ABC Forever 1. Sezon Yorumları

İkinci fragmanı daha çok beğenmiştim galiba. :D Zaten ben diziyi daha izlemedim bile sadece konu bakımından senin için ilgi çekici olduğundan etiketledim. :D
birde buna başlarsın konusuna baktınmı forever ın eminim dikkatini çekecektir kısaca bir konuya gözat :)
hem açık saçık sahneleri yok o konuda çekinmene gerek yok tüm oyuncuları namazında niyazında nur yüzlü çocuklarmış forever ın :)
hatta @OzaN dan duydum forever dizisinin yönetmeni bir kaç kere hacca gidip gelmiş hacıbaba diyorlarmış yönetmene :)
evet konusu gerçekten ilgimi çekti @OzaN @destere ilk bölümü izleyip beğenirsem takip edicem
ölümsüz olması falan ilgimi çekti :bhr::bhr::bhr:

nihayet izlemeye karar vermişsin:) beni kırmayacağını biliyordum artık tüm izlediğim dizileri ortak izleriz :)

amann sendeee :kiki::kiki:
bu dizininde konusu fantastik gibi görünüyor yanı ölümsüzlük falan o yönden ilgi çekici gerçekten 🙂🙂
under the dombıra diziside fantazik onada bakmadın onun konusuda senlik tam :)

Basroldeki adamı mı beğendin ? :D
sen söyleyince ikna oldu @Çiğdem- , bana kıl kapmış artık hangi diziyi önersem kaçıyor kız :)

nihayet izlemeye karar vermişsin:) beni kırmayacağını biliyordum artık tüm izlediğim dizileri ortak izleriz :)

under the dombıra diziside fantazik onada bakmadın onun konusuda senlik tam :)

sen söyleyince ikna oldu @Çiğdem- , bana kıl kapmış artık hangi diziyi önersem kaçıyor kız :)
çok önyargılı , fantastik diye tutturmuş gidiyor :)

çok önyargılı , fantastik diye tutturmuş gidiyor :)
fantastik te fantazi vardır ama kız fantaziyede karşı :) fantaziyi çıkınca dizinin fantastikliği kalırmı ? kalmaz tabiki ama gelde giresunun cahil cühela kızına laf anlat :) imkansız anlatamazsın :)

birde senin önerdiğin dizilere bakmıyor :D
fantastik te fantazi vardır ama kız fantaziyede karşı :) fantaziyi çıkınca dizinin fantastikliği kalırmı ? kalmaz tabiki ama gelde giresunun cahil cühela kızına laf anlat :) imkansız anlatamazsın :)
aaaaaaaaa @Harunnn60 @xemrexxx bakın @destere bana ne demiş cahil demiş😱😱😱
sonrada benle niye ortak dizi izlemiyorsun diyor senle ortak hiçbirşey yapmam artık 🙂🙂🙂

aaaaaaaaa @Harunnn60 @xemrexxx bakın @destere bana ne demiş cahil demiş😱😱😱
sonrada benle niye ortak dizi izlemiyorsun diyor senle ortak hiçbirşey yapmam artık 🙂🙂🙂
yani orda kız cahil ama bu kendi suçu değil, zehir gibi zeki, süper güzel, akıllı, ama sadece kırsalda kaldığı için cahil kalmış... bu da kızın değil ona fantazik dizi izletmeyenlerin suçu demek istedim :)
@Harunnn60 da şahidimdir valla böyle demek istedim :)

yani orda kız cahil ama bu kendi suçu değil, zehir gibi zeki, süper güzel, akıllı, ama sadece kırsalda kaldığı için cahil kalmış... bu da kızın değil ona fantazik dizi izletmeyenlerin suçu demek istedim :)
@Harunnn60 da şahidimdir valla böyle demek istedim :)
canım o şakasına söylüyor insan sevdiği kişilerle uğraşırmış 😉
aaa tamam ozaman çok birşey anlamadım ama kötü birşey demiyorsun galibaa:kiki::kiki:
ama genlerle alakalı cidden karadeniz kızları genelde türk dizilerinden aksiyon yabancılardan fantastik tercih ediyor benim arkadaşlarda böyle benim gibiler :kiki::kiki::kiki:

aaa tamam ozaman çok birşey anlamadım ama kötü birşey demiyorsun galibaa:kiki::kiki:
ama genlerle alakalı cidden karadeniz kızları genelde türk dizilerinden aksiyon yabancılardan fantastik tercih ediyor benim arkadaşlarda böyle benim gibiler :kiki::kiki::kiki:
artık gerçekçi diziler izlemenin zamanı geldi dimi çiğdem 😉

işte bende o yüzden diyorumki artık madem genlerde var, birlikte orange is the new black izleyebiliriz :)

boşver gerçeği hayat fantaziyle güzel :)

işte bende o yüzden diyorumki artık madem genlerde var, birlikte orange is the new black izleyebiliriz :)

boşver gerçeği hayat fantaziyle güzel :)
benim izlediğim diziler şuan en iyi yabancı diziler yanıı zaten en iyi diziler fantastik yapılıyor yurt dısında 🙂🙂 ayrıca @destere başka şansını zorlama şuan buna bakıcam sadece diğerlerine sonraaa düşünürüz :kiki::kiki:

S01B01 izledim

Diziden pek beklentim yoktu pek, fragman konusunda da Sleepy Hallow'a benzetmiştim:X
Ölmeyen bir adam ve yaşadiği süre zarfında edindiği tecrubeler onu dedektif gibi bişey yapmiş:X
Daha ilk bölümden kötülemekte istemiyorum ama oyunculukları da pek beğenmedim:( Hannry Morgan'ı oynayan adamı daha önce Ringer'da izlemiştim, orda da beğenmemiştim.Dedektif kadın hakkında konuşmaya gerek yok:X @destere 'nin dediği gibi;
o rus kızı ilk dakikalarda harcadılar yaa :bağır: Ben bölüm o kızın üzerinden gider sanıyordum:( Ama kızında maşallahı var:F

Ben böyle değildim yaa:F

Dizide tek bir gizem var
Morgan gibi ölmeyen biri dahavarmiş
Bunun için bir bölüm daha bakarım :X

Bu arada @destere @yatutarsa o adamın gizemini çözdüm sizin için :F
@destere senin yaptiğin yaş hesabıda yanliş gibi :X Bebeğin oldugu savaş sahnesi sanki 1955 değil de 1940-45 gibi. Outlander'daki Claire'in hemşirelik yaptiği zamanlardaki kıyafetlere benziyor savaşçiların uniformalari:X Yani adam 65-70 gibi ve o çocuk bu adammiş:X
333uxph.jpg

Dizi beni pek çekmedi ama devam edenlerle birlikte 2.bölümüde şans vericem :X[/spoiler]

Edit: Harry Morgan - Henry Morgan :A @OzaN @yatutarsa

6.5'dan 7/10 olsun güzel hatrınız için :X

S01B01 izledim

Diziden pek beklentim yoktu pek, fragman konusunda da Sleepy Hallow'a benzetmiştim:X
Ölmeyen bir adam ve yaşadiği süre zarfında edindiği tecrubeler onu dedektif gibi bişey yapmiş:X
Daha ilk bölümden kötülemekte istemiyorum ama oyunculukları da pek beğenmedim:( Hannry Morgan'ı oynayan adamı daha önce Ringer'da izlemiştim, orda da beğenmemiştim.Dedektif kadın hakkında konuşmaya gerek yok:X @destere 'nin dediği gibi;
o rus kızı ilk dakikalarda harcadılar yaa :bağır: Ben bölüm o kızın üzerinden gider sanıyordum:( Ama kızında maşallahı var:F

Dizide tek bir gizem var

@destere senin yaptiğin yaş hesabıda yanliş gibi :X Bebeğin oldugu savaş sahnesi sanki 1955 değil de 1940-45 gibi. Outlander'daki Claire'in hemşirelik yaptiği zamanlardaki kıyafetlere benziyor savaşçiların uniformalari:X Yani adam 65-70 gibi ve o çocuk bu adammiş:X
333uxph.jpg

Dizi beni pek çekmedi ama devam edenlerle birlikte 2.bölümüde şans vericem :X[/spoiler]

fragman konusunda adamın adına dikkat çekmiştim zaten. :A ilk oradan yakaladı beni dizi :F

S01B01 izledim

Dizide tek bir gizem var

333uxph.jpg

o nasıl puandır ya :)
cebinde akrepmi var sanki kesenden gidiyor bari 8 puan verseydin :) @Çiğdem- başlasın diye onca çaba sarfettik sen 7 puan verip tüm çabalarımıza dinamit koydun :)

ben o kısmı kaçırmışım ihtiyar demekki henry morgan ın evlatlığı bari moruk morgan a baba deseydi anlardık net olarak :)
başroldeki henry morgan karakteri bana itici gelmedi, birde hikaye hızlı tempoda gittiği için fazla karakterlere yoğunlaşmamız mümkün olmadı ama ben genelde oyunculukları beğendim :)

@OzaN bu dominic west bir dizide oynayacaktı bir ara konusunuda açmıştın, o konuda kayıp, diziyide hala bekliyorum o hangi diziydi :)
bende hafıza nanay durumda :)

o nasıl puandır ya :)
cebinde akrepmi var sanki kesenden gidiyor bari 8 puan verseydin :) @Çiğdem- başlasın diye onca çaba sarfettik sen 7 puan verip tüm çabalarımıza dinamit koydun :)

ben o kısmı kaçırmışım ihtiyar demekki henry morgan ın evlatlığı bari moruk morgan a baba deseydi anlardık net olarak :)
başroldeki henry morgan karakteri bana itici gelmedi, birde hikaye hızlı tempoda gittiği için fazla karakterlere yoğunlaşmamız mümkün olmadı ama ben genelde oyunculukları beğendim :)

@OzaN bu dominic west bir dizide oynayacaktı bir ara konusunuda açmıştın, o konuda kayıp, diziyide hala bekliyorum o hangi diziydi :)
bende hafıza nanay durumda :)
S01B01 izledim

Dizide tek bir gizem var

333uxph.jpg

aaa bu diziyi yarın bakmayı düşünüyordum @Forumdash hevesimi kaçırdı cidden:kiki: