor bence 🙂🙂