Asi yi bilmemde Hırsız Polis güzeldihırsız polis asi hariç hepsini izledim çok güzel unutamıcam dizilerdi ya
Asi yi bilmemde Hırsız Polis güzeldihırsız polis asi hariç hepsini izledim çok güzel unutamıcam dizilerdi ya
Asi yi bilmemde Hırsız Polis güzeldi
KAPPAK gibi KAPPAK @xemrexxxAlt yapısı bunlar olmadı için jest sosyete izliyor zaten
@xemrexxx le benle bas edemiyorlardı ozamanlar twettarda da vardı forumumuz oraya ergenler çöküp kara para aşktan bize saldırıyorlardıİyi yapmışlar kafanızı kırsalardı keşke .ss
Sakızdan çıkartmaları çıkardı okuldayken hiç unutmamVadi'nin reytinglerini çok iyi hatırlıyorum Bayağı gündem olmuştu, ardından çıkan Irak filmi için millet sinemalara akın etmişti Hey gidi hey
Ay iyiki aktif değilmişim o zamanlar kan çıkardı yoksa@xemrexxx le benle bas edemiyorlardı ozamanlar twettarda da vardı forumumuz oraya ergenler çöküp kara para aşktan bize saldırıyorlardı
Tek onları izlemedim demişsinya sen izle ayollAsi de çok güzel izlemeni tavsiye ederim
Sende onlardan yana olurdun bize karşı @xemrexxxAy iyiki aktif değilmişim o zamanlar kan çıkardı yoksa
Aksi düşünülemezSende onlardan yana olurdun bize karşı @xemrexxx
Bende Polat Alemdar posterleri vardı Özlendi o günlerSakızdan çıkartmaları çıkardı okuldayken hiç unutmam
o dönem aldım cd leri hala saklıyorum ,eskilerden alısmıs bir şeyin hala şuan tutabilmek çok değerli görüyorum keşke daha fazla şey stoklasaydımBende Polat Alemdar posterleri vardı Özlendi o günler
Tabi ablacım hatıralar onlar Pusu keşke hiç baslamasaydi da eski Vadi'ye dokunulmasaydıo dönem aldım cd leri hala saklıyorum ,eskilerden alısmıs bir şeyin hala şuan tutabilmek çok değerli görüyorum keşke daha fazla şey stoklasaydım
Kesinlikle öyle, Vadi'nin ATV ve TNT sezonu facia ötesindeydi. 10.sezon da aslında toparladı bayağı o zaman da final yapsa yine efsane olarak kalacaktı. Ancak sonrası hüsran maalesef
10.Sezonu final olarak görüyorum ben zaten son 3 sezonu canlı izlemek dısında 1 kere bile ne netten nede beyaz tv den tekrarlarını hiç izlemedimKesinlikle öyle, Vadi'nin ATV ve TNT sezonu facia ötesindeydi. 10.sezon da aslında toparladı bayağı o zaman da final yapsa yine efsane olarak kalacaktı. Ancak sonrası hüsran maalesef
O bölümler izlenecek gibi değil ne yazık ki Cahit ve Akif'in başrol olduğu ardından Yusuf'un eklendiği zombi gibi bölümler10.Sezonu final olarak görüyorum ben zaten son 3 sezonu canlı izlemek dısında 1 kere bile ne netten nede beyaz tv den tekrarlarını hiç izlemedim
Cahit Necati beyi çok güzel parmağında oynatıp sonunu getirdi . Maddi hakkım yok ama vadicilikten manevi hakkım varsa ona helal etmiyorum. Dizide ayakçıyken kendini süsledi püsledi Memati gibi yutturmaya çalıştı hele akrabalarınıda akbaba gibi diziye katıp para sağlatması çok çirkindi, Akiften değilde Cahiti oynayan adamdan nefret ettimO bölümler izlenecek gibi değil ne yazık ki Cahit ve Akif'in başrol olduğu ardından Yusuf'un eklendiği zombi gibi bölümler