Film Sohbetleri ve Önerileri

Bana, beni içine çekebilecek bir film önerir misiniz?
Konusu da güzel olsun.

En güzelleri:

Valley of Wolwes: Iraq
Valley of Wolwes: Gladio
Valley of Wolwes: Palestinian

eskilerden aksiyon macera olarak görevimiz tehlike 2 -1999 ile korku olarak 1984 elm sokağında kabus iyi gider...elmi sevmeyenler şeker adamın laneti adlı korku filminin 2 i serisi de harikadır...bilim kurgu olarak da terminatör serisinin 1-2 si ve alians 2 mutlaka arşivlerde bulunmalı...komedi olarak evde tek başına 1-2 sizi tatmin edecektir...romantik komedi tercihiniz cennet gibi olabilir...nede olsa eskiler...şimdiki filmlerde iş yok.herşey bilgisayar efekti....son james bond filmi skyfall idare etsede...1999 yapımı dünya yetmez -1995 altın göz ve 2001 yapımı başka bir gün öl kadar zevk vermiyor adama...yerli film tercihlerimide daha sonra yazacam..:a..s.:

- - - Ekleme - - -

Yeşil Yol, Leon? :)
yeşil yol güzeldir...ama benim favorim adrian brody li piyanist...:hurt:

- - - Ekleme - - -

En güzelleri:

Valley of Wolwes: Iraq
Valley of Wolwes: Gladio
Valley of Wolwes: Palestinian
onlar ne ya..film adımı...:beaten:

yeşil yol güzeldir...ama benim favorim adrian brody li piyanist...:hurt:
Piyanisti izleyip de beğenmemiş arkadaş o yüzden onu eledim önerileceklerden. :):)

Leon güzele benziyor. :)

Suç filmlerini seviyorsan seversin muhtemelen. Benim favori filmlerimdendir. :)

Yeşil Yol daha da iyi şu anki avatarda hatta oradan yeni farkettim. :D Ama süresi 3 saatten uzun o yüzden uzun süreli bir film izlemek için uygun olduğun bir zaman ayır. :)

1990 yapımı the ghost-hayalet diye bir film vardı...bilmem izleyen varmı..günlerce etkisinden çıkamadım ben...özellikle adamın bıçaklanarak öldüğü sahnede kendimi hissetim..arhkadaşsinema gerçekten bir mucizeymiş...bruce wıllsin de altıncı his diye bir filmi vardır..o film de çok dehşet...özellikle final sahnesi bu zamana kadarki tarihin en şok edici final sahnesi olarak görüyorum ben...:tıkla:

Piyanisti izleyip de beğenmemiş arkadaş o yüzden onu eledim önerileceklerden. :):)

Yeşil Yol daha da iyi şu anki avatarda hatta oradan yeni farkettim. :D Ama süresi 3 saatten uzun o yüzden uzun süreli bir film izlemek için uygun olduğun bir zaman ayır. :)
Öncelikle Piyanisti izledim ama beğenmedim değil, sıkıldım. :D
Yeşil Yol bir Esaretin Bedeli olamaz bence. :D Bu yüzden istemedim.
Leonun konusu ilginç geldi.

- - - Ekleme - - -

Bir Zamanlar Amerika'da izle, yüzde yüz beğenirsin

229 dakika mı gerçekten de? :)
Çok uzun bence. :)

suç filmleri dedinde reis 2010 yılı arjantin yapımı gözlerindeki sır diye bir film var son derece güzel işlenmiş idare eden bir polisiye-macera...2010 yılı en iyi yabancı film oscarı almış birde..:up:

- - - Ekleme - - -

k.vadisinin ilhamkaynağı the goadfather serileri de idare eder...taa ki eskilerden derseniz rüzgar gibi geçti ile benhur da fena sayılmaz hani...:angel: