Finali En Çok Reyting Almış 18 Dizi

İşte tür olarak ilgimi çekmeyenler de bu tarz melodramlar. :A Genel olarak komedi insanıyım ama onlar da yüksek reytingle final yapamıyor doğal olarak. :A

TV'ye çıkıyor zaten final bölümü televizyonda yayınlanacak. :Z Bol çatlamalar. :Z
Bitecek yanı sonunda daha nette tv de olmucak :A :A :A @serhatt

• Üzücü
  • Güldürdün
Reactions: serhatt and Aserat
İşte tür olarak ilgimi çekmeyenler de bu tarz melodramlar. :A Genel olarak komedi insanıyım ama onlar da yüksek reytingle final yapamıyor doğal olarak. :A

TV'ye çıkıyor zaten final bölümü televizyonda yayınlanacak. :Z Bol çatlamalar. :Z
Sen baştan kaybetmişsin .ss

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Ay Yapım, Yaprak Dökümünü tadında bitirseydi Asmalı Konak'ı garanti geçerdi, finalinden daha çok izlenen bölümleri var ama yine de 174 bölüm sürüp 23 reytingle finish yapmak başka hiçbir dram dizisine nasip olmayacak başarı :bhr:
Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Muhteşem Yüzyıl finaliyle hayal kırıklığı yaratmışlar...
Kadın listeye baya iyi bir sıralamayla girmiş :A @kerem Ben finali pek beğenmemiştim:A
Finali kötü degildi, eksikti sadece. Özellikle Sirin'in sonunun nereye baglandigi belli edilmeliydi. Hatta zaman atlamasi yapip bütün karakterleri göstermeliydi. :A Yoksa finali iyiydi tabii ki. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Finali kötü degildi, eksikti sadece. Özellikle Sirin'in sonunun nereye baglandigi belli edilmeliydi. Hatta zaman atlamasi yapip bütün karakterleri göstermeliydi. :A Yoksa finali iyiydi tabii ki. :A
Çok sıradan bir finaldi ya. Etkileyici ve duygusal bir final olmadı. Ve eksik bir şekilde bitti bence. 6.5/10 veririm ben finale :A

Mesele ilgi çekip çekmemek değil ki :A Bence tamamen saçmalıklarla dolu bir diziydi ama Alişan'dan sonra daha beter oluyor :A
Arif Kilisli gelince bence daha sağlam oldu dizi :A Deli Yürekle kapışmaya baslamışlardı Kenanı geride bırakıp yılın oyuncusu olmuştu sanırım :A @serhatt @xemrexxx
783860_o7e5e.jpg