ABC Forever 1. Sezon Yorumları

1x1

Türkçe altyazılı izlemek zorunda kaldım, aslında kaçırmak istemedim cümleleri. Dizi genel olarak kullanılan cümleler ve özlü sözleriyle güzeldi.

Denizden o şekilde çıkmak ve onun gibi biri daha olması çok garip işlenmişti, biraz garipsedim o kısımları. Onun dışında genel olarak güzeldi. Takip edeceğim diziyi. :)

fantazi değill fantastik arıyorum benn :kiki::kiki:
ayrıca senin yorumlarından az çok anladığım kadarıyla bu diziye bakmasam iyi olucak bence
senin önerdiklerini zaten eliyorum hemen hahah:kiki::kiki::kiki:
bana inanmıyorsunda seninle aynı tarz dizileri izleyen ergen dizi avcısı @xemrexxx de diziyi beğenmiş :) bari onun hatrına başla o da olmasa @Harunnn60 un ilk yorumuna bak o da beğenecektir :)

sonunda hepsi sana öpücük gönderdi işte:)
başroldeki jo fernandezden geliyorsa kabulumdur ya da başlangıçtaki rustan :)

iyi bende izlerim o zaman @destere den onay gelmiş :D
mutlaka izle hem taze yeni başlıyor, hem el değmemiş:) hem de birebir takip edip yorum yapabiliriz o açıdan başla bence:)

bana inanmıyorsunda seninle aynı tarz dizileri izleyen ergen dizi avcısı @xemrexxx de diziyi beğenmiş :) bari onun hatrına başla o da olmasa @Harunnn60 un ilk yorumuna bak o da beğenecektir :)

mutlaka izle hem taze yeni başlıyor, hem el değmemiş:) hem de birebir takip edip yorum yapabiliriz o açıdan başla bence:)
tamam bakıcam buna :D bates motel ne oldu :D

seninle 2 ortak dizimiz var galiba orphan blac ve blac sails 🙂🙂
bencede braz çoğaltmamız lazım ortak dizilerimizi 2 tane az bence 🙂🙂

Taktın bir fantastik diye :) başka dizi izlemiyorsun :(
türkiyede aksiyon yabancıda fantastik :kiki::kiki:
farklı olarak orphan blac izliyorum sadece galiba aaa birde polisiye izlemeyi düşünüyorum
stalker adlı diziye şans verebilirim tanıtımı hosuma gitmişti 🙂🙂

birde buna başlarsın konusuna baktınmı forever ın eminim dikkatini çekecektir kısaca bir konuya gözat :)
hem açık saçık sahneleri yok o konuda çekinmene gerek yok tüm oyuncuları namazında niyazında nur yüzlü çocuklarmış forever ın :)
hatta @OzaN dan duydum forever dizisinin yönetmeni bir kaç kere hacca gidip gelmiş hacıbaba diyorlarmış yönetmene :)

türkiyede aksiyon yabancıda fantastik :kiki::kiki:
farklı olarak orphan blac izliyorum sadece galiba aaa birde polisiye izlemeyi düşünüyorum
stalker adlı diziye şans verebilirim tanıtımı hosuma gitmişti 🙂🙂
Çiğdem bir polisiye dizisi var çok güzel :)

ilk defa moby cty izlemiştim the walking deadtakı adam için rickin arkdası olan 🙂🙂
ama 5-6 bölüdme bitmişti hemen :kiki::kiki:

birde buna başlarsın konusuna baktınmı forever ın eminim dikkatini çekecektir kısaca bir konuya gözat :)
hem açık saçık sahneleri yok o konuda çekinmene gerek yok tüm oyuncuları namazında niyazında nur yüzlü çocuklarmış forever ın :)
hatta @OzaN dan duydum forever dizisinin yönetmeni bir kaç kere hacca gidip gelmiş hacıbaba diyorlarmış yönetmene :)
hahaha @OzaN ı pis işlerine karıştırma uzaya akdar ban yersin yoksa bakk:kiki::kiki:
ayrıca nasıl bir dizi bu böyle forever tam adımı googlede bilgi bulamıyorum bu dizi hakkında
konusu falan tam oalrak nasıl bir dizi (b)(b)

Son düzenleme:
ilk defa moby cty izlemiştim the walking deadtakı adam için rickin arkdası olan 🙂🙂

hahaha @OzaN ı pis işlerine karıştırma uzaya akdar ban yersin yoksa bakk:kiki::kiki:
ayrıca nasıl bir dizi bu böyle forever tam adımı googlede bilgi bulamıyorum bu dizi hakkında
Burada konusu ve fragmanı var ilginç bir konusu var, ilgini çekebilir senin de. :):)

https://fav10.net/forum/threads/forever-dizisinin-İlk-fragmanı-yayınlandı.220801/

ölüp ölüp dirilen bir abimizi anlatan bir dizi :D

ölüp ölüp dirilen bir abimizi anlatan bir dizi :D
hahahah @OzaN diziyi bana öneriyorsun ama en başta öyle bir yorum yapmışsınkı yanı gören kişi hemen konudan kaçıyor bence :kiki::kiki::kiki::kiki:

Konusu ilgi çekiciydi ama dizi vasat gözüküyor. Oyunculuklar yetersiz. Tutmaz gibime geliyor ama tutması için tek şans gizem dozunu iyi ayarlayıp merak uyandırmaları. :)

OzaN, 14 Mayıs 2014

hahahah @OzaN diziyi bana öneriyorsun ama en başta öyle bir yorum yapmışsınkı yanı gören kişi hemen konudan kaçıyor bence :kiki::kiki::kiki::kiki:

Konusu ilgi çekiciydi ama dizi vasat gözüküyor. Oyunculuklar yetersiz. Tutmaz gibime geliyor ama tutması için tek şans gizem dozunu iyi ayarlayıp merak uyandırmaları. :)

OzaN, 14 Mayıs 2014
İkinci fragmanı daha çok beğenmiştim galiba. :D Zaten ben diziyi daha izlemedim bile sadece konu bakımından senin için ilgi çekici olduğundan etiketledim. :D

İkinci fragmanı daha çok beğenmiştim galiba. :D Zaten ben diziyi daha izlemedim bile sadece konu bakımından senin için ilgi çekici olduğundan etiketledim. :D
resurrection dizisindede öyle yapmıştın sen bizleri diziye çektitken sonra kendin kaçıp gidiyorsun bu yapımlardan para aldığını düşünücem artık hahah :kiki::kiki::kiki: