Flaş Kurtlar Vadisi Pusu Kanal D 'de

asparagas haber diyecem ama bu söylenti neredeyse 1 aydır var ne kanal d ne de pana filimden bir yalanlama var çok enteresan demek ki ateş duman misali gerçekik payı yüksek

bu arada eğer böyle bir evlilik sözkonusu olursa kanal d çok akıllı bir hamle ile vadinin en düşük reyting aldığı zamanda almış olacak ve bütün gelişmeler şartlar kanal d nin istediği şartlarda olacak vadide bu şartları tıpış tıpış kabul etmek zorunda kalacak

romanlar izlemez

Beren'in yenilgisini kabul mü etti şimdi kanal.
Daha belli olduğunu düşünmüyorum.

Beren Star'da 2015'de.
O Kıvanç gibi Kanal D`yi satmaz. Kıvançın hali ortada.

Ay Yapıma şart koşar Kanal D diye. Kenan nasıl atv diyorsa hep. Ayrıca Kanal D`nin arası Kuzey yüzünden bozuk değildir Ay Yapın ile. Yoksa Kurt Seyit de atıldı PT2`ye.

Ay Yapım'a döneceği ne malum. Bence TMC ile anlaşacak.

Ay Yapım'a döneceği ne malum. Bence TMC ile anlaşacak.
TMC da olsa Kanal D`de olur. TMC atv`ye dizi yapıyor da Kanal D`ye mi yapmayacak?

En son Bir Çocuk Sevdim ve Bizim Yengeyi yapmıştı galiba.

Bence TMC ile çalışmaz. Her film yaptığı şirket ile dizi yapmak zorunda mı?

2012'de TMC 4 Milyon TL'ye transfer teklifi etmiş Beren'e film setinde iyice yakınlaşmışlardır.

Vadi'nin kanal d'ye geçebileceğine inanan ya da mantığına uyan var mı?

Pana bildiğim kadarıyla tayyipci, Tayyip desen aydın doğanı tokatlayacak yakında.
))

Sonuç olarak ideolojiler farklı, Vadi'nin kanal d'ye geçmesi saçma olur.

Ha geçer mi geçer Aydın Doğan'dan her şey beklenir, belki eskisi gibi Tayyip'e yalakalık yapar gözüne girmek için Vadi'yi alıyor olabilir.

---

O değil de geçerse Vadi'ye saydıranların yeni sezonda Vadi hakkında ne düşüneceklerini çok merak ediyorum(!)
))))))))))))))))))))))

@denizz19 kurtlar vadisinin geçmesi için muhalefet yapmalı kurtlar vadisi pusu ama o zaman Başbakan kalesini kaybeder ve desteği çektimi dizi 5 e kadar düşer AB de 3 e @ABAY_06

OZAMAN dizi biter