Finali En Çok Reyting Almış 18 Dizi

Aaa tşşk ederim cnm :bhr::bhr::bhr:

Özcanın benimde tek izledim dizisi az önce @sokak sanati @xemrexxx e diyordum :F O dönem birazda dizi yoktu zaten sonrası curcurnaya döndü onlarda o curcuna döneminde yer almadan gittiler :A :A :A

İçerde de bence tadında bitti belki bozabilirdi ikinci sezon :A
Gerçekten annem izliyor, bakıyorum arada. Hiçbir şey yok boş dizi. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Öncelikle emeğine sağlık @Çiğdem ; her ne kadar etikette olmasamda 🙁

Milattan önce bunun minik bir benzerini açtığımda 3. sıraya Yaprak Dökümü olarak koymuştum;
Ab ve Total üzerinden yola çıkıldığında Kurtlar Vadisi ve Yaprak Dökümü arasında gelgit oluyor. Ama 2. Baharı listende göremedim üzüldüm ya :(
Aaa kusuruma bakma okadarda atlamıyayım dedim ama oan nickin gerçekten aklıma gelmedi :( :( :(

Bazı eski dizileri bulamadım bunların kesin bulabildim ama final bölümleri zaten 8 üstünü kıstas aldımdan çok eksik yoktur sanırım ,artık olabildince kusurumuz af ola :bhr::bhr::bhr:

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
  • İlginç
Reactions: serhatt
Aaa kusuruma bakma okadarda atlamıyayım dedim ama oan nickin gerçekten aklıma gelmedi :( :( :(

Bazı eski dizileri bulamadım bunların kesin bulabildim ama final bölümleri zaten 8 üstünü kıstas aldımdan çok eksik yoktur sanırım ,artık olabildince kusurumuz af ola :bhr::bhr::bhr:
Canın Sağolsun; emek harcamışın gayette güzel bir konu.İlgimi çeker her zaman rating oranları.
Ama benim bildiğim Asmalı Konak-Aşkı Memnu-Yaprak Dökümü-Kurtlar vadisi-2.Bahar.

Asmalı Konak efsane; %81 Share almışdı. Düşünsede 100 televizyonun 81 i onu izlemiş.
finali öncesi yuncuları Ali Kırcaya çıkmıştı canlı yayına hey gidi günler heyyyyyyyyyyyyyy

• Harika
Canın Sağolsun; emek harcamışın gayette güzel bir konu.İlgimi çeker her zaman rating oranları.
Ama benim bildiğim Asmalı Konak-Aşkı Memnu-Yaprak Dökümü-Kurtlar vadisi-2.Bahar.

Asmalı Konak efsane; %81 Share almışdı. Düşünsede 100 televizyonun 81 i onu izlemiş.
finali öncesi yuncuları Ali Kırcaya çıkmıştı canlı yayına hey gidi günler heyyyyyyyyyyyyyy
Aaa evet başlarda da onlar yer aldı listede olanlardan, Vadi bence geneli baktımda o etkiyi en iyi veren oydu ama asmalı konakta o dönem başka dizi pek yok herkes onu iziyor ben bile :F Kaldıkı Özcandan nefret ederim :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Bu arada çok sevdiğin vadinin :A Arkasında kalmak şey etmiştir sanırım ama bizide Özcan geçmiş oradan için soğumuştur :A @Maskeli Fedai @Bully @xemrexxx

Özcanın tek izlediğim dizisiydi sanırım :F
Vadi'nin reytinglerini çok iyi hatırlıyorum :A Bayağı gündem olmuştu, ardından çıkan Irak filmi için millet sinemalara akın etmişti :A Hey gidi hey :A

• Harika