- Reaksiyon puanı
- 114,096
- Puanı
- 1,060
O zaman @Sherlock a sana verdiği destekden dolayı teşekkür etmeli değil mi;netice burası bir forum ve ekip işiyle her zaman güzel işler çıkar.Geçen sene En Favori Güzel'i yürütmüştüm.O bundan daha yorucuydu çünkü 200küsür güzel vardı. 250 miydi unutmuşum. Antremanliyim ve bu etkinliği ona oranla daha kolay yürütebildim Geçen sene sağolsun @Sherlock bir gruba el atmıştı ve yardim edebileceğinide söylemişti. Sağolsun her etkinliğimde katkısı oluyor Jeneriklerle Geçmişe Yolculuk etkinliğimde de bir bölüm sunmuştu. Bu etkinliktede Bu turdaki Afişi bana hazırladı😊
Kullandım biraz gönderme oldu ama @DosiOy kullanacakmısın?
O banka konunda bende gelip sana birşeyler söylemiştim, şunu bunu böyle yap deyipO zaman @Sherlock a sana verdiği destekden dolayı teşekkür etmeli değil mi;netice burası bir forum ve ekip işiyle her zaman güzel işler çıkar.
Onla muhabbetim olmadı sadece ilk zamanım konunun başlığına ünlem koymadım diye uyarmıştı. Oda titiz ve özenli buradan bunu çıkardım.
Hakemlere oy sayısına bak Telefonla maçın kaderi değişmez diye senin yarışmanı kullanarak @Dosikime gönderme 😱
Avrupa Yakası dedim 1 oy geçersiz demiştin, 3 oy gerideyiz o zaman. Baya zora girmiş durumOylayanları listesen silmeye çalıştım. Salı gecesi veya çarşamba gündüz yeni bir hatırlatma yaparım: @batuhankaralar @MasacRE @cookies
@EnveR @destere @Polat Şaşmaz @xBUGRAx @Fks14 @Harunnn60 @Yakamoz-Asi @pompy @Çiğdem @takas @sokak sanati @Arslan Bey @cookies @XanTier @yatutarsa @HeisenBerg @haluk792 @-KADİR- @BuraK @Since2011 @GunesinOglu @papuleoo @Titanium @Mr.At @tolgab @yigit_00 @Tzira @dizimedya @Jonsnow @Canol @adventurous @anniegrant @offensive @Emin Özaltun @armandos @emrecnn @RevaN @Gizmen @ozmoturk @-potterhead- @ömer karataş @MayısKralı @bero @Nikos litas @umuttanyel
ve herkes
gördüm gördüm. Avrupa Yakası'na gelen bir oyu saymayacağım pompy. Kural hatası var çünküHakemlere oy sayısına bak Telefonla maçın kaderi değişmez diye senin yarışmanı kullanarak @Dosi
Alanya maçı gibi mi Sen Mhk başkanı ol @Dosigördüm gördüm. Avrupa Yakası'na gelen bir oyu saymayacağım pompy. Kural hatası var çünkü
Tolstoyevski kime oy verir bilmem eğer eşitlik olursa devreye girecek yedek jürimiz xBUGRAx var oylamayan, o sizden. batuhankaralar var ve cookies bunlar kesin oylar dediklerim ve o oylamayanlardanda 2-3 tane daha olabilir ve işin rengi değişir belkiAvrupa Yakası dedim 1 oy geçersiz demiştin, 3 oy gerideyiz o zaman. Baya zora girmiş durum
Kuralı başta koydum pompy. Yeni üyelerin oyu sayılmıyor. Avrupa Yakası'na vermişler. Saymayacağım 1 oy.Alanya maçı gibi mi Sen Mhk başkanı ol @Dosi
şimdilik iyi durumdasının. 1 oy rakipten silinecek. Ben hafta içi son 1 hatırlatma etiketi daha yaparım oylamayanlara ve artık kim kazanırsaŞu da bir gerçek ki hiçbir şekilde gündemin sorunlarına değinmeyen etliye sütlüğe bulaşmayan bir sit-com'du Avrupa Yakası ama sit-com dediğin mesaj da vermelidir.
Önce olmamışımı ver de sonra eleştirirsin Avrupa Yakası'nıŞu da bir gerçek ki hiçbir şekilde gündemin sorunlarına değinmeyen etliye sütlüğe bulaşmayan bir sit-com'du Avrupa Yakası ama sit-com dediğin mesaj da vermelidir.
hahhahha bende sırf olmamış için belirtmiştim verdiğim oyuÖnce olmamışımı ver de sonra eleştirirsin Avrupa Yakası'nı
Espri yaptım maç yarıda kalabilirKuralı başta koydum pompy. Yeni üyelerin oyu sayılmıyor. Avrupa Yakası'na vermişler. Saymayacağım 1 oy.
şimdilik iyi durumdasının. 1 oy rakipten silinecek. Ben hafta içi son 1 hatırlatma etiketi daha yaparım oylamayanlara ve artık kim kazanırsa
Finale yakışır bir rekabet oluyor
öyle bir olasılıkta yedek jürimiz @Tolstoyevski son noktayı koyar@Dosi Bu İstanbul seçimlerine benziyecek ben sana söyleyem bak...Yeniden sayım isterim