Doctor Who ve South Parkı öneririm özellikle Dr who müthiş dizidir
doctor who şuan ki tekrar çekilmiş hali aslında 30 senelk dizi . south park bazı bölümleri kötü ama süper bölümler var harbi birr de spartacusu öneririmDoctor Who ben de başlamayı düşünüyorum ama sezon sayısı çok gözüm korkuyor
South Park'ı herkes çok övüyor ama ben pek sevmiyorum. Boş gürültü yapıyorlar gibi geliyor bana (Tabii çok çok iyi bölümleri de var )
Eternal Sunshine of the Spotless Mind tavsiye ederim.
Inception'u yeni izleyebildim. Tavsiye etmem. Ekşicilerin dilinde söylemek gerekirse "overrated" bir film...
yok abartı yok o filmde kaliteli bir film,bilimkurgu fantastik bir film bu zıhnın hayalgücünü sınırlarını aşıp izlemek gerekli.
Tamam fantastik falan, ana düşünce gerçekten çok çok iyi. Ama işleniş olarak oldukça kötü bence. Özellikle sonlarına doğru olan sahneler çok karışık bir şekilde işlenmiş. Eminim ki izleyenlerin çoğu bir şey anlamamıştır o bölümlerden. Filmi izleyen çoğu kişi de zaten anlaşılabilir olmamasından şikayetçi...
Bir de hakkını vermek lazım. Görsel yönden gerçekten açmış bir film. O yönden çok çok başarılı...
Yabancı: Goal 1-2 3 de var ama şahsen üçüncüsünü beğenmedim ama 1 ve 2 yi bi çok kez izledim
Kesinlikle katılıyorum. Gelmiş geçmiş en overrated film. Nasıl bu kadar her yerde övülüyor gelmiş geçmiş en iyi film olarak gösteriliyor anlayamıyorum.
Sadece müzikleri mükemmel.