Ben bu tür dizi ve filmleri pek sevmem onunla da ilgili olabilir. Siz beğenebilirsiniz. Homeland'deki Brody'nin karısı da var.Daha diziyi indirmedim birazdan indirmeye başlayayım. @OzaN hiçte iyi bahsetmiyorsunuz dizi hakkında soğuttunuz yorumlari okudukça İMDB'de nasıl okadar puan almiş? Kesin fanlar yapmiştir
Ben bu tür dizi ve filmleri pek sevmem onunla da ilgili olabilir. Siz beğenebilirsiniz. Homeland'deki Brody'nin karısı da var.
Teknik olarak V'de daha sonra oynadı. V bence de iyiydi yani idare ediyordu.Gene mi uzay dizisinde oynamiş Homeland'teki önceki işi olan "V" yi izlemiştim. Çok güzeldi bence ama ABC kanalı diziyi bitirdi
Sende izledin mi? Ben de çok uzay dizisi filmi izlemem ama V muhteşemdiTeknik olarak V'de daha sonra oynadı. V bence de iyiydi yani idare ediyordu.
Evet izledim yarım bitmesi kötü oldu. Muhteşemdi diyemem ama benzerlerinin en iyisiydi herhalde. Dünyanın en gıcık karakterini içinde barındırıyordu. (Başroldeki kadının oğlu. )Sende izledin mi? Ben de çok uzay dizisi filmi izlemem ama V muhteşemdi
Harbiden yaa O oğlan ölünce çok sevinmiştim sanırım sonra diziyi bitirdilerEvet izledim yarım bitmesi kötü oldu. Muhteşemdi diyemem ama benzerlerinin en iyisiydi herhalde. Dünyanın en gıcık karakterini içinde barındırıyordu. (Başroldeki kadının oğlu. )
İlk bölüm sorunlu sadece dizimag'de. İlk bölümü internetten indirebilirsin veya istersen diğer dizilerden seç bu dizi pek devam edecek gibi durmuyor. İzleyen kişi az ve beğenmedi de izleyenler.@OzaN Dizimag'de yok harbi beni çıkarman gerek.
Tamamdır diğerlerini izlicem.İlk bölüm sorunlu sadece dizimag'de. İlk bölümü internetten indirebilirsin veya istersen diğer dizilerden seç bu dizi pek devam edecek gibi durmuyor. İzleyen kişi az ve beğenmedi de izleyenler.
İlk bölümde dizimag ile sorun yaşayanlar ikinci bölümden itibaren sorunsuz izleyebilirler oradan.
Evet dizimagdeki ikinci bölümden başlayabilirsin.Şimdi ben tv'ye göre gideceğim dizimag'de 2.bölüme mi geçeyim ?
Tamam.@OzaN beni listeden sil ikinci bölümü de begenmedim
Tamam.
İstersen The Sopranos'a alalım seni onu beğeneceğini tahmin ediyorum.