ABC Forever 1. Sezon Yorumları

katilmiş demedim
martinez in kocası öbür polis olanı kolundan vurmadı mı?
@Çiğdem-
hayır kocası değildi o , o da bir dedektifti ama martinezin kocası falan değildi , martinezin kocası savcıymış ve kalpten ölmüş

hahahah ayyy @yatutarsa onuda nereden görmüş acaba öyle birşey işlenmedi konuda

@yatutarsa kendisini yine dexter sanıyor bence olayy peşinde hahah
iki hafta önce ben pot kırmıştım geçen hafta sen pot kırdın bu hafta @yatutarsa pot kırdı darısı önümüzdeki hafta @xemrexxx nin üstüne diyelim
yalnız emre kurnaz yorum yapmıyor pot kırmamak için

nee 😱 ben hangi kafayla izledim acaba bölümü
çok yanlış anlamışım olayları baştan bir izlemme gerek galiba
@Çiğdem-

benim anlamadığım birşey var nasıl kolundan o vuruyor ayoll o ölüp gitmiş ölmüş adam nasıl vuruyor @yatutarsa

nee 😱 ben hangi kafayla izledim acaba bölümü
çok yanlış anlamışım olayları baştan bir izlemme gerek galiba
@Çiğdem-
bencede sen olayı başa al en iyisi tam çorba oldu bu iş
)

ama o videoda martinezin izlediği adam martinez in savcı kocasıydı , adam zamanında ölmüş rahmetlik olmuş yani
martinez onun için seyrettikçe gözyaşı döküyordu

çatışma sırasında martinez in ortağı mike ı vuran ise martinez in tanıdığı bir dedektifti ama kocası falan değildi, zaten o dedektif kılıklı adam karanlık işlere bulaşmış biriymiş

hahahah bana bakk sen dexter izleyiptemi foreverin bölümünü izledin hahah
ahahaha çiğdem
yok dexter izlemedim önce ama biraz uykum vardı izlerken

ben çok saçma anladım olayları dediğim gibi, boşver şimdi nasıl böyle bir sonuca vardığımı
hahahah bana bakk sen dexter izleyiptemi foreverin bölümünü izledin hahah
ilginçtir konusu basit falan diyoruzda izlerken bu kadar yanlış anlaşılmaya müsait başka bir dizi yok
daha önce hiçbir dizide hata yapmamıştım bir bu dizide karıştırmıştım forever da bir numaralar var
)

ahahaha çiğdem
yok dexter izlemedim önce ama biraz uykum vardı izlerken
önce @destere diğer ölümsüz adamı gördüğü halde o değil demişti kim olduğunugördüğü halde anlayamamıştı

sonra ben abeyi hennrinin oğlu sanmıştım nerden çıkardıysam artık

şimdide @yatutarsa yıllar önce ölmüş adamı polisi vuran kişi olarak gösteriyor

dizi bir harika ya her sahnesinden on yorum çıkarmak mümkün o yüzden karıştırıyoruz bizde sorun yok yani

dedektif dunn vardı ya ben nasıl yaptıysam onu martinez in eski kocası olarak anlamışım

ohaaaaaaaaa sen iyice uçmuşsun ayol hahahaha

sizz yanlıs anlayınca sorun olmuyor ama ben anlayınca sorun oluyor hadi oradan be
sen 14 bölümde her an karşılaştığın abe i karıştırdın
) senin kabahatin daha büyük diyordumda yalnız @yatutarsa bu haftaki kırdığı potla sana fark attı açık ara
) dedektif dandinidastana tip olarakda martinezin kocasına en ufak bir benzerlik taşımıyorduki
))

onun kocasını bölüdme zaten gördük eski görüntüsünü gösterdiler on rağmen nasıl öyle anlamış

yaa tip olarak benzemesi falan önemli değil daha adamı görmeden en başta kafamda öyle bir algı oluşmuş işte

onun kocasını bölüdme zaten gördük eski görüntüsünü gösterdiler on rağmen nasıl öyle anlamış
yaa tip olarak benzemesi falan önemli değil daha adamı görmeden en başta kafamda öyle bir algı oluşmuş işte
bazı arkadaşlar yorumları okumuş gibi yapıp beğeniyor bense izlediğim dizilerde benimle birlikte yorum yapanların yorumunu harbiden okurum baştan sona en ufak şeyi kaçırmam
o yüzden benimle birlikte izlediğiniz dizilerde sakın pot kırmayın yakalarım
hatta hızımı alamam kendi kırdığım potuda kendim yakalayıp ilan ederim
siz siz olun sakın hata yapmayın tüm forumun önünde isminizi altın harflerle yazar ilan ederim haftanın potu diye tarihe kayıt olarak düşer
)

baksanıza @xemrexxx bu durumu bildiği için hiçbir zaman yorumda ayrıntıya girmiyor? işin kurnazlığına kaçıyor uyanık
ama o kısa yorumlarda bile en ufak bişey yakalarsam forumda dolaşacak yüz bulamayacak
)