Finali En Çok Reyting Almış 18 Dizi

Cahit Necati beyi çok güzel parmağında oynatıp sonunu getirdi . Maddi hakkım yok ama vadicilikten manevi hakkım varsa ona helal etmiyorum. Dizide ayakçıyken kendini süsledi püsledi Memati gibi yutturmaya çalıştı hele akrabalarınıda akbaba gibi diziye katıp para sağlatması çok çirkindi, Akiften değilde Cahiti oynayan adamdan nefret ettim :A
Aynen :A Tek bir adam koca çınarı ne hale getirdi.. :A Birde saçma sapan kişiler gelmişti son sezon diziye :(

• Harika
Reactions: Çiğdem
  • İlginç
Çoğu tür bakımından ilgimi çekmeyen diziler bazılarını izlemeye de fırsat olmadı. :A Ama Jet Sosyete izlemek Diriliş, Kadın vs. izlemekten kat kat iyidir. :Z
Benim dediklerim Aliye, Asi, Bir iStanbul Masalı falan yoksa o ikisini bende izlemedim :A

Benim dediklerim Aliye, Asi, Bir iStanbul Masalı falan yoksa o ikisini bende izlemedim :A
İşte tür olarak ilgimi çekmeyenler de bu tarz melodramlar. :A Genel olarak komedi insanıyım ama onlar da yüksek reytingle final yapamıyor doğal olarak. :A
@Aserat Böyle bir kaç diziye başlıyor ama sonra kaçıyor jest sosyete paklar onu evet :A Tv e çıksın diye bekledi virüs geldi :A
TV'ye çıkıyor zaten final bölümü televizyonda yayınlanacak. :Z Bol çatlamalar. :Z

• İlginç