Sana göreYoo çok iyiydi konu olarak da harikaydı. Müzikleri zaten muazzam. :/
Sana göreYoo çok iyiydi konu olarak da harikaydı. Müzikleri zaten muazzam. :/
O yorum da SANA GÖRESana göre
Gerçekten annem izliyor, bakıyorum arada. Hiçbir şey yok boş dizi.Aaa tşşk ederim cnm
Özcanın benimde tek izledim dizisi az önce @sokak sanati @xemrexxx e diyordum O dönem birazda dizi yoktu zaten sonrası curcurnaya döndü onlarda o curcuna döneminde yer almadan gittiler
İçerde de bence tadında bitti belki bozabilirdi ikinci sezon
Aaa kusuruma bakma okadarda atlamıyayım dedim ama oan nickin gerçekten aklıma gelmediÖncelikle emeğine sağlık @Çiğdem ; her ne kadar etikette olmasamda 🙁
Milattan önce bunun minik bir benzerini açtığımda 3. sıraya Yaprak Dökümü olarak koymuştum;
Ab ve Total üzerinden yola çıkıldığında Kurtlar Vadisi ve Yaprak Dökümü arasında gelgit oluyor. Ama 2. Baharı listende göremedim üzüldüm ya
o pusuydu gerçi onun son bölümü zaten 3-4 civarıydı sanırım öyle bitti sayılıyor @Maskeli Fedai @xemrexxxVadi devam etti yanlız. En son 3 reyting alıyordu. Bu oranlar yanlış
Yoo çok iyiydi konu olarak da harikaydı. Müzikleri zaten muazzam. :/
Türkiyenin yıldızları yarısması vardı @sokak sanati da bilir kızı ordan çıktı @xemrexxxEski öğrencilerin çoğu ayrıldı, yeni öğrenciler çok kötüydü
Canın Sağolsun; emek harcamışın gayette güzel bir konu.İlgimi çeker her zaman rating oranları.Aaa kusuruma bakma okadarda atlamıyayım dedim ama oan nickin gerçekten aklıma gelmedi
Bazı eski dizileri bulamadım bunların kesin bulabildim ama final bölümleri zaten 8 üstünü kıstas aldımdan çok eksik yoktur sanırım ,artık olabildince kusurumuz af ola
Seninle tartışmıyorum tebliğ ediyorumO yorum da SANA GÖRE
Berbat bir sezondu üzgünüm .ssTürkiyenin yıldızları yarısması vardı @sokak sanati da bilir kızı ordan çıktı @xemrexxx
Oradan oyuncular gelmişti şerif ali diye birisi ordan takip ettiğimdi son sezonda olmasını sevmiştim
Aaa evet başlarda da onlar yer aldı listede olanlardan, Vadi bence geneli baktımda o etkiyi en iyi veren oydu ama asmalı konakta o dönem başka dizi pek yok herkes onu iziyor ben bile Kaldıkı Özcandan nefret ederimCanın Sağolsun; emek harcamışın gayette güzel bir konu.İlgimi çeker her zaman rating oranları.
Ama benim bildiğim Asmalı Konak-Aşkı Memnu-Yaprak Dökümü-Kurtlar vadisi-2.Bahar.
Asmalı Konak efsane; %81 Share almışdı. Düşünsede 100 televizyonun 81 i onu izlemiş.
finali öncesi yuncuları Ali Kırcaya çıkmıştı canlı yayına hey gidi günler heyyyyyyyyyyyyyy
Asıl senin tuba dizilerin berbat Bir kara para aşk izlemiştim ondada fanları @xemrexxx le bize savas açmıslardı @Forumdash @mrt-06 @sokak sanatiBerbat bir sezondu üzgünüm .ss
o pusuydu gerçi onun son bölümü zaten 3-4 civarıydı sanırım öyle bitti sayılıyor @Maskeli Fedai @xemrexxx
İyi yapmışlar kafanızı kırsalardı keşke .ssAsıl senin tuba dizilerin berbat Bir kara para aşk izlemiştim ondada fanları @xemrexxx le bize savas açmıslardı @Forumdash @mrt-06 @sokak sanati
Daha o kadının dizilerine bulasmadım
Vadi'nin reytinglerini çok iyi hatırlıyorum Bayağı gündem olmuştu, ardından çıkan Irak filmi için millet sinemalara akın etmişti Hey gidi heyBu arada çok sevdiğin vadinin Arkasında kalmak şey etmiştir sanırım ama bizide Özcan geçmiş oradan için soğumuştur @Maskeli Fedai @Bully @xemrexxx
Özcanın tek izlediğim dizisiydi sanırım
Nasıl bir kalite yoksunusun sen ya.Hiçbirini izlemedim mutluyum. Emeğine sağlık. @Çiğdem
Nasıl bir kalite yoksunusun sen ya.
Alt yapısı bunlar olmadı için jest sosyete izliyor zatenHiçbirini izlemedim mutluyum. Emeğine sağlık. @Çiğdem