Finali En Çok Reyting Almış 18 Dizi

İskenderin ölümüyle eğer Star sezonunda final yapsaydı yine 4 sezonla , Aaa yine vadi ayrı kalırdı bende ama Pusu da bozulmamış ikinci dizi olarak kalırdı :A :A :A @S.G.A.T. @Bully @eskici @MasacRE @xemrexxx
Kesinlikle öyle, Vadi'nin ATV ve TNT sezonu facia ötesindeydi. 10.sezon da aslında toparladı bayağı o zaman da final yapsa yine efsane olarak kalacaktı. Ancak sonrası hüsran maalesef :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Kesinlikle öyle, Vadi'nin ATV ve TNT sezonu facia ötesindeydi. 10.sezon da aslında toparladı bayağı o zaman da final yapsa yine efsane olarak kalacaktı. Ancak sonrası hüsran maalesef :A
10.Sezonu final olarak görüyorum ben zaten son 3 sezonu canlı izlemek dısında 1 kere bile ne netten nede beyaz tv den tekrarlarını hiç izlemedim :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
10.Sezonu final olarak görüyorum ben zaten son 3 sezonu canlı izlemek dısında 1 kere bile ne netten nede beyaz tv den tekrarlarını hiç izlemedim :A :A :A
O bölümler izlenecek gibi değil ne yazık ki :A Cahit ve Akif'in başrol olduğu ardından Yusuf'un eklendiği zombi gibi bölümler :(

• Harika
O bölümler izlenecek gibi değil ne yazık ki :A Cahit ve Akif'in başrol olduğu ardından Yusuf'un eklendiği zombi gibi bölümler :(
Cahit Necati beyi çok güzel parmağında oynatıp sonunu getirdi . Maddi hakkım yok ama vadicilikten manevi hakkım varsa ona helal etmiyorum. Dizide ayakçıyken kendini süsledi püsledi Memati gibi yutturmaya çalıştı hele akrabalarınıda akbaba gibi diziye katıp para sağlatması çok çirkindi, Akiften değilde Cahiti oynayan adamdan nefret ettim :A

• Harika
Reactions: Maskeli Fedai
Aralarında Asi, Hanımın Çiftliği, Kadın, Diriliş, Binbir Gece, Bir İstanbul Masalı, Zerda ve Asmalı Konak'ı izlemedim.

• Harika