Film Sohbetleri ve Önerileri

Aynen Batman Beginsle başla.Bana göre en iyi batman filmidir batman begins onu izle hoşuna giderse dark knight ve dark knight risesı izle.

Prestige'i izle derim muhteşem bir film.Pişman olmazsın pişman olursan gel bana küfret. :D

O tür filmler her yerde var artık.Yani sıktı.Çocuğun bir problemi vardır sonra herkes onu dışlar.Birgün bir öğretmen gelir onun farklı özelliklerini görür ve ona bir hayat gayesi verir.Çocuk çok başarılı olur falan filan...Sıradanlaştılar.

Nasıl işlendiği de önemlidir bu konunun. :)

Black var mesela yine Hint yapımı. Gözleri görmeyen bir çocukla ilgili bir film. Öğretmen gelir hayatını değiştirir. Fakat o kadar iyi işlenmiştir ki gerçekten etkilenirsiniz.

Hint yapımı olarak yine My Name is Khan öneririm...

Tamam madem öyle istiyorsun iyice yaklaşalım. Biraz önce önerdiğim filmler daha iyiydi ama bunlar da son 2-3 yılın iyilerinden. :)

The Intouchables (2011) Fransız yapımı çok iyi bir film. Türü dram ve komedi. Engelli bir zengin adam yeni bakıcı tutuyor ve o bakıcıyla çok iyi arkadaş oluyorlar. Puanı 8.6

The King's Speech (2010) Kekeme olan bir adam kral olursa? 2010 yılında Inception'un elinden oscarı kapan çok iyi bir film. :)

Midnight in Paris (2011) Paris'e hayran bırakan bir romantik komedi. Fantastiklik de barındırıyor içinde. Öyle çok sıradışı çok müthiş bir film değil ama bence iyi filmdi. :)

Limitless ve Source Code daha önce önerdim sanırım onları yazmıyorum o yüzden. :)
penolope cruzun oynadığı barcelona diye bir film var o nasıl ki acep izlemedim ama...:angel:

penolope cruzun oynadığı barcelona diye bir film var o nasıl ki acep izlemedim ama...:angel:

O da Midnight in Paris gibi Woody Allen filmi. İzlemedim ama iyidir diye tahmin ediyorum. Woody Allen filmleri öyle 8'lik 9'luk filmler değildir belki ama 7'liktir ve insana o şehirle ilgili bir şeyler katar. :)

hint filmlerinden milyoner diye birf film var gayet güzel kim milyoner olmak isterden türetilmiş senaryo...bu filmi izleyebilirsin...bu hint filmi diğerlerinden kaliteli..
Alın size bir çelişki daha: Milyoneri de izledim. Kaliteliydi, güzeldi ama Hint filmlerini sevmiyorum nedense.
OzaN bizim sınıftakiler Black'i de izlemişler, neyseki o gün okula gitmemiştim. :D
Galiba izleyeceğim film: Prestij. En yakın zamanda izleyeceğim. :)

Alın size bir çelişki daha: Milyoneri de izledim. Kaliteliydi, güzeldi ama Hint filmlerini sevmiyorum nedense.
OzaN bizim sınıftakiler Black'i de izlemişler, neyseki o gün okula gitmemiştim. :D

I'm Win. :D

En yakın zaman? :D :D

Imdb'de 42 filmcik izlemişim sadece. :/

The Dark Knight 6.cılığa yükselmiş Imdb'de. :( @OzaN @gundix123 @cevaa @KK|Batman

- - - Ekleme - - -

Yoksa zaten 6.cı mıydı? :(

Köstebek'i izleyen var mı ? İMBD'de iyi bir sırada önerir misiniz ?

- - - Ekleme - - -

Dark Kinght hakediyor bence. :)

- - - Ekleme - - -

Ben aksiyon, suç tarzı filmleri sevmem. Ama bu filmi çok sevmiştim. İzlemelisin bence. Sonu çok iyiydi.

- - - Ekleme - - -

Gençler, Hitler'i anlatan filmlerden bildiğiniz, beğendiğiniz filmleri söyler misiniz ? :D
@OzaN @berkann @cevaa @gundix123

@KK|Batman Hitler'i seviyor. :D Onun önereceği daha çok film vardır. :D

Ben bilmiyorum pek. The Pianist o dönemleri anlatıyor ama sen izlemiştim galiba? :)

berkann post: 1416814' Alıntı:
Ben bilmiyorum pek. The Pianist o dönemleri anlatıyor ama sen izlemiştim galiba? :)
Pianist izlediğim nadir filmlerden :F

- - - Ekleme - - -

berkann post: 1416814' Alıntı:
Pianist izlediğim nadir filmlerden :F

- - - Ekleme - - -

Kaliteli filmdir, önerilir. :)

Dark Knight iyi film tamam ama Heath Ledger şu an hayatta olsa ilk 20'de olmazdı doğrusu da bu. 28. falan olsa kimsenin itirazı olmaz herhalde. :):)

Gençler, Hitler'i anlatan filmlerden bildiğiniz, beğendiğiniz filmleri söyler misiniz ? :D

Tamamen Hitler'e odaklı film olarak Der Untergang var. :) Fakat son dönemini anlatıyor. Yani bu filme göre o kadar da aşırı kötü biri değil Hitler. :D

Schindler's List

Tam olarak Hitler'i anlatmasada,yine o dönemi ve Yahudilere uygulanan soykırımı konu edinmiş tavsiye ederim. :)

- - - Ekleme - - -

Ayrıca 7 Oscar aldığınıda unutmamak gerek. :)