TRT 1 Filinta - Dizi Yorumları

Tm knk kızma biran finale gidiyor diye düşündüm :F :F Padrede kolay öldü :A
olm hiç beklemiyodum ölümünü ama intikamı alıncaktı koskaca gıyaseddini öldürdü ama bu bölüm ve aniden olmasını beklemiyodum. şehzade mehmet'in ölmesine sevindim ama. :tearsofjoy: hakan kurtaş'ı hiç beğenmiyorum.

olm hiç beklemiyodum ölümünü ama intikamı alıncaktı koskaca gıyaseddini öldürdü ama bu bölüm ve aniden olmasını beklemiyodum. şehzade mehmet'in ölmesine sevindim ama. :tearsofjoy: hakan kurtaş'ı hiç beğenmiyorum.
At fava bekle Filinta erken final :A

At fava bekle Filinta erken final :A

Aynen Mustafa biran önce kurtulmalıda padişahı kim kurtaracak :F :F Her bölümde biri ölüyor yeter :A

son 3 bölüm çıta yükseldi üstelik üstüne koya koya ilerledi. bu çok zor bişey. bu bölümü ayrı tutuyorum hiç bir bölümle kıyas edilemez zaten. haftaya bunun üstüne çıkmazlar heralde? :F
Çıkamazlar da çok heyecan yaptım Mustafa nepcacak neler olacak diye bölüm yüklensin birdaha izlicem :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,270
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak