Ordan oraya sürüne sürüne rezil oldu
Aaa çok şükür sonunda kalıcı olarak kurtuluyoruz ve hiçbiryerde karşımıza çıkmayacak halıyle forumda da artıkYoo 3 sezon sürdü ve şimdi de ilk başladığı kanalda final yapıyor. 59 bölüm gayet iyi.
Tıpkı sen.
Ordan oraya sürüne sürüne rezil oldu
Aaa çok şükür sonunda kalıcı olarak kurtuluyoruz ve hiçbiryerde karşımıza çıkmayacak halıyle forumda da artıkYoo 3 sezon sürdü ve şimdi de ilk başladığı kanalda final yapıyor. 59 bölüm gayet iyi.
Tıpkı sen.
SonundaAaa çok şükür sonunda kalıcı olarak kurtuluyoruz ve hiçbiryerde karşımıza çıkmayacak halıyle forumda da artık
Çok beklersin.Aaa çok şükür sonunda kalıcı olarak kurtuluyoruz ve hiçbiryerde karşımıza çıkmayacak halıyle forumda da artık
Detaylı inceliyim ben şunu ba bayYaşlanmasına rağmen hala aynı gibi Bir kendini toparlasa hafif kilo alsa tekrar sahalara dönse
ay şunun yemeklerine şap at abisi @Forumdash 😱Yaşlanmasına rağmen hala aynı gibi Bir kendini toparlasa hafif kilo alsa tekrar sahalara dönse
ay şunun yemeklerine şap at abisi @Forumdash 😱
Türkan Şorayın kızı sanırım yanılmıyorsam taciz ediyor diye adamı iftira atıp kovmuslardı diziden @Maskeli FedaiDetaylı inceliyim ben şunu ba bay
Bu kız iyice @serhatt a benzemeye başladi. Siz sisters filan değilsiniz bacım. Seni kandırıyo bu kuduruk herif. Sen onla ayn zevkleri paylaşmazdın😱 @Çiğdemay şunun yemeklerine şap at abisi @Forumdash 😱
Daha forumda konusmazsın herhalde en önemlisi konu açmazsın @serhattÇok beklersin.
Hhaha yok bu sefer o benim sevdiğimi sevdi aynalı tahirden seviyordum arif kilisliyi @serhatt @xemrexxx
Çok beklersin x2Daha forumda konusmazsın herhalde en önemlisi konu açmazsın @serhatt
Son yılların en çok izlenilen dizisi yine Kadın. @Aserat bunu görünce çok bozulmuştur yine. @ForumdashDediğim şeyi daha iyi anladın sanırım önceki dizileri tekrar hatırlayınca
Ahahaha cidden Hem de TNSSon yılların en çok izlenilen dizisi yine Kadın. @Aserat bunu görünce çok bozulmuştur yine. @Forumdash
İçerde de +10 almalıydı, 8 küsür aldığında üzülmüştüm ama zirvede bitirdi en azından.Ahahaha cidden Hem de TNS