Film Sohbetleri ve Önerileri

Öncelikle Piyanisti izledim ama beğenmedim değil, sıkıldım. :D
Yeşil Yol bir Esaretin Bedeli olamaz bence. :D Bu yüzden istemedim.
Leonun konusu ilginç geldi.

- - - Ekleme - - -

229 dakika mı gerçekten de? :)
Çok uzun bence. :)

Evet uzun ama çok akıcı bir film, OzaN adminde izledi bence izle sende :D

Öncelikle Piyanisti izledim ama beğenmedim değil, sıkıldım. :D
Yeşil Yol bir Esaretin Bedeli olamaz bence. :D Bu yüzden istemedim.
Leonun konusu ilginç geldi.

Yeşil Yol, Esaretin Bedeli gibi hapishane filmi değil. Yeşil Yol'da idam edilmesini kesinleşen kişileri tutuyorlar ve orada ölümü bekliyorlar... Yönetmeni ve yazarı Esaretin Bedeli ile aynı. Kalite olarak birinin diğerinden aşağı kalır yanı yok bence ama sen bilirsin tabii yine. :)

suç filmleri dedinde reis 2010 yılı arjantin yapımı gözlerindeki sır diye bir film var son derece güzel işlenmiş idare eden bir polisiye-macera...2010 yılı en iyi yabancı film oscarı almış birde..:up:

- - - Ekleme - - -

k.vadisinin ilhamkaynağı the goadfather serileri de idare eder...taa ki eskilerden derseniz rüzgar gibi geçti ile benhur da fena sayılmaz hani...:angel:
O filmi izlemek istiyorum ama izleyemedim henüz. :)

Godfather serisi özellikle ilk film iyidir. :)

- - - Ekleme - - -

Evet uzun ama çok akıcı bir film, OzaN adminde izledi bence izle sende :D

Süresi aşırı uzun eğer beğenmezse film izlemekten soğur bence izlemesi gereken diğer önemli filmleri izlesin önce. :D

suç filmleri dedinde reis 2010 yılı arjantin yapımı gözlerindeki sır diye bir film var son derece güzel işlenmiş idare eden bir polisiye-macera...2010 yılı en iyi yabancı film oscarı almış birde..:up:

- - - Ekleme - - -

k.vadisinin ilhamkaynağı the goadfather serileri de idare eder...taa ki eskilerden derseniz rüzgar gibi geçti ile benhur da fena sayılmaz hani...:angel:
Polisiye filmeleri sevmem. :)
Arkadaşlar yenilerden yok mu hiç? :)

Yeşil Yol, Esaretin Bedeli gibi hapishane filmi değil. Yeşil Yol'da idam edilmesini kesinleşen kişileri tutuyorlar ve orada ölümü bekliyorlar... Yönetmeni ve yazarı Esaretin Bedeli ile aynı. Kalite olarak birinin diğerinden aşağı kalır yanı yok bence ama sen bilirsin tabii yine. :)
yeşil yol çok güzel film olsada john coffy li sahnelerde biraz abartı kaçırılmış gibi...öyle yerler geliyorki bu kadar da olmaz dedirtiyor adama...imdb puanı biraz abartılı gibi duruyor...:(

yeşil yol çok güzel film olsada john coffy li sahnelerde biraz abartı kaçırılmış gibi...öyle yerler geliyorki bu kadar da olmaz dedirtiyor adama...imdb puanı biraz abartılı gibi duruyor...:(

Orada bir olağanüstülük var zaten. Sen o sahnelerden rahatsız olduysan fantastik filmleri falan hiç sevmiyorsundur Yüzüklerin Efendisi falan. :)

Hesher vardır.Natalie Portman falan var.IMDB puanı 7.0.

Dün izledim.Fena değil.Ama bol küfürlü.Alt yazılı izlemeni tercih ederim.

2010 yapımı.

Filmleri yeni veya eski olarak dışlama bence. Eski filmler daha iyidir çoğu zaman. :):) Hatta 1920'lerdeki Charlie Chaplin filmlerini öneririm siyah beyaz ve sessizdir ama pişman olmazsın. :)
bencede eski filmler muhteşemdi...köroğlunun tüfek icat oldu demertlik bozuldu dediği gibi bilgisayar efekti icat oldu filmler bozuldu...şimdi yönetmenler wc de oturdukları klozetten film çekiyolar...:A

Filmleri yeni veya eski olarak dışlama bence. Eski filmler daha iyidir çoğu zaman. :):) Hatta 1920'lerdeki Charlie Chaplin filmlerini öneririm siyah beyaz ve sessizdir ama pişman olmazsın. :)

Eskiler kötü demedim ki zaten ama yeni filmleri internetten bulmak daha kolay oluyor :D
Yok almayayım :D Eğer bir gün siyah-beyaz ve sessiz bir film izlemek istersem Artist'i izleyeceğim. :)

Orada bir olağanüstülük var zaten. Sen o sahnelerden rahatsız olduysan fantastik filmleri falan hiç sevmiyorsundur Yüzüklerin Efendisi falan. :)
reis büyülü cadılı filmlerde olağanüstülük normalde sıradan hayatın geçtiği filmlerde abartı kaçtımı saçmalaşıyor film...biraz katıldımı olağandışılık normalde kantarın ucu kaçtımı filmin tadıda azalıyor...mesela hasta adamı iyileştirmesi normalde ölen fareyi diriltmesi hz.isadan harry pottere kadar uzanan bir sürece kadar gidiyor...:mask:

Galiba, ama ben çabuk beğenmem. :D

O film gerçekten de güzeldi. :D Ama Hint Filmlerinden nefret ediyorum. :D

Son 2 cümlen düşündürdü.Hint filmi diyip geçme bizim sinemamızdan daha iyi şeyler ortaya koyuyor gibiler. :D

Taare Zameen Par var güzel diyorlar şimdi onu indiriyorum konusu:

Harfleri sayıları algılama problemi yaşayan bir çocuğun çevresi ve ailesi tarafından tembel gerizekalı muamelesi görür. Çalışmayı öğrenebilmesi için yatılı okula verildikten sonra resim öğretmeni ile değişen hayatı ve başarısını anlatan bir film.

Son 2 cümlen düşündürdü.Hint filmi diyip geçme bizim sinemamızdan daha iyi şeyler ortaya koyuyor gibiler. :D

Harfleri sayıları algılama problemi yaşayan bir çocuğun çevresi ve ailesi tarafından tembel gerizekalı muamelesi görür. Çalışmayı öğrenebilmesi için yatılı okula verildikten sonra resim öğretmeni ile değişen hayatı ve başarısını anlatan bir film.

O tür filmler her yerde var artık.Yani sıktı.Çocuğun bir problemi vardır sonra herkes onu dışlar.Birgün bir öğretmen gelir onun farklı özelliklerini görür ve ona bir hayat gayesi verir.Çocuk çok başarılı olur falan filan...Sıradanlaştılar.

Evet, son iki cümlem çelişkili olmuş. Çünkü 3 Idiots güzeldi ama Hint Filmleri genel olarak saçma geliyor bana. :D
Bu arada Leon bana göre değil onu anladım.

yeni filmlerden batman kara şövalyeyi çok beğendim ben...jokeri oynayan adamın ölümü sinema için büyük kayıp...jack nıckılsın kadar harika oynamıştı...batman 1989 fantastik bir batmandı..bu batman en iyisiydi...anna hathaweyli 3.seride güzel..ingiliz yönetmen c.nolan seriye müthiş tat getirmiş...nolan demişken indepcion -başlangıç diye bir film çekmiş adam olağanüstü ilginç..filmi izlemeye başladığınızda filmin sonuna kadar sizde kafa namına birşey kalırsa finalinden birşey anlarsınız...o derece ilginç yani...:cat:

Eskiler kötü demedim ki zaten ama yeni filmleri internetten bulmak daha kolay oluyor :D
Yok almayayım :D Eğer bir gün siyah-beyaz ve sessiz bir film izlemek istersem Artist'i izleyeceğim. :)

Tamam madem öyle istiyorsun iyice yaklaşalım. Biraz önce önerdiğim filmler daha iyiydi ama bunlar da son 2-3 yılın iyilerinden. :)

The Intouchables (2011) Fransız yapımı çok iyi bir film. Türü dram ve komedi. Engelli bir zengin adam yeni bakıcı tutuyor ve o bakıcıyla çok iyi arkadaş oluyorlar. Puanı 8.6

The King's Speech (2010) Kekeme olan bir adam kral olursa? 2010 yılında Inception'un elinden oscarı kapan çok iyi bir film. :)

Midnight in Paris (2011) Paris'e hayran bırakan bir romantik komedi. Fantastiklik de barındırıyor içinde. Öyle çok sıradışı çok müthiş bir film değil ama bence iyi filmdi. :)

Limitless ve Source Code daha önce önerdim sanırım onları yazmıyorum o yüzden. :)