BesaleT
Emekli
Kime oy verdin sen? Ben daha oy kullanmadığım için göremiyorum şuanE tabi ki...
Hatırlamaz o balık hafızalı...
Mükemmel biri olduğunu söylemişmiydim?
Hatırlamıyorum deme, bu üçüncü oluyor @MEnes
Evet tabiki. Buna klişe diyebiliriz işte, sıvama işini yapmaya üşenip duygular karşılıklı klişesi @MEnes 'inde genelde başvurduğu yöntemHatırlıyorum bu sefer Dosi hanım, üzerinden o kadar vakit geçmedi tabii. Teşekkür ederim, duygularımız karşılıklı Dosi hanım. Bunu da ben söylemiştim, hatırlıyorsundur umarım...
Hayat Bilgisi'ne verdim.Kime oy verdin sen? Ben daha oy kullanmadığım için göremiyorum şuan
Ben zaten şuan sıvama işini saldığım için onu bile yapmıyorum, bence çok daha iyi.Evet tabiki. Buna klişe diyebiliriz işte, sıvama işini yapmaya üşenip duygular karşılıklı klişesi @MEnes 'inde genelde başvurduğu yöntem
Tamam bu aralar kendini frenle, yakım zamanda patla geçen söz ettiğim zamanlardaBen zaten şuan sıvama işini saldığım için onu bile yapmıyorum, bence çok daha iyi.
Belki bir ihtimal Avrupa Yakası'na oy vermişsindir diye düşünüp, belirttiğinde @mrt-06 'dan diss yersin diye ümit etmiştim. Planım patladıHayat Bilgisi'ne verdim.
Önceki turlara baktım da Yaprak Dökümü, Aşk-ı Memnu, Doktorlar gibi diziler niye yok?Avrupa Yakası'na oy verdim.
Oy vermeden görememek heyecanlıymış 😊
@phoebebuffay , Avrupa Yakasına oy vermişsin ama maalesef kural gereği onu sayamayacağım. Etkinliğimiz 1 Ocak tarihinde başladı ve kural gereği o tarihten sonra üye olan kişilerin oylarını saymiyorum. Konunun kendisinde bu kuralı yazmıştım, yanlış anlama.
İleriki tarihte En Özlenilen Dizi'nin 2010 sonrası anketleride gelecek. Ozamanlar daha akitfsen o oylamalarda bulunabilirsin😊
2009 ve 2009 öncesi final yapmış olan dizileri oyladık. Onlar sonraki etkinlikte olacaklar. Ben zamanı gelince konusunu açacağım ve önerilen dizilerden oylama listesi oluşturacağım😊Önceki turlara baktım da Yaprak Dökümü, Aşk-ı Memnu, Doktorlar gibi diziler niye yok?
Yanlış görmediysem Yaprak dökümünden 3 yıl sonra başlayan Melekler Korusun vardı ama listede2009 ve 2009 öncesi final yapmış olan dizileri oyladık. Onlar sonraki etkinlikte olacaklar. Ben zamanı gelince konusunu açacağım ve önerilen dizilerden oylama listesi oluşturacağım😊
2008'de başlamış ve 2010'da final yapmış. İlk başta 2010 senesinde kadar diye belirlemiştim ve sonra gelen önerilerde 2009 yapıldı ve bir kaç dizide hata olmuş olması gayet normal. Bir sonraki turda yarışsaydıda değişmezdi kaderi.Yanlış görmediysem Yaprak dökümünden 3 yıl sonra başlayan Melekler Korusun vardı ama listede
Bence bir sonraki anketi 2010-2015 arasında yayınlanan diziler arasında yapsan daha iyi olur. 1-2 yıllık dizilerle 10-15 senelik diziler yarışmasın 🙂