Ordan oraya sürüne sürüne rezil oldu![]()
Aaa çok şükür sonunda kalıcı olarak kurtuluyoruz ve hiçbiryerde karşımıza çıkmayacak halıyle forumda da artıkYoo 3 sezon sürdü ve şimdi de ilk başladığı kanalda final yapıyor.59 bölüm gayet iyi.
Tıpkı sen.![]()
Ordan oraya sürüne sürüne rezil oldu![]()
Aaa çok şükür sonunda kalıcı olarak kurtuluyoruz ve hiçbiryerde karşımıza çıkmayacak halıyle forumda da artıkYoo 3 sezon sürdü ve şimdi de ilk başladığı kanalda final yapıyor.59 bölüm gayet iyi.
Tıpkı sen.![]()
SonundaAaa çok şükür sonunda kalıcı olarak kurtuluyoruz ve hiçbiryerde karşımıza çıkmayacak halıyle forumda da artık![]()
![]()
![]()
Çok beklersin.Aaa çok şükür sonunda kalıcı olarak kurtuluyoruz ve hiçbiryerde karşımıza çıkmayacak halıyle forumda da artık![]()
![]()
![]()
Detaylı inceliyim ben şunu ba bayYaşlanmasına rağmen hala aynı gibiBir kendini toparlasa hafif kilo alsa tekrar sahalara dönse
ay şunun yemeklerine şap at abisi @Forumdash 😱Yaşlanmasına rağmen hala aynı gibiBir kendini toparlasa hafif kilo alsa tekrar sahalara dönse
ay şunun yemeklerine şap at abisi @Forumdash 😱
Türkan Şorayın kızı sanırım yanılmıyorsam taciz ediyor diye adamı iftira atıp kovmuslardı dizidenDetaylı inceliyim ben şunu ba bay![]()
Bu kız iyice @serhatt a benzemeye başladi. Siz sisters filan değilsiniz bacım. Seni kandırıyo bu kuduruk herif. Sen onla ayn zevkleri paylaşmazdın😱 @Çiğdemay şunun yemeklerine şap at abisi @Forumdash 😱
Hhaha yok bu sefer o benim sevdiğimi sevdi aynalı tahirden seviyordum arif kilisliyi
Çok beklersin x2Daha forumda konusmazsın herhalde en önemlisi konu açmazsın@serhatt
Son yılların en çok izlenilen dizisi yine Kadın. @Aserat bunu görünce çok bozulmuştur yine.Dediğim şeyi daha iyi anladın sanırım önceki dizileri tekrar hatırlayınca![]()
![]()
![]()
Ahahaha ciddenSon yılların en çok izlenilen dizisi yine Kadın. @Aserat bunu görünce çok bozulmuştur yine.@Forumdash
İçerde de +10 almalıydı, 8 küsür aldığında üzülmüştüm ama zirvede bitirdi en azından.Ahahaha ciddenHem de TNS
![]()