Şerlok beyciğim yarın son gün mü. Ben bugün 3 tane yorum yaptım ama daha baya bir gaza basmam gerekiyor2021’e gireceğiz kütük dostumuz hala 2019 filmlerini yorumlayacak Utku beyciğim.@Maskeli Fedai
Şerlok beyciğim yarın son gün mü. Ben bugün 3 tane yorum yaptım ama daha baya bir gaza basmam gerekiyor2021’e gireceğiz kütük dostumuz hala 2019 filmlerini yorumlayacak Utku beyciğim.@Maskeli Fedai
Şerlok beyciğim yarın son gün mü. Ben bugün 3 tane yorum yaptım ama daha baya bir gaza basmam gerekiyorKütük dostum @Maskeli Fedai yi ise unut sen en iyisi
![]()
Erteleme fikri bana uyar da @Dosi hanımdan korkuyorum Şerlok beyciğimYarın mı...Onu bir masaya yatırıp, tartışmamız gerektiğini düşünüyorum Utku beyciğim.
![]()
gaza getirmek istedin ama zaten hemfikirimDoğru Utku beyciğim, ben de korkuyorum açıkçası @Dosi hanımdan. Ama bence anlayışlı bir insan kendisi.![]()
Doğru Utku beyciğim, ben de korkuyorum açıkçası @Dosi hanımdan. Ama bence anlayışlı bir insan kendisi.![]()
Dosi hanımdan beklenmeyen bir cevap geldiErteleme fikri mantıklı geliyor1 mart son gün olsun.
2 Mart Pazartesi konuyi açarsınız @Sherlock Bey.
Eminim şaşırırsınız bu mesaja![]()
Erteleme fikri mantıklı geliyor1 mart son gün olsun.
2 Mart Pazartesi konuyu açarsınız @Sherlock Bey.
Eminim şaşırırsınız bu mesaja![]()
Dosi hanımdan beklenmeyen bir cevap geldiEvet bu tarih harika duruyor Şerlok beyciğim, bence herkese de uyacaktır
![]()
Geçenlerde 23 son dediğinde pek inanmamıştım zatenDosi hanımdan beklenmeyen bir cevap geldiEvet bu tarih harika duruyor Şerlok beyciğim, bence herkese de uyacaktır
![]()
Kütük dostumuz @Maskeli Fedai 2021 Martı'ına kadar süre istese yine de tamamlayamaz, oysa uğraşmasın boşuna çıksın @Dosi hanımın hesabından
Geçenlerde 23 son dediğinde pek inanmamıştım zatenhatta bu sabah geldi aklıma,konuyada girdim ve orda yazacaktim 2 Mart'a ertelesin diye çünkü ortağım bu hafta çooook yoruldu
![]()
hepiniz GS olmuşsunuz,hadi neysede MasacRE ve Maskeli bildirimlerde kafa karışıklığı yaratıyorKütük dostumuz @Maskeli Fedai 2021 Martı'ına kadar süre istese yine de tamamlayamaz, oysa uğraşmasın boşuna çıksın @Dosi hanımın hesabından![]()
anlamadım mesajı
(ŞaşırtamadıBir kere de sen şaşırt be kütük dostum..@Sherlock
Evetanlamadım mesajı"değil mi" diye mi yazacaktın?
![]()
Zaten bazen zorlanıyorum anlamakta,sen de işimi zorlaştırma yanlış yazarak