Ben bu tür dizi ve filmleri pek sevmem onunla da ilgili olabilir. Siz beğenebilirsiniz.Daha diziyi indirmedim birazdan indirmeye başlayayım. @OzaN hiçte iyi bahsetmiyorsunuz dizi hakkında soğuttunuz yorumlari okudukçaİMDB'de nasıl okadar puan almiş? Kesin fanlar yapmiştir
![]()
Ben bu tür dizi ve filmleri pek sevmem onunla da ilgili olabilir. Siz beğenebilirsiniz.Homeland'deki Brody'nin karısı da var.
![]()
Teknik olarak V'de daha sonra oynadı.Gene mi uzay dizisinde oynamişHomeland'teki önceki işi olan "V" yi izlemiştim. Çok güzeldi bence ama ABC kanalı diziyi bitirdi
![]()
Sende izledin mi?Teknik olarak V'de daha sonra oynadı.V bence de iyiydi yani idare ediyordu.
![]()
Evet izledim yarım bitmesi kötü oldu. Muhteşemdi diyemem ama benzerlerinin en iyisiydi herhalde.Sende izledin mi?Ben de çok uzay dizisi filmi izlemem ama V muhteşemdi
![]()
Harbiden yaaEvet izledim yarım bitmesi kötü oldu. Muhteşemdi diyemem ama benzerlerinin en iyisiydi herhalde.Dünyanın en gıcık karakterini içinde barındırıyordu. (Başroldeki kadının oğlu.
)
![]()
İlk bölüm sorunlu sadece dizimag'de. İlk bölümü internetten indirebilirsin veya istersen diğer dizilerden seç bu dizi pek devam edecek gibi durmuyor. İzleyen kişi az ve beğenmedi de izleyenler.@OzaN Dizimag'de yok harbi beni çıkarman gerek.![]()
Tamamdır diğerlerini izlicem.İlk bölüm sorunlu sadece dizimag'de. İlk bölümü internetten indirebilirsin veya istersen diğer dizilerden seç bu dizi pek devam edecek gibi durmuyor. İzleyen kişi az ve beğenmedi de izleyenler.![]()
İlk bölümde dizimag ile sorun yaşayanlar ikinci bölümden itibaren sorunsuz izleyebilirler oradan.![]()
Evet dizimagdeki ikinci bölümden başlayabilirsin.Şimdi ben tv'ye göre gideceğim dizimag'de 2.bölüme mi geçeyim ?![]()
Tamam.@OzaN beni listeden sil ikinci bölümü de begenmedim![]()
Tamam.
İstersen The Sopranos'a alalım seni onu beğeneceğini tahmin ediyorum.![]()