Film Sohbetleri ve Önerileri

Doctor Who ve South Parkı öneririm özellikle Dr who müthiş dizidir

Doctor Who ve South Parkı öneririm özellikle Dr who müthiş dizidir

Doctor Who ben de başlamayı düşünüyorum ama sezon sayısı çok gözüm korkuyor :D

South Park'ı herkes çok övüyor ama ben pek sevmiyorum. Boş gürültü yapıyorlar gibi geliyor bana :D (Tabii çok çok iyi bölümleri de var :))

Doctor Who ben de başlamayı düşünüyorum ama sezon sayısı çok gözüm korkuyor :D

South Park'ı herkes çok övüyor ama ben pek sevmiyorum. Boş gürültü yapıyorlar gibi geliyor bana :D (Tabii çok çok iyi bölümleri de var :))
doctor who şuan ki tekrar çekilmiş hali aslında 30 senelk dizi :D . south park bazı bölümleri kötü ama süper bölümler var harbi :D birr de spartacusu öneririm

Eternal Sunshine of the Spotless Mind tavsiye ederim.

Inception'u yeni izleyebildim. Tavsiye etmem. Ekşicilerin dilinde söylemek gerekirse "overrated" bir film...

yok abartı yok o filmde kaliteli bir film,bilimkurgu fantastik bir film bu zıhnın hayalgücünü sınırlarını aşıp izlemek gerekli.

yok abartı yok o filmde kaliteli bir film,bilimkurgu fantastik bir film bu zıhnın hayalgücünü sınırlarını aşıp izlemek gerekli.

Tamam fantastik falan, ana düşünce gerçekten çok çok iyi. Ama işleniş olarak oldukça kötü bence. Özellikle sonlarına doğru olan sahneler çok karışık bir şekilde işlenmiş. Eminim ki izleyenlerin çoğu bir şey anlamamıştır o bölümlerden. Filmi izleyen çoğu kişi de zaten anlaşılabilir olmamasından şikayetçi...

Bir de hakkını vermek lazım. Görsel yönden gerçekten açmış bir film. O yönden çok çok başarılı...

Tamam fantastik falan, ana düşünce gerçekten çok çok iyi. Ama işleniş olarak oldukça kötü bence. Özellikle sonlarına doğru olan sahneler çok karışık bir şekilde işlenmiş. Eminim ki izleyenlerin çoğu bir şey anlamamıştır o bölümlerden. Filmi izleyen çoğu kişi de zaten anlaşılabilir olmamasından şikayetçi...

Bir de hakkını vermek lazım. Görsel yönden gerçekten açmış bir film. O yönden çok çok başarılı...

Anlaşılamayan yer her zamanki dicaprio filmleri gibi sonu ikilemde bırakıp bitiriyorlar.

Ozan: Büyük bir heyecan ile bekledim ama tamamen hayal kırıklığına uğradım vakit kaybı yanlızca.

Inception güzel bence ya :(

aha film önerileri:

Departed
Saving Private Ryan
Usual Suspect
Esaretin Bedeli (orijinal adını unuttum Ç/)
Blood Diamond

hadi dağılın

the godfather'ın allah belasını versin o kadar övgü övgü deli gibi izledim heyecanla hayatımda bu kadar bir istekle izlememiştim hiç bir filmi ulan bu kadar mı kötü olur bir film tamamen berbat bana göre aklım almıyor nasıl heryerde hep 1. olmuş diye ulan ben yanlış filmimi aldım onu anlamadım

'Ya Sonra' güzel bir film veya 'Türkan' ve 'Ask Tesadüfleri Sever' ..

Kesinlikle katılıyorum. Gelmiş geçmiş en overrated film. Nasıl bu kadar her yerde övülüyor gelmiş geçmiş en iyi film olarak gösteriliyor anlayamıyorum.

Sadece müzikleri mükemmel.

kesinlikle imdb'de çok uzun bir süre 1. miş şuan 2. türkiyedede öyle saçmalık ya hala anlayamıyorum diyorlar marlon brando al paçino hele al paçino hiç oynayamamış ki adam süt çocuguydu 2 dk sonra adam kesildi film birden 10 yıl sonraya geliyor haber vermeden şok yaşıyorsun zaten

"I am number four"u izleyin izlediyseniz I am a Legend i izleyin 😉 ikiside süper filmler hiç sıkılmazsınız 1 sıkılan çıkmaz o derece 😉