Sana göreYoo çok iyiydi konu olarak da harikaydı. Müzikleri zaten muazzam. :/
Sana göreYoo çok iyiydi konu olarak da harikaydı. Müzikleri zaten muazzam. :/
O yorum da SANA GÖRESana göre![]()
Gerçekten annem izliyor, bakıyorum arada. Hiçbir şey yok boş dizi.Aaa tşşk ederim cnm
Özcanın benimde tek izledim dizisi az önce @sokak sanati @xemrexxx e diyordumO dönem birazda dizi yoktu zaten sonrası curcurnaya döndü onlarda o curcuna döneminde yer almadan gittiler
![]()
![]()
İçerde de bence tadında bitti belki bozabilirdi ikinci sezon![]()
Aaa kusuruma bakma okadarda atlamıyayım dedim ama oan nickin gerçekten aklıma gelmediÖncelikle emeğine sağlık @Çiğdem ; her ne kadar etikette olmasamda 🙁
Milattan önce bunun minik bir benzerini açtığımda 3. sıraya Yaprak Dökümü olarak koymuştum;
Ab ve Total üzerinden yola çıkıldığında Kurtlar Vadisi ve Yaprak Dökümü arasında gelgit oluyor. Ama 2. Baharı listende göremedim üzüldüm ya![]()
o pusuydu gerçi onun son bölümü zaten 3-4 civarıydı sanırım öyle bitti sayılıyorVadi devam etti yanlız. En son 3 reyting alıyordu. Bu oranlar yanlış![]()
Yoo çok iyiydi konu olarak da harikaydı. Müzikleri zaten muazzam. :/
Türkiyenin yıldızları yarısması vardı @sokak sanati da bilir kızı ordan çıktıEski öğrencilerin çoğu ayrıldı, yeni öğrenciler çok kötüydü![]()
Canın Sağolsun; emek harcamışın gayette güzel bir konu.İlgimi çeker her zaman rating oranları.Aaa kusuruma bakma okadarda atlamıyayım dedim ama oan nickin gerçekten aklıma gelmedi![]()
![]()
Bazı eski dizileri bulamadım bunların kesin bulabildim ama final bölümleri zaten 8 üstünü kıstas aldımdan çok eksik yoktur sanırım ,artık olabildince kusurumuz af ola![]()
Seninle tartışmıyorum tebliğ ediyorumO yorum da SANA GÖRE![]()
Berbat bir sezondu üzgünüm .ssTürkiyenin yıldızları yarısması vardı @sokak sanati da bilir kızı ordan çıktı@xemrexxx
Oradan oyuncular gelmişti şerif ali diye birisi ordan takip ettiğimdi son sezonda olmasını sevmiştim![]()
Aaa evet başlarda da onlar yer aldı listede olanlardan, Vadi bence geneli baktımda o etkiyi en iyi veren oydu ama asmalı konakta o dönem başka dizi pek yok herkes onu iziyor ben bileCanın Sağolsun; emek harcamışın gayette güzel bir konu.İlgimi çeker her zaman rating oranları.
Ama benim bildiğim Asmalı Konak-Aşkı Memnu-Yaprak Dökümü-Kurtlar vadisi-2.Bahar.
Asmalı Konak efsane; %81 Share almışdı. Düşünsede 100 televizyonun 81 i onu izlemiş.
finali öncesi yuncuları Ali Kırcaya çıkmıştı canlı yayına hey gidi günler heyyyyyyyyyyyyyy
Asıl senin tuba dizilerin berbatBerbat bir sezondu üzgünüm .ss
o pusuydu gerçi onun son bölümü zaten 3-4 civarıydı sanırım öyle bitti sayılıyor@Maskeli Fedai @xemrexxx
İyi yapmışlar kafanızı kırsalardı keşke .ssAsıl senin tuba dizilerin berbat![]()
![]()
Bir kara para aşk izlemiştim ondada fanları @xemrexxx le bize savas açmıslardı
@Forumdash @mrt-06 @sokak sanati
Daha o kadının dizilerine bulasmadım![]()
Vadi'nin reytinglerini çok iyi hatırlıyorumBu arada çok sevdiğin vadininArkasında kalmak şey etmiştir sanırım ama bizide Özcan geçmiş oradan için soğumuştur
@Maskeli Fedai @Bully @xemrexxx
Özcanın tek izlediğim dizisiydi sanırım![]()
Nasıl bir kalite yoksunusun sen ya.
Nasıl bir kalite yoksunusun sen ya.![]()
Alt yapısı bunlar olmadı için jest sosyete izliyor zaten