Aksaraydan Kar Geliyor
Ben Sandım Ki Yâr Geliyor
Çıktım Baktım Pencereye
Çerkes Hasan Can Veriyor
Ben Sandım Ki Yâr Geliyor
Çıktım Baktım Pencereye
Çerkes Hasan Can Veriyor
la pis niye beni tek bırakıyon.Nefessiz izledim fragman super![]()
Haftaya kesin senle olacam kardesim gercekten seni yalniz birakmam.la pis niye beni tek bırakıyon.![]()
@vadikızı Filintaya bakaydin.ss
her hafta aynı terane.
Nasil gidiyor?canım ya aklıma geldi bakım dedim ama şimdi bakınca birşey anlamam
baştan başladım devam edecem zaten
Cidden diyorum guvenher hafta aynı terane.cillop gibi dizi her sahnesi yorumlancak kadar muazzam ama yorumlayamıyoruz maalesef.
![]()
Nasil gidiyor?
Cidden diyorum guven![]()
neyse başta dediğim gibi miloş leyla'ya cezasını kesecek, fragmanda ihanetin bedelini ödüceksin diyor.Nasil gidiyor?
Cidden diyorum guven![]()
Boris?çok güzell mustafayı çok sevdimm yaa![]()
Evet kurtuluyoruz haftaya oyunumuz basliyorneyse başta dediğim gibi miloş leyla'ya cezasını kesecek, fragmanda ihanetin bedelini ödüceksin diyor.![]()
valla adamı acayip sevdim. izleyiciler baya benimsedi karakteri. idamda için sızladı lan.Boris?
Evet kurtuluyoruz haftaya oyunumuz basliyorCerkez kalmaliydi
![]()
Boris?
Evet kurtuluyoruz haftaya oyunumuz basliyorCerkez kalmaliydi
![]()
Evet benimde szladivalla adamı acayip sevdim. izleyiciler baya benimsedi karakteri. idamda için sızladı lan.
Ilk bolum bitti mi?boris serhat tutumluer di demi çok iyi oda
mustafam orda bile değildi.Evet benimde szladiMustafa kurtaracakti.ss
Evet benimde szladiMustafa kurtaracakti.ss
Ilk bolum bitti mi?
Evet plan isleyecek neyse reyting?mustafam orda bile değildi.mehmet ordaydı ama çıkamazdı. neyse o da tahta çıkıyor işler acayip şekil almaya başladı adamlar coşturuyor tuta bilene aşk olsun.
![]()
Bize 3. sezona yetisçok az kaldı inşallah tamamlıcam
yaşanan terör olaylardan dolayı bi düşüş yaşanabilir ama düşerse 4.5 altına düşmez, yükselirsede 5.5 i zorlarız. sence?Evet plan isleyecek neyse reyting?
Evet plan isleyecek neyse reyting?
Bize 3. sezona yetis![]()
Tahminim dedigin gibi dusersek 4.7 yukselirsek 5.5 aliriz gibi dizimiz liderligi hakediyor keske olsak.yaşanan terör olaylardan dolayı bi düşüş yaşanabilir ama düşerse 4.5 altına düşmez, yükselirsede 5.5 i zorlarız. sence?
Hyr abla yaz ayinda bitirip yetisirsin diyoruminşallah yetişirim anem ne ara 3.sezon oldu yahu![]()