aynen reytingler biraz tehlikeli toparlanır inşallah4.bölümü bende çok başarılı buldum her bölüm farklı olaylar olması çok hoşuma gidiyor ama abd reytinglerinde düşük gitmişiz nedense umarım toparlanır dizi 🙂🙂🙂
aynen reytingler biraz tehlikeli toparlanır inşallah4.bölümü bende çok başarılı buldum her bölüm farklı olaylar olması çok hoşuma gidiyor ama abd reytinglerinde düşük gitmişiz nedense umarım toparlanır dizi 🙂🙂🙂
çok orjinal bir ölüm şekli1x4. bölüm
dizi akıcı ve güzel gidiyor sıkmıyor ama olayı bizim vatandaş nasıl çözüyor kurduğu mantığı çözemiyorum ?
morgan ın önüne kafasından silahla vurulan adam getirseler, morgan hep karşı tarafı ters köşe yapmanın derdinde, morgan cesede bakar ve şöyle der : hayır bunu kafasından vurmamışlar yanlışlıkla kumandanın üstüne oturmuş kumanda kıçına girince aniden zıplayıp raftaki silahın kabzasına çarpmış yuvarlanan silah ateş alıp maktülün alnına girmiş bu cinayet değildir diyerekten müthiş açıklamayı getirir ? karşıdakilerde ağzı açık ayran budalası gibi öyle mal mal bakarak onaylarlar.. zaten olayı çözen morgan diğreleride onay makamı, kadın detektif konu mankeni gibi, madem bişey çözmeyecek, bari güzel bir kadın koysalar diziye onun yerine
yukarda anlattığım konunun özeti değil tabiki sadece örnekti konuyu spoi içine alayım birazda orda kalaylayayım
gloria adlı huysuz ihtiyar ölür olayı çözmek morgan a düşer morgan başta oraya gitmem orda abigail ile oynaşmıştık zamanında diyerekten ayak diresede muhteşem dedektifin cazibesine dayanamayıp olay mahalline gider ve olayı feci şekilde çözer ?
nasıl çözdü diye sormayın bir şekilde çözdü takdir ediyorumyerde kauçuk izi buldu itmişler kadını dedi sonra yok kadın itilmeden önce hap içmiş dedi, sonra hapı başkası vermemiş ihtiyar bilmem yıllar önceki sevgilisinin yaptığı resmin karşısında ölmek için hapı önce içti sonra resmin karşısına geçmeye çalışırken sürünüp öyle öldü dedi morgan ı dinleyen izleyen herkeste anladı bir ben anlamadım ?
harbiden noldu kim öldü)
morgan acayip çözüyor olayı muhteşem bir vatandaşçok orjinal bir ölüm şekli
hahahahha ayyy öldüm kumanda olayına süpersin vlla1x4. bölüm
dizi akıcı ve güzel gidiyor sıkmıyor ama olayı bizim vatandaş nasıl çözüyor kurduğu mantığı çözemiyorum ?
morgan ın önüne kafasından silahla vurulan adam getirseler, morgan hep karşı tarafı ters köşe yapmanın derdinde, morgan cesede bakar ve şöyle der : hayır bunu kafasından vurmamışlar yanlışlıkla kumandanın üstüne oturmuş kumanda kıçına girince aniden zıplayıp raftaki silahın kabzasına çarpmış yuvarlanan silah ateş alıp maktülün alnına girmiş bu cinayet değildir diyerekten müthiş açıklamayı getirir ? karşıdakilerde ağzı açık ayran budalası gibi öyle mal mal bakarak onaylarlar.. zaten olayı çözen morgan diğreleride onay makamı, kadın detektif konu mankeni gibi, madem bişey çözmeyecek, bari güzel bir kadın koysalar diziye onun yerine
yukarda anlattığım konunun özeti değil tabiki sadece örnekti konuyu spoi içine alayım birazda orda kalaylayayım
gloria adlı huysuz ihtiyar ölür.. olayı çözmek morgan a düşer, morgan başta oraya gitmem orda abigail ile oynaşmıştık zamanında diyerekten ayak diresede muhteşem dedektifin cazibesine dayanamayıp olay mahalline gider ve olayı feci şekilde çözer ?
nasıl çözdü diye sormayın bir şekilde çözdü takdir ediyorumyerde kauçuk izi buldu itmişler kadını dedi sonra yok kadın itilmeden önce hap içmiş dedi, sonra hapı başkası vermemiş ihtiyar bilmem yıllar önceki sevgilisinin yaptığı resmin karşısında ölmek için hapı önce içti sonra resmin karşısına geçmeye çalışırken sürünüp öyle öldü dedi morgan ı dinleyen izleyen herkeste anladı bir ben anlamadım ?
harbiden noldu kim öldü)
ama noldu ?hahahahha ayyy öldüm kumanda olayına süpersin vlla
bu arada bölümle ilgili sorun gelirsekbu sefer morganda yanıldı cnm bunun cinayet olduğunu söyledi intihar çıktı kadını sürüklediler dedi kendisi sürünmüş sonra oğlunu hizmetçisini suçladı onlarında sucu yoktu yanı morgan bu sefer her söylediğinde yanıldı buda bölümü güzelleştirdi bence 🙂🙂
yani sen kayıp kızların resmine bakıp kalbin hangi kıza ait olduğunu çözen henry nin bu muhteşem başarısını mantıklı buldun ?1x6
Sonunda beklediğimiz olay gerçekleşti, fakat aklımda hala sorular var adam ne yapmaya çalışıyor?Onun dışında hikayede güzeldi, dizi ayrı bir heyecanlıydı gibi geldi bana.
Tek anlamadığım nokta henry nasıl telefonu buldu yani sesin oradan geldiğini nasıl anladı. İnsan istediği kadar yaşasada bunun mantıksız olduğu olgusuydu. Dedektifte hiç sormuyor nereden biliyorsun bu kadar bilgiyi diye, gerçi gerçektede var böyle görev adamları, ölümüne okuyup tüm bilgiyi yutan tipler.
Ama bir mantık vardı.1x6 ..
güzel bir bölümdü heyecanı boldu ..
artık fazla mantık hatalarına takılmıyorum henry bişeyler bulduysa bulmuştur bildiyse bilmiştir diyip pas geçiyorum
mary adlı hayat kadınının cinayetini çözmeye çalışıyordu henry ? , henry polise gönderilen kutudaki kalbe bakıp bu mary nin kalbi dedi kısaca)
henry yi takip eden kendisi gibi ölümsüz vatandaş bu bölümde olaya renk kattı özellikle henry nin yerde acı çekerken jo martinez tarafından görülmemesi için g,zemli vatandaş tarafından boğazının kesilip öldürülüşü ilginç sahnelerdi,
yani sen kayıp kızların resmine bakıp kalbin hangi kıza ait olduğunu çözen henry nin bu muhteşem başarısını mantıklı buldun ?)
bende artık dediğin gibi yapıyorumAma bir mantık vardı.Adam dedi bunun demir eksikliği var, bunun şeker hastalığı var vs vs ismi bulduda.Otele gittiğinde hiçbişi bilmeden o saklandığı yeri bulması garipti tabi, telefon olayıda orda başlıyordu zaten.
Bu mantıksızlık durumunu kaldırmalıyım, sürekli sorgular oldum.
resme bakıp kalbin hangi kıza ait olduğunu çözdü@destere @yatutarsa @kaan955
6.bölümü izledim
@destere katılıyorum ben kalp dediğin oan artık et parçası yanı cinsiyeti nasıl anlayabiliyorki yaş gurubunu hastalıklardan falan hadi anladı diyelim ama cinsiyeti anlaması braz saçma olmus benceo diğer ölümsüz olan adam henrry e yardım etme sahnesi harikaydı bence katilin başka birisini daha taklit ediceği dediği sahneyi çok beğendim morgana zaman zaman yardım etmeli bence butür görevlerde dizi zoaman çok iyi bir hava yakalar adamı daha görmeden favorim olarak aldım hemen yanı sempati oluştu bende 🙂🙂🙂
morgan ın konuyu çözüş tekniğini nasıl buluyorsun ? @Çiğdem- in parlağı henry tereyağından kıl çeker gibi işin içinden sıyrılıyor2. ve 3.bölümü izledim
2.bölüm daha iyi ve şaşırtıcıydı
katilin sarı kafalı çocuk çıkmasını beklemiyidim
3.bölümde favori karakterim abe oldu69 yaşında ama dedektif ve doktordan daha hayat dolu
moron dediği sahne iyiydi
2.bölüm point:8.5
3.bölümpoint:8
@destere @Çiğdem- @sürgünüm @Forumdash
morgan ın konuyu çözüş tekniğini nasıl buluyorsun ? @Çiğdem- in parlağı henry tereyağından kıl çeker gibi işin içinden sıyrılıyor
@destere çocuğu diziden soğutma bence diğer bölümleride izlemesi için gaza getirmen lazım ama sen soğutmaya çalısıyorsun2. ve 3.bölümü izledim
2.bölüm daha iyi ve şaşırtıcıydı
katilin sarı kafalı çocuk çıkmasını beklemiyidim
3.bölümde favori karakterim abe oldu69 yaşında ama dedektif ve doktordan daha hayat dolu
moron dediği sahne iyiydi
2.bölüm point:8.5
3.bölümpoint:8
@destere @Çiğdem- @sürgünüm @Forumdash
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?