Adamlar bizle 3 haftadır iyi dalga geçiyor tüm eski oyuncularımız gitti. Padişah yaralandı. Yeni döneme geçiyoz heralde şöyle sağlam karakterler gelsin öyleyse.
2. fragmanda belli olur.Adamlar bizle 3 haftadır iyi dalga geçiyor tüm eski oyuncularımız gitti. Padişah yaralandı. Yeni döneme geçiyoz heralde şöyle sağlam karakterler gelsin öyleyse.
2. fragmanda belli olur.Adamlar bizle 3 haftadır iyi dalga geçiyor tüm eski oyuncularımız gitti. Padişah yaralandı. Yeni döneme geçiyoz heralde şöyle sağlam karakterler gelsin öyleyse.
Şehzadelere yeniden değindiler ne güzel kurtulduk diye seviniyodum.2. fragmanda belli olur.
2. fragmanda belli olur.
Evet bu arada Abdulhamit eceliyle oluyor gecekteŞehzadelere yeniden değindiler ne güzel kurtulduk diye seviniyodum.![]()
Bu Abdülhamit değil AbdülmecitEvet bu arada Abdulhamit eceliyle oluyor gecekte![]()
Iyide filinta gerçekle aynı gitmiyor bizdeki kurgu olarak ilerliyor bazı karakterler ilham alınıyor sadece bakalım nolcek.Evet bu arada Abdulhamit eceliyle oluyor gecekte![]()
Cok yaniltyilar bizi Cerkez ne yapiyor oyle fragmandaIyide filinta gerçekle aynı gitmiyor bizdeki kurgu olarak ilerliyor bazı karakterler ilham alınıyor sadece bakalım nolcek.
Leyle hani pişman olmuştu hala hainlik yapmaya devam ediyorIyide filinta gerçekle aynı gitmiyor bizdeki kurgu olarak ilerliyor bazı karakterler ilham alınıyor sadece bakalım nolcek.
Olması gerekeni yapıyo kurtulmamız lazım bunlardan.Cok yaniltyilar bizi Cerkez ne yapiyor oyle fragmanda![]()
![]()
Pislik iste Yuce Efendi yakinda cok kotu haller icinde olacakLeyle hani pişman olmuştu hala hainlik yapmaya devam ediyor
Mustafa düşürecek maskesini bence.Leyle hani pişman olmuştu hala hainlik yapmaya devam ediyor
Bizde oyle dusunuyoruz ama yine yanilabilitizMustafa düşürecek maskesini bence.
Benim kafamda şu var. Leyla'nın bu sezon işi bitecek belki sezon finalinde olur ama ölecek sezon finalinde ise lara'nın döneceğinı düşünüyorum çünkü boris ölmediğini söyelemişti. Zaten ölse cenazesi yapılırdı boris başka ülkeye getirdim diye mustafa'yı oyaladı.Bizde oyle dusunuyoruz ama yine yanilabilitiz![]()
Gelse cok iyi olur ama Farahi seviyor MustafaaBenim kafamda şu var. Leyla'nın bu sezon işi bitecek belki sezon finalinde olur ama ölecek sezon finalinde ise lara'nın döneceğinı düşünüyorum çünkü boris ölmediğini söyelemişti. Zaten ölse cenazesi yapılırdı boris başka ülkeye getirdim diye mustafa'yı oyaladı.
Boris öldü mü aga ?
ölmüş, yeni dizisi var hatta. eski senaristlerin dizisine girmiş.Boris öldü mü aga ?