Maskeli Fedai
Favori Üye
Alişanlı bölümler iyiydi sonrakiler fosOnu izlerdim sonradan gelen Arif kilisli
Alişanlı bölümler iyiydi sonrakiler fosOnu izlerdim sonradan gelen Arif kilisli
Alişan ilgimi çekmiyor tilki ekremAlişanlı bölümler iyiydi sonrakiler fos
Bitecek yanı sonunda daha nette tv de olmucakİşte tür olarak ilgimi çekmeyenler de bu tarz melodramlar.Genel olarak komedi insanıyım ama onlar da yüksek reytingle final yapamıyor doğal olarak.
TV'ye çıkıyor zaten final bölümü televizyonda yayınlanacak.Bol çatlamalar.
Ordan oraya sürüne sürüne rezil oldu@Aserat Böyle bir kaç diziye başlıyor ama sonra kaçıyor jest sosyete paklar onu evetTv e çıksın diye bekledi virüs geldi
Sen baştan kaybetmişsin .ssİşte tür olarak ilgimi çekmeyenler de bu tarz melodramlar.Genel olarak komedi insanıyım ama onlar da yüksek reytingle final yapamıyor doğal olarak.
TV'ye çıkıyor zaten final bölümü televizyonda yayınlanacak.Bol çatlamalar.
Yoo 3 sezon sürdü ve şimdi de ilk başladığı kanalda final yapıyor.
Tıpkı sen.Ordan oraya sürüne sürüne rezil oldu
Onunla hiç bir derdim yok .ssBen dizi açısından dedimde senin derdin büyük gibi@Maskeli Fedai
Çok şükür
Sana cevap bile vermek sana iyilik olur o yüzden naş .ssYoo 3 sezon sürdü ve şimdi de ilk başladığı kanalda final yapıyor.59 bölüm gayet iyi.
Tıpkı sen.
Bence de çünkü kendini tekrar ediyorsun.Sana cevap bile vermek sana iyilik olur o yüzden naş .ss
Kapa çeneni. Sen kendine bakBence de çünkü kendini tekrar ediyorsun.
Mesele ilgi çekip çekmemek değil kiAlişan ilgimi çekmiyor tilki ekrem
Finali kötü degildi, eksikti sadece. Özellikle Sirin'in sonunun nereye baglandigi belli edilmeliydi. Hatta zaman atlamasi yapip bütün karakterleri göstermeliydi.Ay Yapım, Yaprak Dökümünü tadında bitirseydi Asmalı Konak'ı garanti geçerdi, finalinden daha çok izlenen bölümleri var ama yine de 174 bölüm sürüp 23 reytingle finish yapmak başka hiçbir dram dizisine nasip olmayacak başarı
Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Muhteşem Yüzyıl finaliyle hayal kırıklığı yaratmışlar...
Kadın listeye baya iyi bir sıralamayla girmiş@kerem Ben finali pek beğenmemiştim
Çok sıradan bir finaldi ya. Etkileyici ve duygusal bir final olmadı. Ve eksik bir şekilde bitti bence. 6.5/10 veririm ben finaleFinali kötü degildi, eksikti sadece. Özellikle Sirin'in sonunun nereye baglandigi belli edilmeliydi. Hatta zaman atlamasi yapip bütün karakterleri göstermeliydi.Yoksa finali iyiydi tabii ki.
Binbir Gece, Bir İstanbul Masalı, Zerda Bunları ölmeden izle bence sevgili hemşerimAralarında Asi, Hanımın Çiftliği, Kadın, Diriliş, Binbir Gece, Bir İstanbul Masalı, Zerda ve Asmalı Konak'ı izlemedim.
Dediğim şeyi daha iyi anladın sanırım önceki dizileri tekrar hatırlayıncaKadin ve Icerde de olmasa yeni dizilerin hepsi cöp ya, hepsi eski diziler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?