Klasik Firefly 1. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,058
Reaksiyon puanı
49,715
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
hbtZpi7FYkGgTGeymr7fGovr.jpg



2002-2003 yılları arasında yayınlanan ve yayınlandığı tek sezona karşın adını unutulmazlar arasına yazdıran bilim-kurgu türündeki önemli dizilerden Firefly, FavoriForumum'da yeniden hayat buluyor...

FF Toplu Yabancı Dizi İzleme Etkinliği kapsamında forumca izlenecek dizide Her Perşembe yeni bölüm çıkıyormuş gibi düşünülecek ve o bölümle ilgili yorumlar yapılabilecektir. Tabii ki Perşembe izleyemeyen daha sonradan da izleyip yorumunu yapabilir.
Forumun takvimine uymayıp erken izlemek yasaktır. Erken izleyip izlediği o bölümle ilgili herhangi bir bilgi sızdıranlar (spoiler verenler) direkt olarak banlanırlar.

Dizi yorumlamada zorlananlar için örnek yorum şablonu hazırladım. Bu şablonu doldurursak güzel olabilir ama zorunlu değil.

Firefly X. Bölüm

En İyi Sahne:
En İyi Karakter:
Bölüme Puanım:

Ek Yorumlar...


FavoriForumum Firefly İzleyici Grubu:

  1. @BesaleT
  2. @HeisenBerg
  3. @Forumdash
  4. @mrt-06
  5. @sokak sanati
  6. @OzaN
  7. @xemrexxx
  8. @Harunnn60

(Diziyi izlemek istiyorsanız bu listeye adınızı eklettirebilirsiniz. İsteyene dizinin nasıl izlenebileceği hakkında bilgi verilir.)

İlk Bölüm: 10 Ekim Perşembe

Dizi ikinci bölüm sonrası düşük reytingler sonucu FavoriForumum etkinliğindeki yayınından kaldırıldı. :):)


 
Son düzenleme:

sokak sanati

Favori Üye
Katılım
23 Şubat 2013
Mesajlar
86,599
Reaksiyon puanı
57,064
Puanı
1,061
Bugündü değilmi bu uygulama keşke unutmasaydım hemen başlıyorum.:)
 

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,058
Reaksiyon puanı
49,715
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
Dizinin ilk bölümüyle ilgili bilgi vereyim. Dizinin ilk bölümü pekçok yerde 1 saat 28 dakikalık "Serenity" adlı bölüm. Ben biraz önce yanlış bölüm indirdim sandım çünkü IMDb'de Serenity yerine başka bir bölüm birinci olarak gözüküyordu. Araştırdım ve konuyla ilgili doğru bilgiyi öğrendim. "Serenity" aslında ilk bölüm olarak hazırlanmış fakat kanal ilk bölüm olarak beğenmemiş ve yayınlamama kararı almış. Daha sonra "The Train Job" adlı ikinci bölüm tvde birinci bölüm olarak yayınlanmış. "Serenity" adlı bölüm ise tvde daha sonradan yayınlanmış.

İlk bölüm olarak biz yapımcıların dediğini kaale almalıyız ve "Serenity" adlı 1 saat 28 dakikalık bölümü izlemeliyiz. Ben yanlış bölümü indirdiğimi düşündüğüm için ve diğer bölümü indirmediğim için başka bir şey izledim. Büyük ihtimal yarın izleyeceğim diziyi. :)

Siz de dikkat edin doğru bölümü izleyin. Dizi-mag'de doğru şekilde sıralanmış, torrent olarak FLAWL3SS sürümünü tercih ettim ben.