rica ederim her tur bana böyle yazınca geçen tur bekledim ama yazmadın20 yıl bandında...Bandın en son yılındaki Dizi finale kalmış...O yüzden 2006 yılında biten Hayat Bilgisine oy verdim. @mrt-06 Selam olsun.
Yaş ortalaması birçok dizinin harcanmasına neden olsada 🙄 T 7 Numara başta..
Gene dönemlerinde ekranlara damga vurmuş iki dizi finalde.
Hak eden kazansın.
@Dosi Emeğine,yüreğine sağlık.
Ben bu kez oylamada,oy kullanılmadan sonuç görmemeyi ayarladım çünkü çoğu kişi sırf eşitlik olsun diye 'oylar eşitlensin diye X diziye oy verdim' diyor. Böyle bir oylamanin önüne geçmek için kapadım o kısmi. Ben daha oylamadım ve merak ediyordum rakami. Merakimı giderdiğin için sağol Biraz daha bekleyebilirom oylama için o yüzden ama tabiki oyum belli😊2 oya inmiş geçeriz
İlk bölümü tamamladim nihayet. Fena değildi😊Dememişmiyim ; 7 Numaranın üzüntüsendendir
Olsun önemli olan demek 😉
Hangisi için? 😱Üzücü bir tablo
Aa ama niyeHiçbirisine oy vermiyorum...
Sözümü tuttum Yokluğunda bir başka etkinliğim daha oldu, onun yeni bölümü ile gelirsem yine en başa alırim seniAvrupa Yakası
Senin hatrın için düşünürüm. 🙄Aa ama niye
eğer eşitlik olursa oylama için kapını çalarım ama 🙄
Etkinlikleri severim devam ettirirsen iyi olurSözümü tuttum Yokluğunda bir başka etkinliğim daha oldu, onun yeni bölümü ile gelirsem yine en başa alırim seni
Dur önce nasıl bir etkinlik olduğunu gör birazdan etiketlerim ve oylaması kapanmayan bir etkinliktiEtkinlikleri severim devam ettirirsen iyi olur
tam evet olmasada harikayı attım umarim eşitlik olmaz ama olursada düşün, yarışmanın kaderi senin elinde olurSenin hatrın için düşünürüm. 🙄
Bekliyorum o zamanDur önce nasıl bir etkinlik olduğunu gör birazdan etiketlerim ve oylaması kapanmayan bir etkinlikti
Sanki 2 oyla falanmı elendi? rakibi iki kat oy aldı🙄7 Numara için
Mükemmel biri olduğunu söylemişmiydim?Rica ederim Dosi hanım, lafı olmaz.
Hayat Bilgisi dedim...
Hatırlamaz o balık hafızalı...Mükemmel biri olduğunu söylemişmiydim?
Hatırlamıyorum deme, bu üçüncü oluyor @MEnes
E tabi, herkes bir sen değilHatırlamaz o balık hafızalı...
E tabi ki...E tabi, herkes bir sen değil